Jundan Iyidir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu yönetim sakatlik meselesini bilmiyor mu? Yani oyuncuyu aldik da $imdide sakatligiyla mi ugra$iyoruz. Bizmiyiz cok ku$kucu, yoksa yönetim mi beceriksiz? Fatih konusunu cözememi$ler, alinmasi gereken oyuncular alinamami$, bizde burada bir $eyler yaptilarmi diye zaman harciyoruz. Hoca konusunda cok ki$i olumlu dü$ünmüyor, alini$ $ekli bile bir acayip, yöneticinin biri bir ba$kasiyla görü$ürken, Lazaroni Trabzona getirilip anla$ma yapiliyor. Cok merak ediyorum bunlar kendi $irketleri hakinda kararlari verirken bu kadar celi$kili haraket ediyorlar mi?
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
ne bilgimiz olsun nu herifi ben yillardir biliom premier lig ntv deyden izliodum hep güzel oynuo ve bulunca kaçirmio arkadas bize böle adam lazim iste ömer riza gibi degil
hem kaç kez yazdim sapiyon nasil olunur süper solak+süper bir kanat+pivot forvet+kaliteli forvet
fener
alex+nobre+hooijdonk+tuncay,
bizde anca böle
marcelinho+tekke+wanchope+yattara arti bizde onlarda olmayan gökdeniz+stepanov var"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Valla wanchope a bu kadar takmaya gerek yok .Önce orta sahaya adam alinmali(bi de sol bek)ve takimin acil ihtiyaci giderilmeli sonra git kimin pesinden kosarsan kosbence..
Forvete fatih kalmayacaksa ancako zamanacil transfer lazim olur..Su an gidici gibi gözüküyo ama..
Fatih,Umut,Ergin (sans verilmeli),ömer riza,Mehmet yilmaz
Ben hiç böyle genis biforvet hattina sahip oldugumuzu hatirlamiyorum.
Mevzu orta sahada beyler
Szymek,Yattara(forvet sayilir daha çok ama[img]smileys/smiley36.gif[/img])hüseyin,adem....elimizde ki elle tutulur orta saha oyuncusu bu kadarDevlerin mezarı, Avni Aker Stadı
Yorum
-
evet bu sifre olayini nasil halletcez bilen varmi?uydudan izleyemiyoruz suan kanal 1i....gazetelerde 1 in yanina 11 sifir koyarak sifreyi cozebilirsiniz yaziyo ama receiver dan nasil bu sifreyi girecegimi bilmiyorum.. bilgisi olan arkadas varsa bilgilendirebilirse seviniriz...Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yorum
-
1- Kanal 1 'in sifresin düüüüüttttliiim lanet heriflerr
2-Slovak televizyonu mac yayinlamayi birakti gene lanet olsun o da gitti
3-Sabahtan beri receiverime sifreleri yuklüyorum teorik olarak dogrupratik olarak çalismiyiyor ona da ...............
4-Arkadaslarin receiverlerine ( Next 8000 xcam) yukledim çalisti onlar velerinde seyrediyorlar ben burda kahroluyom.
5-Hepsinin üstünedün geceden beri foruma girmedim belki burda moralimi düzeltecek birseyler vardir dedim burada da yeni bir sey yok
Ne bu yaaa hepsi üst üste olur mu aglamak istiyorum kardesim [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
Agalar cok afedersiniz Van de Paar Trabzonsporda Oynadi mi ?Ben bu adami bi yerelrden hatirliyorum ama çikartamiyorum Bizde oynadiysa ne zaman oyna di ne zaman gitti? Naapti naapmadi?
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
İlk olarak hotleo tarafından gönderildi
Agalar cok afedersiniz Van de Paar Trabzonsporda Oynadi mi ?Ben bu adami bi yerelrden hatirliyorum ama çikartamiyorum Bizde oynadiysa ne zaman oyna di ne zaman gitti? Naapti naapmadi?
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
İlk olarak hotleo tarafından gönderildi
1- Kanal 1 'in sifresin düüüüüttttliiim lanet heriflerr
2-Slovak televizyonu mac yayinlamayi birakti gene lanet olsun o da gitti
3-Sabahtan beri receiverime sifreleri yuklüyorum teorik olarak dogrupratik olarak çalismiyiyor ona da ...............
4-Arkadaslarin receiverlerine ( Next 8000 xcam) yukledim çalisti onlar velerinde seyrediyorlar ben burda kahroluyom.
5-Hepsinin üstünedün geceden beri foruma girmedim belki burda moralimi düzeltecek birseyler vardir dedim burada da yeni bir sey yok
Ne bu yaaa hepsi üst üste olur mu aglamak istiyorum kardesim [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
Genel olarak yapilacak sey
1-Kanal 1 i güncelleyin.Yani bulundugu frekansi yeniden taratin.
2-Sifre 100000000000
Sifre koyulmasinin sebebi ermeni k.pekleri
ermenistanda maçlar sifreli kanaldan veriliyor
ve ermenistanin bazi bölgelerinde Kanal 1 yayini izlendigi için sikayet etmisler.
yetkili kurulusta Kanal 1'e ya sifre koyun ya da yayini kesin demis.
Kanal 1 de sifre koydu amaisteyen herkese sifre veriliyor.Edited by: Alpayer
Yorum
-
tesekkürler tevekkeli ism bana biraz tanidik geliyor hatta siz simdi söyleyince Van de Paar ismi netlesiyor ama oynadi mi oynamadi mi hayal gibi bende demekki ise yarar bi nane degil mis .Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
Yorum