İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi
Ayni lafi Hami abinin agzindan duydum[img]smileys/smiley1.gif[/img]"Su adami alip beni yolladilar ya..." demisti.Edited by: perhaps
Değerli BMN Üyeleri,
BMN ve Trabzonspor ile ilgili gelişmelerden anında haberdar olmanız için bir WhatsApp Kanalı kurduk. Aşağıdaki bağlantıdan katılımınızı bekliyoruz.
Kanala abone olduktan sonra kanal bildirimlerini açmayı unutmayınız.
Not: WhatsApp kanallarında telefon numaranız ya da iletişim bilgileriniz diğer abonelere görünmez.
Kanala KatılFIFA, KANAL 1'I SIFRELEDI!.. | ||
17 f_write_month(6) Haziran 2006 19:15 | ||
![]() Ermenistanli futbolseverler, Kanal 1 televizyonunun yayinlarina sifre koydurttu. Almanya'da devam eden 18'nci Dünya Kupasi karsilasmalarinin Türkiye'deki yayin haklarini elinde bulunduran Kanal 1 televizyonu, çanak anten ve uydudan izlenen yayinlarinda, Ermenistan'in sikayeti üzerine ''sifre'' uygulamasi baslatti. Ermenistanli futbolseverler Dünya Kupasi maçlarini çanak anten ve uydu araciligiyla Kanal 1 televizyonundan yogun bir sekilde izlemesi nedeniyle, Ermenistan'da Dünya Kupasi maçlarini yayin hakkini alan televizyonun, reklam almakta zorlandigi ögrenildi. Konuyu FIFA'ya sikayet dilekçesiyle bildiren Ermeni Televizyonu yetkilileri, FIFA'nin konuyu incelemesinden sonra hakli görüldü. FIFA yetkilleri Kanal 1 televizyon yöneticilerini uyararak, maç saatlerinde çanak anten ve uydu yayinlarinda sifre getirilmesini zorunlu kildilar. Kanal 1 televizyonunu yetkilileri ise 1 rakami ve 11 adet sifirdan olusan sifrenin(100000000000) girilmesi durumunda yayinlarin izlenebildigini ifade ettiler |
Taraftar Fatih Tekke'yi istemedi | |||
![]() |
| ||
![]() | |||
Maraton isimli internet sitesinde devam eden ankette taraftarlara, ''Fenerbahçeliler söz sizde! Fatih Tekke gelsin mi, gelmesin mi?'' sorusu yöneltildi. yüzde 40'i ''Gelsin'' derken, yüzde 60'i da ''Gelmesin'' oyunu kullandi. TEKKE "AVRUPA" DIYOR Trabzonspor'un yildiz oyuncusu Fatih Tekke, futbol hayatini yurt içinde degil, yurt disinda sürdürmek istedigini söyledi. Yurt disina gitmek istedigini 3 yildan beri dile getirdigini ifade eden Fatih, birilerinin kendisini hain ilan etmek istegini öne sürdü. Transfer döneminin en çok konusulan ismi olan Fatih Tekke, Fenerbahçe'ye gidecegi yönündeki haberlerin artmasina üzerine bir açiklama yapti. Trabzon'da yayin yapan yerel Kuzey Ekspres Gazetesi'ne konusan Fatih Tekke, futbol hayatini yurt disinda sürdürmek istedigini bir kez daha yineledi. 'YURT DISINDA OYNAMAK ISTEDIGIMI 3 YILDAN BERI SÖYLÜYORUM' Baskan Nuri Albayrak'in "Kaptanimizla anlasacagiz" seklinde açiklama yapmasina ragmen golcü futbolcunun menajeri Ceylan Çaliskan'in "Fatih'e Avrupa'dan teklif yok" demesi kafalari karistirmisti. Yasanan bu gelismeler üzerine Fatih, kesinlikle yurt içinde bir takima gitmeyecegini belirterek "Ceylan Çaliskan benim haricimde bir sey konusamaz. Millet kendi kendine yazip oynuyor. Ben Trabzonspor'un mukaveleli oyuncusuyum. Yurt içi degil yurt disina gitmek istiyorum. Bunu da ilk defa söylemiyorum 3 seneden beri söylüyorum" dedi.intenetspor |
TRABZON'DA SOV HAZIRLIGI | |
![]() | HER YOLU DENIYOR 25 Haziran'da yeni sezon hazirliklarina start verecek olan Trabzonspor'da güçlü bir kadro yaratmak için çalismalar sürerken, Bordo-Mavili yönetim, gelecek hafta 1 yabanci 2 de yerli oyuncuyu renklerine baglamayi planliyor. Yönetim, bir süredir görüsme halinde oldugu Marcelinho'nun isini imza asamasina kadar getirirken, kulübü Hertha Berlin ile olan sorunlari da çözme noktasina yaklasti. Hertha Berlin, Brezilyali oyuncunun bonservisinde indirim yapmaya hazirlanirken, Trabzonspor yönetimi de yildiz oyuncunun isini bitirmek için her yolu deniyor. KARAR VERIN ARTIK Marcelinho'yu ikna etmek için teknik direktör Lazaro |
ni'yi devreye sokan Trabzonspor yönetimi, Brezilyali teknik adamdan olumlu yanit alinca, Hertha Berlin ile temaslarini yogunlastirmisti. Marcelinho'nn bonservisi için son olarak 3.150 bin euro teklif eden Bordo-Mavili yönetim, Alman kulübünün yumusamasi üzerine son bir hamle daha yapip en geç Sali günene kadar karar vermelerini istedi. Bunun üzerine Trabzonspor yönetimi Hertha Berlin'den gelecek cevabi beklemeye basladi. Bordo-Mavili yönetim, yurt içinden de Samsunsporlu Adnan, Denizlispor Mustafa, Malatyasporlu Bilal ve Istanbul Büyüksehir Beldiyesporlu Murat ile görüsmelerini sürdürüyor |
JUN SONA YAKLASTI | |
![]() | YENI SEZONDA YOK Trabzonspor'a geçtigimiz yil Çek ekibi Sparta Prag takimindan yaklasik 4 milyon euro maliyetle gelen Tomas Jun'un taliplileri artti. Bordo-Mavili takimda gözden çikartilan golcü oyuncu, kendisine talip olan Alman ve Hollanda ekipleri ile temaslarini sürdürürken, eski takiminin da kendisini istemesi golcü oyuncunun yeni sezonda Trabzonspor'da olmayacagi seklinde yorumlanmaya basladi. ALACAKLARA KARSILIK Sparta Prag'a yönetimin belli araliklarla ödedigi transfer taksitleri karsiliginda Çek oyuncunun geri verilmesi gündeme gelirken, Alman ve Hollanda ekipleri de Tomas'in pesini birakmiyor. Tomas ise Trabzon'a |
ve Trabzonspor'a bir türlü uyum saglayamadigini belirtirken, "Menajerim Almanya'da ve Hollanda'da bazi takimlar ile görüsüyor. Yeni sezonda büyük bir olasilikla bu ülkelerden birinde oynayacagim" dedi |
bordomavinet forumları Larus Web & Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum