İlk olarak kerimof61 tarafından gönderildi
helal olsun sana IBRAHIM YATTARA.... sevgimiz karsiliksiz kalmadi....
Değerli BMN Üyeleri,
BMN ve Trabzonspor ile ilgili gelişmelerden anında haberdar olmanız için bir WhatsApp Kanalı kurduk. Aşağıdaki bağlantıdan katılımınızı bekliyoruz.
Kanala abone olduktan sonra kanal bildirimlerini açmayı unutmayınız.
Not: WhatsApp kanallarında telefon numaranız ya da iletişim bilgileriniz diğer abonelere görünmez.
Kanala KatılFatih Tekke: "Fenerbahçe Ile Anlasmadim" | |
Trabzonspor'un Takim Kaptani Fatih Tekke, kendisinin yurt içinde degil, yurt disinda bir takima gitmek istedigini ve bunu da 3 yildir söyledigini belirterek, ''Fenerbahçe ile anlasmadim. anlassam 'anlastim' derim. biraksinlar yalan yazmayi''dedi. | |
Tekke, yerel Kuzey Ekspres Gazetesine yaptigi açiklamada, hakkinda çikan haberlerin onda birini bilmedigini ifade ederek, ''Yöneticilerle de bu konuda konusmadim. Konusursam çikip haber veririm. Kimseyi bu konuda arayip sormuyorum. Birileri beni basina satiyor. Ama kim oldugunu bilemiyorum. Benim söylemlerim disinda bir sürü seyler çikiyor. Oturulmus konusulmus olsa bir seyler söyleyecegim. Yasanan gelismelerin hiçbirinden haberim yok. Bu kadar Trabzonspor'da mücadele ettik. Elimizden geleni yaptik. Beni hain olarak göstermek istiyorlar'' diye konustu. ''Insanlar birilerini karalamakla bir yere varacaklarini zannediyorlarsa yaniliyorlar'' diyen Fatih, söyle konustu: ''Ölene kadar bu camianin içerisinde kalmak istiyorum. Beni kötülemek isteyenler ne kazanacaklar, onu bilmiyorum. Ben Avrupa'da oynamak istiyorum. Bu benim acizane fikrim. Buna da saygi duyulmasi lazim. Herkes kendi kafasina göre bir seyler yazip çiziyor. Yok 'Fatih Fenerbahçe ile anlasti', yok 'su kadar para ve oyuncu verilecek', yok '100 yilin pazarligi' gibi yazilar çikiyor. Biraksinlar yalan yazmayi. Ben anlassam 'anlastim' derim. Ama beni hain ve kötü adam olarak göstermek istiyorlar. Bu emellerine ulasamayacaklar.'' |
Seyhun, Tatilini Trabzon'da Geçiriyor | ||
| Samsunspor'un 20 yasindaki genç kalecisi Seyhun, tatilini memleketi Trabzon'un Arakli ilçesinde geçiriyor. | |
Samsunspor'un 2. Lig A Kategorisi'ne düsmesinin ardindan forma sansi dogan genç kaleci Seyhun, "Misafir olarak önümüzdeki sezon ikinci ligde olacagiz. Geçen sezon talihsiz bir dönem oldu bizim için. Tekrar Süper Lig'e çikacagiz. Bu benim de çikis sezonum olacak" dedi. 6 yildir Samsunspor'un altyapisinda kalecilik yapan ve A takimda ise yedek olarak sahaya çikan genç kaleci Seyhun, "Iyi bir kaleci sabirli olmali. Bunun farkindayim. Ben bana gelecek sirayi bekliyorum. O dönemin de bu sezon olacagina inaniyorum. Samsunspor'a hizmet etmek istiyorum. Teklif çok var ama benim için önce Samsunspor gelir" dedi. Genç kaleci Seyhun'a; Ünyespor, Orduspor, Karabükspor, Usakspor, Mardinspor, Karsiyaka ve Alanyaspor'dan tekliflerin geldigi ögrenildi. |
bordomavinet forumları Larus Web & Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum