Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kerimof61 tarafından gönderildi

Trabzon Gine'ye tasindi

Ibrahima Yattara, ülkesinde Bordo-Mavili ekibin gönüllü elçisi gibi çalisiyor.

Lig TV'den Can Karyagdi'nin Gine'de görüstügü Yattara, yillar önce top kosturdugu toprak sahalari ve ailesini Türk izleyicisine tanitti. Baskent Conakry'nin varoslarinda oturan 14 kardesi, annesi ve babasiyla bölgenin en popüler ailesi olan Yattara'larin hayatinda futbol en degerli varlik.

Yillarca Türkiye'de top kosturmasina ragmen Gine'yi hiç unutmayan Yattara, Conakry'e gönderdigi spor malzemeleriyle adeta efsane oldu. Herkesin çok iyi tanidigi Yattara'nin baskentte kurdugu iki de futbol kulübü var. Ilki, FC Pokou, yani Yattara'nin oradaki lakabi. Ikincisi ise Espaire de Yattara. Bu takimin forma rengi ise bordo-mavi ve gögüs reklamina kadar her sey Trabzonspor'un kopyasi.

helal olsun sana IBRAHIM YATTARA.... sevgimiz karsiliksiz kalmadi....

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• """Yillarca Türkiye'de top kosturmasina ragmen Gine'yi hiç unutmayan Yattara""" yaziyor yukarida.. insan hiç memleketini unuturmu?

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.AMESPACE PREFIX = O />

» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
        » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
        » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
        » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
        Edited by: tigin
        _Fan_ts_

Yorum

• valla firtina öncesi sessizlikteki gibi ani bir bomba istiyorum artikkk...

amma bomba isterken de korkuyoruz yani elimizde patlamasindan

Allahim sen sonumuzu hayir eyle yarabbi...

Yorum

• Trabzonspor'un Takim Kaptani Fatih Tekke, kendisinin yurt içinde degil, yurt disinda bir takima gitmek istedigini ve bunu da 3 yildir söyledigini belirtti.

Fatih Tekke, yerel Kuzey Ekspres Gazetesine yaptigi açiklamada, yurt içinde degil yurt disinda bir takima gitmek istedigini belirterek, ''Bunu da ilk defa söylemiyorum, 3 yildir söylüyorum'' dedi.

Hakkinda çikan haberlerin onda birini bilmedigini ifade eden Fatih Tekke, ''Yöneticilerle de bu konuda konusmadim. Konusursam çikip haber veririm. Kimseyi bu konuda arayip sormuyorum. Birileri beni basina satiyor. Ama kim oldugunu bilemiyorum. Benim söylemlerim disinda bir sürü seyler çikiyor. Oturulmus konusulmus olsa bir seyler söyleyecegim. Yasanan gelismelerin hiçbirinden haberim yok. Bu kadar Trabzonspor'da mücadele ettik. Elimizden geleni yaptik. Beni hain olarak göstermek istiyorlar'' diye konustu.

''Insanlar birilerini karalamakla bir yere varacaklarini zannediyorlarsa yaniliyorlar'' diyen Fatih, söyle konustu: ''Ölene kadar bu camianin içerisinde kalmak istiyorum. Beni kötülemek isteyenler ne kazanacaklar, onu bilmiyorum. Ben Avrupa'da oynamak istiyorum. Bu benim acizane fikrim. Buna da saygi duyulmasi lazim. Herkes kendi kafasina göre bir seyler yazip çiziyor. Yok 'Fatih Fenerbahçe ile anlasti', yok 'su kadar para ve oyuncu verilecek', yok '100 yilin pazarligi' gibi yazilar çikiyor. Biraksinlar yalan yazmayi. Ben anlassam 'anlastim' derim. Ama beni hain ve kötü adam olarak göstermek istiyorlar. Bu emellerine ulasamayacaklar.''

Trabzonspor sayesinde bugünkü duruma geldigini ve bunu da asla inkar etmeyecegini kaydeden Fatih, sözlerini söyle tamamladi: ''Artik bunlardan sikildim. Kafamin rahat olmasini istiyorum. O yüzden biraksinlar senaryolar üretmeyi. Çünkü Trabzonspor'da sakat sakat oynadim. Takima katkilarim oldu. Dört seneden beri Trabzonspor'un kaptanligini yapiyorum. Kupalar aldik. Sampiyonlugu kil payi kaçirdik. Tabi bunlari söylerken arkadaslarimla yaptik. Bunlara insanlar saygi duysunlar. Fatih'e bir tesekkür edilmesi gerekir. Ama kimse tesekkür etmiyor. 'Fatih ayrilacak' gibi baska seylerle insanlar kafalarini yoruyor. Beni gören 'abi ne olur ayrilma Trabzonspor'dan' diyor. Ben de 'Avrupa olursa ayrilirim, baska ayrilmam' diyorum. Bundan baska ne söylemem gerekir?''
            Bu çocukların alın teri bir gün sizi boğacak...

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

"""Yillarca Türkiye'de top kosturmasina ragmen Gine'yi hiç unutmayan Yattara""" yaziyor yukarida.. insan hiç memleketini unuturmu?

Sanirim biz unutmadigimiz için garip geliyor, ama emin olunutanlar var, hem de çok. Ingiltere'de bir çok Asya kökenli var, biliyorsundur. Benim de bir arkadasim olmustu, esmer, çekik gözlü... "Nerdensin" diye sordugumda "ingiliz" dedi. "Hayir, orijinin ne" dedigimde de zooorla "asya" diyebildi, karli dagdan kar bagislayarak... Çok sonra Manila dogumlu oldugunu ögrendim, yaklasik da 7 senedir Ingiltere'de yasadigini. Bir kez olsun agzindan Filipinler'le ilgili bir sey çikmadi adamin.

Yani, aferin Yattara'ya...[img]smileys/smiley2.gif[/img]Paranin yüzü sicaktir. Her adam direnemez, geçmisi unutan çok çikar.

Yorum

• Trabzon: Asbaskan Sayitoglu'ndan Söylentilere Cevap

Trabzonspor Kulübü Asbaskani Hasim Sayitoglu, basinda çikan haberler ve söylentilerin gerçegi yansitmadigini belirterek, teknik direktör konusunda iyi bir tercih yaptiklarini ve yönetimde kardeslik ortaminda çalistiklarini söyledi.

IHA muhabirine açiklamalarda bulunan Sayitoglu, Sebastiao Lazaroni ile 3 yillik sözlesme yaptiklarini ifade ederek, "Herkes farkli yorum yapabilir, farkli bilgilere sahip olabilir. Teknik konularda tek yetkili o. Trabzonspor Kulübü'nün bu yil basarili olabilecegi bir ekip kurmaya çalisiyoruz. Insanlar bir sey söyleyebilir, bir seyler yapabilir. Farkli bir isim getirseydik, yine elestiriler yapilacakti. Yönetim Kurulu olarak baskanimizla beraber bu isimde mutabik oldugumuz için Trabzonspor teknik direktörlügüne getirdik. Herkes bir yerlere bakar ancak herkes ayni seyi görmez. Biz baktik ve dogruyu gördügümüz, inandigimiz için Lazaroni'yi takimin basina getirdik. Lazaroni'nin geçmisi ve basarilari belli. Türkiye'de bugün Trabzonspor'un basina hangi teknik adami getirirseniz getirin bu elestirilecekti. Hocamizla birlikte 3 sezon boyunca beraber çalismayi hedefledik.

Lazaroni ile hedeflerimize ulasacagimiza inaniyoruz. Inanmasak takimin basina getirmezdik" dedi.

Trabzonspor Baskan Yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu ile aralarinda bir sorun oldugu iddialari ile ilgili olarak ise Sayitoglu, "Transferde herkesin bir anda her seyden bilgisi olma sansi olmuyor. Bu isin zaten dünyadaki sistemi de bu. Dolayisiyla o sistem içinde çalisiyoruz. Ama pozitife gittigi zaman muhakkak ki yönetimdeki bütün arkadaslarimin bilgisi oluyor. Ibrahim Haciosmanoglu ile kesinlikle aramizda bir problem yok. Çünkü herkes görevini yapiyor. Biz hoca konusunda yetkiyi baskana vermistik. Baskan takip ediyordu. O dönemde Yönetim Kurulu'ndan arkadasimiz Ibrahim bey, baskanin verdigi bilgiler dogrultusunda transferler için gitmistir. Bu gayet dogaldir. Bunlarin çogundan benim de bilgim yok. Bilgim olmamasi da gayet dogal. Herkes her an her seyi bilirse, sikinti yasanabilir. Ama son noktaya geldiginde de herkesin bilgisi olur. Sonuçta hoca konusunu baskan yönetiyor. O dönemlerde basinda benim agzimdan çikan bazi haberler, benim beyanim, degildir. Biz Ibrahim Haciosmanoglu ile her gün konusuyoruz. Ama zaman zaman kopukluk olabilir. Bunun nedeni de islerin yogunlugundandir. Bizim aramizda sorun yok ancak bakis açilarimiz farkli olabilir. Özellikle Ibrahim bey ve diger arkadaslarimizla kardeslik ortaminda bu isi götürmeye çalisiyoruz" diye konustu.

Sayitoglu, takimla ilgili bütün raporlarin ellerinde oldugunu ve transfer çalismalarinin sürdügünü kaydederek, "Lee Yong disinda kadrodan kaybettigimiz bir oyuncu yok. Mevcut kadromuzla beraber 25 Haziran'da sezonu açacagiz. Kadroya katmaya düsündügümüz oyunculari da takima o güne kadar monte etmeye çalisacagiz. Transfer etmeye düsündügümüz oyuncularla görüsmelerimiz devam ediyor. Ama yabanci oyuncu konusunda kontenjan bosalmadigi müddetçe bir hamle yapmamiz mümkün degil. Yabanci oyuncu sayimiz belli. Fabiano Eller ile birlikte 7 tane yabanci oyuncumuz var. Yabanci kontenjaninda bir bosalma olursa, muhakkak ki yabanci oyuncu da transfer edecegiz. Trabzonspor'un önümüzdeki sezon basariya ulasmasi ve ligde savasan bir Trabzonspor'un ortaya çikmasi için gerekirse kadrodaki yabanci oyuncularin ücretini öder, kiralik verir veya satilmalarini saglariz. Bu konuyla ilgili de bazi kulüplerle görüsmelerimiz sürüyor" seklinde konustu.

Yorum

• Fatih Tekke: "Fenerbahçe Ile Anlasmadim"
                  Trabzonspor'un Takim Kaptani Fatih Tekke, kendisinin yurt içinde degil, yurt disinda bir takima gitmek istedigini ve bunu da 3 yildir söyledigini belirterek, ''Fenerbahçe ile anlasmadim. anlassam 'anlastim' derim. biraksinlar yalan yazmayi''dedi.

Tekke, yerel Kuzey Ekspres Gazetesine yaptigi açiklamada, hakkinda çikan haberlerin onda birini bilmedigini ifade ederek, ''Yöneticilerle de bu konuda konusmadim. Konusursam çikip haber veririm. Kimseyi bu konuda arayip sormuyorum. Birileri beni basina satiyor. Ama kim oldugunu bilemiyorum. Benim söylemlerim disinda bir sürü seyler çikiyor. Oturulmus konusulmus olsa bir seyler söyleyecegim. Yasanan gelismelerin hiçbirinden haberim yok. Bu kadar Trabzonspor'da mücadele ettik. Elimizden geleni yaptik. Beni hain olarak göstermek istiyorlar'' diye konustu.

''Insanlar birilerini karalamakla bir yere varacaklarini zannediyorlarsa yaniliyorlar'' diyen Fatih, söyle konustu:

''Ölene kadar bu camianin içerisinde kalmak istiyorum. Beni kötülemek isteyenler ne kazanacaklar, onu bilmiyorum. Ben Avrupa'da oynamak istiyorum. Bu benim acizane fikrim. Buna da saygi duyulmasi lazim. Herkes kendi kafasina göre bir seyler yazip çiziyor. Yok 'Fatih Fenerbahçe ile anlasti', yok 'su kadar para ve oyuncu verilecek', yok '100 yilin pazarligi' gibi yazilar çikiyor. Biraksinlar yalan yazmayi. Ben anlassam 'anlastim' derim. Ama beni hain ve kötü adam olarak göstermek istiyorlar. Bu emellerine ulasamayacaklar.''

Yorum

• transferler bölümünde Filikanin verdigi habere bi bakin[img]smileys/smiley7.gif[/img] benim bütün keyfim kaçti .Lanet olsssuuun[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                    Bravo Basakn Bravo yönetim kurulu !!!!! sizi ellerim Patlayincaya kadar alkisliyorummm!!!!!!! [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Seyhun, Tatilini Trabzon'da Geçiriyor

Samsunspor'un 20 yasindaki genç kalecisi Seyhun, tatilini memleketi Trabzon'un Arakli ilçesinde geçiriyor.

Samsunspor'un 2. Lig A Kategorisi'ne düsmesinin ardindan forma sansi dogan genç kaleci Seyhun, "Misafir olarak önümüzdeki sezon ikinci ligde olacagiz. Geçen sezon talihsiz bir dönem oldu bizim için. Tekrar Süper Lig'e çikacagiz. Bu benim de çikis sezonum olacak" dedi.

6 yildir Samsunspor'un altyapisinda kalecilik yapan ve A takimda ise yedek olarak sahaya çikan genç kaleci Seyhun, "Iyi bir kaleci sabirli olmali. Bunun farkindayim. Ben bana gelecek sirayi bekliyorum. O dönemin de bu sezon olacagina inaniyorum. Samsunspor'a hizmet etmek istiyorum. Teklif çok var ama benim için önce Samsunspor gelir" dedi.

Genç kaleci Seyhun'a; Ünyespor, Orduspor, Karabükspor, Usakspor, Mardinspor, Karsiyaka ve Alanyaspor'dan tekliflerin geldigi ögrenildi.

Yorum

• Haberleri takip etmiyoruz sanirim. Kaç kere eklendi bu haber yaa[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Trabzonspor sova hazirlaniyor

Uzun zamandir Fatih Tekke problemiyle ugrasan Trabzonspor, nihayet çikis yolunu buldu.

Kaptan Fatih'in, ?Trabzonspor'da kalmak istemiyorum, yurtdisinda top oynamayi planliyorum.? açiklamasiyla rotasini belirleyen Karadeniz ekibi, Bundesliga takimlarindan Hertha Berlin'de forma giyen Brezilyali oyuncu Marcelinho'nun transferini 1-2 gün içinde bitirmeyi hedefliyor. Takimin basina Brezilyali Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'yi getirdikten sonra dis transferde agirligi Brezilyali oyunculara veren Trabzonspor, Marcelinho'nun yaninda Ricardinho için de girisimlerini sürdürüyor.

Brezilyali Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'yi devreye sokan Bordo-Mavili yönetim, Marcelinho ile yaptigi görüsmelerde olumlu mesafeler kat etti. Hertha Berlin'e teklifini sunan Trabzonspor, bu oyuncunun fiyatinda indirim beklerken, önümüzdeki günlerde Trabzon'dan bir heyetin Marcelinho ve kulübü ile görüsmek için Almanya'ya gidecegi belirtildi. Bu arada Trabzonspor, Leverkusen'de forma giyen Tevfik Köse için de girisimlerini hizlandirdi.

Yorum

• yahu Ne Trabzonsporun Sova Hazirlanmasi ,lütfen Tranferler bölümümde filikanin(eski pelikan) verdigi habere bakin da show mu war sok mu var görün
                            Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• ah benim aciz yönetimim

ah benim yikilan hayallerim
                              Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri gözüküyorsa, orada güneş batıyor demektir...

Yorum

• bu secim zamani palavralarla yola cikan insanlara cok hayret ederim ..

hic bir taneniz mehmet ali yilmaz kadar olamadiniz adma baba dam ..\

campell i getirdi begenmedi gonderdi..

adam istedigi topcuyu telefonla arayip sen git trabzona ben sennin cekini gonderirim diyodu ..

nerde bizde parali baskan geldi diye sevindik.
                                karaiplerde bir trazonsporlu..
                                bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

Yükleniyor...
                                X