Ersen bir günde antrenmana katılsın. Lütfen ama !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"GÖKHAN SİZİN AMA 6 MİLYON AVRO!"
Trabzonspor’un tam 2 yıldır listesinde Kayserispor’un golcüsü Gökhan Ünal ile aynı takımın sağ kanat oyuncusu Mehmet Topuz bulunuyor. Bu sezon başından beri de özellikle golcü oyuncu sorunu yaşanması nedeniyle Gökhan Ünal transfer listesinin en başında yer alıyor. Haziran ayında talep edilen Gökhan’ı vermeye yanaşmayan Kayserispor Başkanı Recep Mamur’un ara transferde de kapısının çalınması üzerine, “Şu anda vermemiz mümkün değil. Ancak bu oyuncuya çok büyük teklifler geliyor. Biz de zamanı geldiğinde bunları değerlendireceğiz” dediği belirtildi.
Size Zaten Söz Verdik
Recep Mamur’un, Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak’a, “Bu oyuncuyu şu andan Galatasaray’a vermemiz söz konusu bile değil. Zaten size sözümüz var. Şunu bilin ki, Gökhan Ünal’ı sezon sonunda isterseniz ve bu oyuncu ayrılma konusunda ısrarcı olursa ilk tercihimiz Trabzonspor olacaktır. Çünkü biz İstanbul takımlarının daha çok güçlenmesini değil, Anadolu’nun şampiyonluğu geri almasını istiyoruz. Ancak fiyatı da 6 milyon avro’dan başlar. Çünkü o bu ülkenin en iyi golcüsü, bizim de takımın yarısı gibi… Onu kaybettiğimizde yerini doldurmamız çok zor olur” diye söz verdi.
Gökhan Savaşı Olacak
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak’ın, Mamur’a teşekkür ettikten sonra, “Yalnız 6 milyon avro çok yüksek bir rakam, bunu makul bir seviyeye çekeriz” karşılığını verdiği ifade edildi. Öte yandan Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki’nin de bu oyuncu konusunda ilk söz hakkının Trabzonspor’da olduğunu belirttiği ifade edildi. Fatih Tekke’nin gitmesinden sonra büyük bir golcü krizi yaşayan Trabzonspor’un, Türkiye’de şu anda en iyi golcü olarak lanse edilen Gökhan Ünal için Galatasaray başta olmak üzere birçok kulüple büyük bir savaşa gireceği dile getirildi
haber günebakış ama isim yok haberde2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Bu habere sevinsekmi sevinmesek mi bilemiyorum. Yalnız şunu söyleyebilirim. Bence bize yerli forvet değil daha çok yabancı forvet lazım. 6 milyon avroya ben en kral golcüyü alırım. Brezilya dan yada afrikadan bir golcü bizim işimize daha çok yarar. Gökhan Ünal büyük takım oyuncusu değil.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLee Young Türkiye'yi unutmadı
Trabzonspor'un eski Koreli futbolcusu Lee Young, Türkiye'yi ve Trabzon'u unutamadığını söyledi.
Türkiye'de yabancı futbolcuya çok fazla ilgi gösterildiğini, bunun da yerli oyuncuları zor durumda bıraktığını anlatan Lee Young, kulüp yöneticilerinin yabancı oyuncuları el üstünde tutmasının Türk futbolcusunun yabancı futbolcu karşısında ezilmesine neden olduğunu söyledi.
Trabzonspor'un ilk Koreli futbolcusu olan Lee Young, ligtv.com.tr'ye ilginç açıklamalarda bulundu. Türkiye'yi ve Trabzon'u unutmadığını söyleyen Lee Young, Türkiye'de en çok üzüldüğü şeyin Trabzonspor'da şampiyonluk yaşayamamak olduğunu ifade etti.
Lee Young, Trabzonspor'da birlikte çalıştığı Teknik Direktör Şenol Güneş'in şimdiki takımı olan FC Seoul'de teknik direktörlük görevine başlamasından büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.
Trabzonspor'dan eski hocası olan Şenol Güneş'in formasını giydiği FC Seoul'de teknik direktör olmasına en çok sevinen kişinin kendisi olduğunu anlatan Lee Young, şöyle konuştu: "Şenol Güneş hocamızla daha önce çalıştığımız için, hocamızın istediğini, oyun tarzını, teknik ve taktik anlayışını bildiğim için ilk duyduğumda hocamızın geleceğine hakikaten en çok ben sevindim. Çünkü bildiğim, tanıdığım bir insan, Trabzonspor'da beraber çalıştığımız bir insan. Çok çalışkan. Şenol hocamızın Kore'ye gelmesi, FC Seoul takımına gelmesi, yıllardan beri arzu ettiğimiz şampiyonluğa giden yolda çok önemli bir yatırım. Ben ve arkadaşlarım, güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum"
Trabzonspor'dan ayrılmanın zor olduğunu ve Bordo-mavili kulüpten ayrıldığı zaman çok üzüldüğünü belirten Lee Young, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'ye alışmıştım, Türkiye'yi çok sevmiştim. Şartların getirdiği yerde ayrılmamız gerek ama ben şahsen oynadığım yıllarda Trabzonspor gerçekten teknik taktik anlayış olarak çok iyi konumdaydı. Yani arkadaşlık iyiydi, takımda gerçekten geleceği çok iyi olan gençler vardı. Yaşlılar çok tecrübeliydi ve takıma çok iyi ağabeylik yapıyorlardı. Bence o sene bizim şampiyon olmamız gereken bir yıldı. Diğer takımlara baktığınız zaman bizim oyun anlayışımız, oyun disiplini itibariyle güzel bir aşamadaydı. Yani tek üzüntüm o sene şampiyon olamamak."
Trabzonspor'da futbol oynadığı dönemde elinden geleni yaptığını söyleyen Lee Young, Trabzonspor'daki arkadaşlarını çok özlediğini söyledi. Trabzon yemeklerini çok sevdiğini özellikle hamsi köftesi, mısır ekmeği ve lahana çorbasını unutamadığını anlatan Koreli futbolcu Lee Young, Trabzonspor'un ligdeki durumuna çok üzüldüğünü anlattı.
Trabzonspor'un bu durumunun çok üzücü olduğunu anlatan Lee Young, şöyle konuştu: "İnanılacak gibi değil. Birçok oyuncusunu kaybettiğini biliyorum. Çok iyi bir ekip vardı, ortam vardı. Eski ekibimizde çok düzenli bir uyum vardı. Nefes alış verişlerine kadar uyumluydu benim olduğum dönemde. İyi bir ekipti. Aynı ekibin devamıyla başarı gelebilirdi. Fakat şu an baktığımız zaman bir şeyler eksik takımda. Artık bir ruh mu eksik bilemiyorum. Bana göre en büyük sıkıntı, 3-4 maçlık başarısızlıktan sonra hoca değişiyor. Çok anlaşılacak gibi değil. Hoca değişiyor, sistem değişiyor. Hocanın değişmesiyle oyuncular da değişebiliyor ve bu tabii istikrarsızlık getirebiliyor. Bana göre en büyük problem bu"
Trabzonspor'da futbol oynadığı dönemde 4 teknik direktörle çalıştığını, bütün hocaların sisteminin birbirinden farklı olduğunu anlatan Lee Young, sözlerine şöyle devam etti: "Ben şahsım adına elimden geleni yaptım ve onların ortaya koymaya çalıştıkları sistemi anlama konusunda, biraz hızlı anladığım kanaatindeyim. Mesela Ziya hoca daha çok baskıyı, presi öne çıkartan bir hoca olmakla beraber; Samet hoca, Şenol hocaya çok benzeyen bir sistemde tamamen teknik bir sistemle beraber benzerdi. Fakat Halilhodziç hocanın şahsen ben takımda ne yapmak istediğini pek anlayamadım"
kaynak mynet spor"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenefret ederim Demirlek ten ... bu adamla kazanamıyoruz ya...lanet olsun...Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenefret ederim Demirlek ten ... bu adamla kazanamıyoruz ya...lanet olsun...Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"GÖKHAN SİZİN AMA 6 MİLYON AVRO!"
Trabzonspor’un tam 2 yıldır listesinde Kayserispor’un golcüsü Gökhan Ünal ile aynı takımın sağ kanat oyuncusu Mehmet Topuz bulunuyor. Bu sezon başından beri de özellikle golcü oyuncu sorunu yaşanması nedeniyle Gökhan Ünal transfer listesinin en başında yer alıyor. Haziran ayında talep edilen Gökhan’ı vermeye yanaşmayan Kayserispor Başkanı Recep Mamur’un ara transferde de kapısının çalınması üzerine, “Şu anda vermemiz mümkün değil. Ancak bu oyuncuya çok büyük teklifler geliyor. Biz de zamanı geldiğinde bunları değerlendireceğiz” dediği belirtildi.
Size Zaten Söz Verdik
Recep Mamur’un, Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak’a, “Bu oyuncuyu şu andan Galatasaray’a vermemiz söz konusu bile değil. Zaten size sözümüz var. Şunu bilin ki, Gökhan Ünal’ı sezon sonunda isterseniz ve bu oyuncu ayrılma konusunda ısrarcı olursa ilk tercihimiz Trabzonspor olacaktır. Çünkü biz İstanbul takımlarının daha çok güçlenmesini değil, Anadolu’nun şampiyonluğu geri almasını istiyoruz. Ancak fiyatı da 6 milyon avro’dan başlar. Çünkü o bu ülkenin en iyi golcüsü, bizim de takımın yarısı gibi… Onu kaybettiğimizde yerini doldurmamız çok zor olur” diye söz verdi.
Gökhan Savaşı Olacak
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak’ın, Mamur’a teşekkür ettikten sonra, “Yalnız 6 milyon avro çok yüksek bir rakam, bunu makul bir seviyeye çekeriz” karşılığını verdiği ifade edildi. Öte yandan Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki’nin de bu oyuncu konusunda ilk söz hakkının Trabzonspor’da olduğunu belirttiği ifade edildi. Fatih Tekke’nin gitmesinden sonra büyük bir golcü krizi yaşayan Trabzonspor’un, Türkiye’de şu anda en iyi golcü olarak lanse edilen Gökhan Ünal için Galatasaray başta olmak üzere birçok kulüple büyük bir savaşa gireceği dile getirildi
haber günebakış ama isim yok haberde
Yukardaki koyu yazılmış yerden sonra bu oyuncuyu ben olsam almazdım.Ne demek Türkiye'nin en büyük golcüsü!!!
Bu ülkenin en büyük golcüsü tescilli FATİH TEKKE'dirTeşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyukardaki olası bi gökhan transferindeki bedel 6 milyon Euro mu ben mi yanlış okudum ?(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇAĞDAŞ FUTBOLCUYUMÇOK YÖNLÜ OYUNCUYUM
Trabzonspor’un dinamosu Çağdaş, iyi olduğu bir dönemin ardından oynatılmamasının kendisini adeta yıktığını söyledi. Çağdaş, asıl mevkisinin stoper olduğunu belirtirken, "Beşiktaş’da ön libero ve sol bek de görev yaptım. Günümüz futbolunda bir oyuncunun 2-3 mevkide oynayabilmesi gerekiyor. Ben de bu özelliğe sahibim. Son 4-5 maçta da iyi bir performans gösterdiğime inanıyorum. Son 2 maçta oynayamadım. Bu tabi ki beni çok üzüyor. İyi dönemden sonra oynayamamak beni yıktı. Ancak oynamamamın nedene ben değilim" dedi.
AYAĞIMIZI DENK ALMALIYIZ
Oynamadığı için asla küsmediğini de ifade eden Çağdaş, "Çalışıp formamı alacağım. Çünkü ben iyi futbolcuyum" dedi. Taraftarın futbolcu üzerinde baskı yaptığına inanmadığını da ifade eden Çağdaş, "Beşiktaş’da bu baskının 4-5 katını yaşadım. Trabzonspor taraftarı baskı yaparsa haklıdır. Çünkü Trabzonspor onların ya
şam biçimidir. Biz de ayağımızı denk alıp ona göre oynamalıyız" diye konuştu. Çağdaş, başarısızlıkta futbolcuların kadar yönetimin de, antrenörlerinde, bel ki en masum taraf olan taraftarın da hatası olduğunun altını çizdiZaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyukardaki olası bi gökhan transferindeki bedel 6 milyon Euro mu ben mi yanlış okudum ?
En büyük golcü futbolcusuymuş ..Pehh güleyim bari"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Aynen celalettin gibi bir topçu oynuyor ama çağdaş oynamıyor. Gerçekten sorunumuz çok büyük.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Denizlispor, Güvenç Kurtar'a emanet
Mehmet Kulaksızoğlu ile yollarını sürpriz bir şekilde 2. maçta ayıran Denizlispor'da yeni hoca arayışı sona erdi.
Denizlispor Başkanı Ali İpek başkanlığındaki yönetim kurulu, Güvenç Kurtar ile anlaşmaya vardı. Hemen Denizli'ye giderek Beşiktaş maçının hazırlıklarına başlayan Kurtar, "Denizlispor ligde kalacaktır." dedi.
08/02/2007
Denizli ile maçımız ne zaman?
Yorum
-
Dünya Trabzon'u konuşuyor
Dünya basını, Dink cinayeti ile gündeme gelen Trabzon’u konuşuyor. Batı’nın iki büyük gazetesi Financial Times ve New York Times aynı günde Trabzon’u irdeleyen uzun haberler yayınladı. Financial Times, "Türk futbolunun sönen devi" gibi nitelemeleri kullandığı "Trabzon, modern Türkiye ile ayak uyuduramıyor" yorumunu da yaptı. "Aşırı milliyetçilik yuvası" diyen New York Times ise, "Birçok Türk kentini etkileyen yoksulluk, işsizlik ve fırsat eksikliği özellikle burada eziyor" görüşünü dile getirdi.
Financial Times gazetesi, Trabzon’daki futbol aşkını kastederek "Güzel oyun takıntısı olan Karadeniz kentinin çirkin tarafı" başlığı ile yayınladığı haberinde özellikle Trabzon’da futbolun yaşamdaki büyük ağırlığına dikkat çekti.
Dink cinayetinden bu yana Türkiye’deki gözlerin Trabzon’a çevirdiğini kaydeden gazete, Trabzon konusunda dile getiren, "milliyetçilik yuvası, aşırı İslamcı, örgütlü suç ve silah kültürü" gibi savlarda doğruluk payı olmakla birlikte Trabzon’un başka Türk kentlerinden daha milliyetçi veya muhafazakar olmadığını belirtti. Gazete, "Ve bunlar, nedenler değil, belirtiler, burada birçok kişi, Trabzon’un sorununun ekonomik gerileme ve sosyal durgunluk olduğunu söylüyorlar" diye yazdı.
Ingiliz gazetesi, Ankara, Kayseri ve Konya gibi diğer Anadolu kentlerinin çok canlı olduğunu, ancak Türkiye’nin 2002 yılından bu yana yaşadığı ekonomik canlanmanın sanki Trabzon’u ıskaladığını savundu. Gazete şöyle devam etti:
"Trabzon’un gerilemesinin, Türk futbolun sönen devi Trabzonspor’dan daha iyi bir barometre olamaz. Kentin klüp ile özdeşleşiyor sanki, bağımsız bir cumhuriyeti temsil eden bir ulusal takım gibi. Ticaret Odası Başkanı Sadan Eren de ‘Trabzon’un beynin yarısı Trabzonspor’ diyor.ö Financial Times, bir futbol takıkımının öldürme eğilimleri gösteren gençlerin ortaya çıkmasından sorumlu tutulamayacağını ancak Trabzonspor’un durumunun kentinin psikolojisinin bir parçası olduğunu vurgularken, "Trabzon, modern Türkiye ilea yak uyduramıyor" ifadesini de kullandı.
NEW YORK TIMES: AŞIRI MİLLİYETÇİLİK YUVASI
Trabzon kaynaklı bir haber de yayınlayan New York Times ise, Dink cinayeti zanlılarının "Türk milliyetçiliği yuvası" olan Trabzon’dan geldiklerine dikkat çekti.
NYT, Trabzon’un canlılığına işaret ettiği haberinde Trabzon’un modern Türkiye’nin şekillenmesinden önce de kosmopolit bir kent olduğunu kaydederken "Moda giysileri ve şik kafeteryalar ile dolu renkli alışveriş merkezlerinin altında birçok Türk kentini olumsuz etkileyen yoksulluk, işsizlik ve fırsat eksikliği, burada, özellikle gençleri eziyor" görüşünü dile getirdi.
Trabzon’da daha once gerçekleşen McDonald saldırısı ve Katolik papaz cinayeti gibi olaylarına dikkat çeken gazete, "esrarengiz" bir kişi olarak nitelendirdiği Erhan Tuncel’in McDonalds saldırısına karışmasına karşın kendisine "muhbir" olarak faaliyet gösterme özgürlüğünün tanındığını, Dink cinayeti öncesi polise dört defa ihbar yaptığı haberlerinin yayınlandığını ancak bir zanlı olarak tutuklu bulunduğunu yazdı.
ABD’li gazete, Trabzonluların silahlara olan düşkünlüğüne değinirken de AKP’nin Trabzon Milletvekili Asım Aykan’ın "Silahlar olmadan yapamayız. Bizim toplumuzun kültürünün özel bir parçasıdır. Silah ateşlemeden sevinçimizi dile getiremiyoruz. Kültür budur, güzeldir ancak kötüye de dönüşebilir" açıklamasına da yer verdi.
Yorum
Yorum