I.Haciosmanoglu ve M.Usta, ikiside siyasetin adamlari degil. Abartiyorsunuz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu
Daraltma
X
-
İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemecnunun arkasında sedat peker var
ondan dolayı kimse laf edemiyor
bizim başkanında sağlam bağlantıları var belli
başkanda onun ne .ok olduğunu biliyor aslında.
Başkan durumu idare ediyor,bence kesinlikle siyaseti kullanıyor
Ortada ERdoğan gerçeği var onu geçip kupayı alamazsınız
Başkan bu gerçeği çok iyi biliyor ve TS için şartları zorluyor
Ben başkanın bu denli Ak partili olduğunu zannetmiyorum
Adam TS menfaati için yapıyor bunu ama bizim taraftarımız anlayamıyor
Senin habu dediklerini neden anlamıyor bizim taraftarımız anlamış değilim..
Ağzına gönlüne sağlık..İKİ DİLEĞİM VAR TRABZON'UM SENDEN !! İKİSİ DE FENERE KOYMAK!!
Yorum
-
Başkan siyaset için Trabzonspor'u kullanmıyor. Trabzonspor için siyasete karşı kendini kullanıyor. Yani kısacası adam Trabzonspor'un menfaatleri için kendini feda etti bu kadar insanı karşısına aldı. Tekrar ve tekrar söylüyorum helal olsun sana temiz yürekli başkan !
Yorum
-
İlk olarak mhs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşbakan istafa etmelidir dese akp tarafı isyan edecek bu şekilde diyince biz isyan ediyoruz
Ne yapması lazım düzgün düşünebilen bir Başkanın
benim işim ve sorumluluk alanım Trabzonspor demesi lazım. Yani görüş bildirmek zorunda değilsin ki Seçildiğin gün senin İHO kimliğin rafa kalkmış olmalı zaten
aynı şeyi CHP MHP vs içindeyapsa tepki(en azından kendi adıma) aynı olurNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleI.Haciosmanoglu ve M.Usta, ikiside siyasetin adamlari degil. Abartiyorsunuz.
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam da baskan diye insanligindan istifa mi etmis oluyor? Bir insan hem bir kurumu hem de kendi aile ve düsüncesini savunamayacak mi?
Neden özgürlügü kisitliyorsunuz?
Diyorum ki, eger gercekten AKP calisani olarak kendini görseydi, o sunucunun programina cikar miydi? Cikti diyelim. Basbakanin tuttugu takima yönelik bu kadar agir laf söyleyebilir miydi veya söyler miydi? Bunu nasil acikliyorsunuz? Adamin durusu belli. Basbakanci oldugu halde basbakanin tuttugu takimi bile kayirmiyor. Veya su an bizim baskanimiz. AKP'ci oldugu halde Trabzonspor'un haklarini daha az mi savunuyor?
Yapmayin Allah askina. Abartiyorsunuz.
Politka ile ilgili konusuyor diye gözünüze batiyor. Cünkü haksizliga cok ugradik. Politikaya bulasmasin istiyoruz dogal olarak. Maalesef bu hatanin icine düsüyor kendisi.
Ben Haciosmanoglunun temiz biri olarak görmüyorum. Ödyakmaz gibi pislik bir arkadasi olan birini temiz olarak göremem. Isterse sabah aksam temizlikden bahsetsin.
Ayrica onun görevi türk futbolunu kurtarmk degil, Trabzonsporu kurtarmak. Trabzonsporun haklarinida kimler gasp ettigi ortadayken onlarin arkasinda yer almak dogru olabilirmi ?
Haklarimiz gasp edip bize eziyet ve zulüm edenler bizi kac kere daha enayi yerine koyacak ?En son sanatik tarafından düzenlendi; 29.06.2013, 01:50."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısınız siyasetin adamları değil, bizzat siyasetin ete kemiğe bürünmüş halleri
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor ; AK Parti'nin yan sanayisi oldu..
Fenerbahçe'lilere eleştirecek malzeme çıkaran Hacıosmanoğlu'nu tebrik ediyorum.
Bırakın bu şikecilerin begenip/beğenmeme durumuna göre başkanımızı konumlandırmayı.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Kaçıranlar için: http://tvarsivi.com/player.php?y=36&...-28%2023:41:35Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
AW: İbrahim Hacıosmanoğlu Bugün 23.30'da Kanaltürk'te
İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemecnunun arkasında sedat peker var
ondan dolayı kimse laf edemiyor
bizim başkanında sağlam bağlantıları var belli
başkanda onun ne .ok olduğunu biliyor aslında.
Başkan durumu idare ediyor,bence kesinlikle siyaseti kullanıyor
Ortada ERdoğan gerçeği var onu geçip kupayı alamazsınız
Başkan bu gerçeği çok iyi biliyor ve TS için şartları zorluyor
Ben başkanın bu denli Ak partili olduğunu zannetmiyorum
Adam TS menfaati için yapıyor bunu ama bizim taraftarımız anlayamıyor
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Ülke borsasında işlem gören hisselerin %65 i yabancı sermaye.
Sata sata satacak bir şey kalmamış ,
Her fırsatta teşekkür ettikleri Fethullah gülen amerikada çiftlik sahibi.
Amerika ve İsraille ( biri gemini bassın insanını öldürsün , diğeri camine bomba atsın askerinin kafasına çuval geçirsin ) birleşip Iraktan sonra Suriyeyi de devirmeye çalış..
Ama muhalifler dış güçlerin oyununa geliyor. Almanya ve İngiltere sivil darbe yapmaya çalışıyor öyle mi
Senin başbakanın Ülkende 50 küsür kişi ölmüş olay yerine gitmeden Obamaya gitmiş ,
Sizde çıkın hala ülkemizde olanlar dış güçlerin oyunu diyin.
Allah akıl fikir versin size.
Yorum
-
İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkanın mitinge katılmasına kızanlara;
AKP ye oy hiç oy vermedim...
ancak gezi olaylarının ilk başlardaki amacından sapıp bambaşka boyutlara girdiğini herkes görmüştür sanırım...
AKP den memnun değilsen esnafın dükkanını yağmalayıp, polislerin arabalarını yakarak iktidarı düşüremezsin...
gidersin sandığa AKP ye değil isteğin partiye oy verirsin AKP den kurtulursun
sokakları savaş olaylarına çeviremezsin
uzun lafın kısası Başkanın kazlıçeşmedeki mitinge katılmasına şahsen kızmadım...
aynı durum CHP veya başka bir partiye karşı iktidarı devirmek amacıyla sokakları savaş alanına çevirenlere karşı da yapılan mitinge katılmasına da kızmazdım..
ve bir soru aziz içerdeyken ve şikeciler bu bir oyun derken azizin başbakan aleyhine demeçlerini duyan varmı?
“Sivil toplum kuruluşlarının yönetime daha aktif katılımı ile temsili demokrasinin katılımcı demokrasiye doğru gelişmesi sağlanacaktır. Böylece vatandaş, sadece seçimden seçime degıl, güncel gelişmeler için de iradesini siyasal surece yansıtma fırsatı kazanacaktır."StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleI.Haciosmanoglu ve M.Usta, ikiside siyasetin adamlari degil. Abartiyorsunuz.
Adam parti mitinginde el salladı ne yapacak daha ?#Dik oyna
Yorum
Yorum