Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sakin olun ! hele bir soluklanın...
    If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
    Milton Friedman

Yorum

• ya başkan bırak git git ALLAH aşkına bırak kupayı'da isteme
      Trabzonspor başkanı 30 dakikadır AKP 'YI övuyor yazıklar olsun

Yorum

• veee siyasete alet oldu malesef

Yorum

• Simdi de RTE'i övüyor.. Yuhhhh

Yorum

• Abi bu gözümden fena düştü
            ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Ynt: İbrahim Hacıosmanoğlu Bugün 23.30'da Kanaltürk'te

Bu adam siyaset yapmiyor yani simdi degil mi ? Yukarda Allah var ...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• Izlemeyecegim diyorum ama birakamiyorum. BU kadar yalakaligi fb medyasi fb'ye yapmadi
                .

Francesco
                Totti

Yorum

• akp ve rte de bizim hacı savunuyor herkeze hacı lazım...
                  1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• bunun niyeti belli oldu biz harbi ayvayı yedik.

biz başkan maşkan seçmedik, akp den siyasete soyunma çabasında olan bir ismi kulübün başına getirdik.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      akp dusmanlari icin kotu oldu bu sozler. ben sahsen mevcut iktidar in politikalarini begendigim icin benim acimdan sikinti yok
                      Arkadaş nereyi beğenirsen beğen TS akp iştiraki mi, başkan akp yi temsil etmiyor. Bu şekilde konuşmaya hakkı yok.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forumda sürekli bu arkadaşımızın sağa sola hakaretlerini okumaktan sıkıldım.

Yeter. Lütfen biraz daha sakin ve hakaret içermeyen cümlelerle düşüncelerimizi aktaralım.
                        benim üslubumu düzeltecek adam sen değilsin. işine bak. okumaktan çok sıkıldıysan engelle beni görmezsin.

Trabzonspor'u siyasetin akp nin tam kucağına gönderdiniz bu adamla. tayyipten girdi bayraktardan çıktı Trabzonspor taraftarına emir veriyor tayyipi ve bayraktarı çok seveceksiniz diyor. Trabzonspor siyasetin en büyük oyuncağıdır.

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu Bugün 23.30'da Kanaltürk'te

Başkan seçtiğimiz adama bak. Bu görüntü tarihimizin en Çirkin görüntüsü. Yazıklar olsun! Trabzonspor Başkanı değil sanki Akp milletvekili. Hiç böyle utanmamıştım.

Yorum

• Yok bizim istediklerimiz çok şey galiba
                            Bu ne ya..
                            Bir tane bağımsız adam bulamıcaz mı?
                            Yazık gerçekten yazık
                            "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                            Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• tam anlamadım ama bi ara mitinglere gitmeyenlere laf attı recebi güzelce yağladı ne güzel günler ey gidi Trabzon'um

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                skandal ötesi konuşuyor başkan be adam sen siyasetcimisin
                                ben Utandım VALLA kendimden aman ALLAHIM

Yorum

Yükleniyor...
                                X