Sakin olun ! hele bir soluklanın...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu
Daraltma
X
-
If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
-
bunun niyeti belli oldu biz harbi ayvayı yedik.
biz başkan maşkan seçmedik, akp den siyasete soyunma çabasında olan bir ismi kulübün başına getirdik."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakp dusmanlari icin kotu oldu bu sozler. ben sahsen mevcut iktidar in politikalarini begendigim icin benim acimdan sikinti yok
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda sürekli bu arkadaşımızın sağa sola hakaretlerini okumaktan sıkıldım.
Yeter. Lütfen biraz daha sakin ve hakaret içermeyen cümlelerle düşüncelerimizi aktaralım.
Trabzonspor'u siyasetin akp nin tam kucağına gönderdiniz bu adamla. tayyipten girdi bayraktardan çıktı Trabzonspor taraftarına emir veriyor tayyipi ve bayraktarı çok seveceksiniz diyor. Trabzonspor siyasetin en büyük oyuncağıdır.
Yorum
-
Yok bizim istediklerimiz çok şey galiba
Bu ne ya..
Bir tane bağımsız adam bulamıcaz mı?
Yazık gerçekten yazık"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleskandal ötesi konuşuyor başkan be adam sen siyasetcimisin
Yorum
Yorum