Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri Bey tekrar Baskan oldugunda cogumuz sevinmisdik ve zamaninda Trabzonsporum icin neler yapdigini konusuyorduk.
    O bir Efsaneydi ve o bizim Sadri babamizdi.
    Hey gidi günler hey....
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• info@trabzonspor.org.tr lütfen kulübe telefon açalım

Yorum

• aldığım son duyumlara göre sadri şenerin demirörene destek vermesini sayın başbakanımız istemiş.karşılığında kupa sözünü ve yönetime iki asıl üye almasını istemiş.futbolda yeni bir kaos çıkmasın diye galatasarayın bile ata aksu dan vaz geçip en çok eleştri yaptığı demirörene ibreyi çevirmesi bunun çok açık ve net örneğidir.siyasi kanat başından beri bu olayın içerisindedir. fenerbahçe kanadında ise cas taki davalarını geri çekecekler,tff fenerbahçeye 45 trilyon ödeyecek ve buyıl avrupa kupalarına katılamıycak.küme düşme olmıycak puan silme karara bağlanacak tff etik kurulu ve disiplin kurulu aynen kalacak ve kupamız bir ay içinde kesin gelecek ..

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetime çok fazla yüklendiğiniz kanaatindeyim. Eğer bizim kupamız verilecek, Fenerbahçeye'de - puan verilecekse daha ne istiyoruz onu anlamadım ben. Bilip bilmeden celalleniyoruz. Biz ne federasyon fenere para vermiş vermemiş. Eğer kupa onlardan alınıp bize verilirse biz suçsuz, onlar suçludur resmen tescil edilecek işte. Biz alnımızın akıyla, kupamızla çıkmış oluruz. Biraz sabretmeyi öğrenelim bence.
          kardeş sen bu dediklerine inanıyormusun fb önce parasını alcak ve sonra kupayı zor verir sen nediyorsun

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            benimde kan beynime sıçradı okurken ama sonra tebessüm ettim
            Samimi söylüyorum, bir an gercekden elim ayagim titredi ya
            Biz Trabzonsporlular biraz "deliyiz" ama bu kadarinida yapmasin genc Kardeslerim, benim yasim artik kalb krizine gayet müsait
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• YD bize kupa diye TÜP verirse şaşmam
              Adı üstünde Mi-lan-gaz. Gazımızı alırlar biraz.
              https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• Sadri başkan mı sadece suçlu?
                temmuz ayından beri gelişen süreçte Trabzonspor'un haklarını kimler aradı?
                siyasiler mi,STÖ'leri mi,eski futbolcular mı,eski yöneticiler mi,eski başkanlar mı,onursal başkanımız mı?
                şimdi yönetim gitsin de yerine kim gelecek?
                ya da gelecek olanlar bu süreçte TRABZONSPOR'un haklarını hiç aradılar mı?
                Trabzonspor;
                tüm dinamikleriyle bu süreçte yalnız kalmıştır.yönetim kendi imkanlarıyla bu süreçte kulübün haklarını aramaya çalışmıştır.ama camiasından hiç bir destek al(a)mayan değil bu yönetim hiçbir yönetim bu süreçte başka bir şey yapamazdı.istanbul takımlarının camiaları bilmiyorlarmıydı zannediyorsunuz TRABZON'un sahipsiz olduğunu...
                onlar da bunu kullandılar.
                Sadri başkan ve yönetimi ne kadar suçluysa istifa edip gittiğinde gelecek olan yeni yönetim her kim olursa olsun en az bu yönetim kadar suçludurlar.
                Trabzon'da taraftar hariç herkes suçludur.suçluların ve hırsızların camialarının %10'u kadar olabilseydik şu an küme düşme de olmuştu haklı kupamızı ve şampiyonluğumuzu da almıştık...
                En son serturkmen tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 15:15.
                https://twitter.com/serturkmen61

Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
                TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)

Yorum

• İlk olarak muratfındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aldığım son duyumlara göre sadri şenerin demirörene destek vermesini sayın başbakanımız istemiş.karşılığında kupa sözünü ve yönetime iki asıl üye almasını istemiş.futbolda yeni bir kaos çıkmasın diye galatasarayın bile ata aksu dan vaz geçip en çok eleştri yaptığı demirörene ibreyi çevirmesi bunun çok açık ve net örneğidir.siyasi kanat başından beri bu olayın içerisindedir. fenerbahçe kanadında ise cas taki davalarını geri çekecekler,tff fenerbahçeye 45 trilyon ödeyecek ve buyıl avrupa kupalarına katılamıycak.küme düşme olmıycak puan silme karara bağlanacak tff etik kurulu ve disiplin kurulu aynen kalacak ve kupamız bir ay içinde kesin gelecek ..
                  Ödül gibi üstüne bir de para alacak FB. Olmaz öyle şey! UEFA da salaktı zaten buna evet diyecek.

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kardeş sen bu dediklerine inanıyormusun fb önce parasını alcak ve sonra kupayı zor verir sen nediyorsun
                    Neden inanmayayım abi gerizekalı mı bizim başkanımız o kadar da. Abartıyoru eleştiri yaparken bilip bilmeden. Fenerbahçe mecbur olarak ceza alacak, ama küme düşmeyecek bunu hepimiz biliyoruz.

Eğer Galatasaray da Yıldırım Demirören bizi ikna etti diyorsa kesin Fenerbahçe'ye ceza verilecek demektir. Bize de bu şartlarda kupa verilir. Yoksa istedikleri kadar para versinler Fener'e hiç umurumda olmaz ben kupamızı istiyorum açıkçası.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak serturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadri başkan mı sadece suçlu?
                      temmuz ayından beri gelişen süreçte Trabzonspor'un haklarını kimler aradı?
                      siyasiler mi,STÖ'leri mi,eski futbolcular mı,eski yçneticiler mi,eski başkanlar mı,onursal başkanımız mı?
                      şimdi yönetim gitsin de yerine kim gelecek?
                      ya da gelecek olanlar bu süreçte TRABZONSPOR'un haklarını hiç aradılar mı?
                      Trabzonspor;
                      tüm dinamikleriyle bu süreçte yalnız kalmıştır.yönetim kendi imkanlarıyla bu süreçte kulübün haklarını aramaya çalışmışlardır.ama camiasından hiç bir destek al(a)mayan değil bu yönetim hiçbir yönetim bu süreçte başka bir şey yapamazlardı.istanbul takımlarının camiaları bilmiyorlarmıydı zannediyorsunuz TRABZON'un sahipsiz olduğunu...
                      Sadri başkan ve yönetimine kadar suçluysa istifa edip gittiğinde gelecek olan her kim olursa olsun onlarda en az bu yönetim kadar suçludurlar.
                      Trabzon'da taraftar hariç herkes suçludur,suçluların ve hırsızların camialarının %10'u kadar olabilseydik şu an küme düşme de olmuştu haklı kupamızı ve şampiyonluğumuzu da almıştık...
                      Genel anlamda camia olarak sinifta kaldik diye düsünüyorum ve buna Taraftarida katiyorum.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkada kalmasın, herkes görsün. . .
                        BİZE HERYER TRABZON!!!
                        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İstatistik sever arkadaşlardan bir ricam olacak.

Mümkünse Aydınlar döneminde kulübümüze verilen para cezalarını gerekçeleri ile toparlayabilirler mi?

TFF yönetiminde temsilcimiz yok iken ve yönetimde 3 kişiyle temsil edildiğimizde hakkımızda verilen kararlarda bir fark olacak mı merak ediyorum...
                          Bir fark olmaz. 6-1 ve 4-3 devam edecek, mecburen.
                          https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Samimi söylüyorum, bir an gercekden elim ayagim titredi ya
                            Biz Trabzonsporlular biraz "deliyiz" ama bu kadarinida yapmasin genc Kardeslerim, benim yasim artik kalb krizine gayet müsait
                            aman abi ALLAH korusun valla bazen düşünüyorumda Trabzonspor u hayatıma çok işlemişim puan falan kaybedince günüm geçmiyor çalışmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum vs. sanırım en büyük hatam bu.. puan kaybedince artık daha izlemeyeceğim diyorum ama maç günü gelince içimde bi kıpırtı oluyor yine kendimi tutamayıp izliyorum en önemsiz maçta bile 90 dakika kalbim pır pır atıyor sanki duracak. eminim burda birçok kişi öyledir ve bizim gibi içinde Trabzonspor sevgisi olanların çektikleri.......
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ödül gibi üstüne bir de para alacak FB. Olmaz öyle şey! UEFA da salaktı zaten buna evet diyecek.
                              Bence gayet "mantikli" aciklamalar.
                              Evet sike var ama o dönem CL'den ihrac edilmeleri yasakdi diye karara baglayacaklar ve paralarini verecekler. Sonra Puan cekecekler ve 1 yil avrupaya göndermeyecekler.
                              Ardindanda kupayi bize verecekler. Bence bunlar gercekdende olabilir seyler.

Lakin ben böyle düzene elbette olmaz olsun diyorum!

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aman abi ALLAH korusun valla bazen düşünüyorumda Trabzonspor u hayatıma çok işlemişim puan falan kaybedince günüm geçmiyor çalışmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum vs. sanırım en büyük hatam bu.. puan kaybedince artık daha izlemeyeceğim diyorum ama maç günü gelince içimde bi kıpırtı oluyor yine kendimi tutamayıp izliyorum en önemsiz maçta bile 90 dakika kalbim pır pır atıyor sanki duracak. eminim burda birçok kişi öyledir ve bizim gibi içinde Trabzonspor sevgisi olanların çektikleri.......
                                Yeminimden beni döndüren bir Trabzonsporum vardir herhalde
                                Bu yüzden 10 - 0 bile yenilseler asla birdaha bakmiyacagim diye yemin etmem

Yorum

Yükleniyor...
                                X