Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aleni fenerlisi hatta Başkan olmak üsteyeni , Şekip Mosturoğlu gibi Başkan yardımcılar bile aday olabiliyorken...

İsmail Hacıosmanoğlunun adaylığına sırf Trabzonsporluğundan dolayı karşı çıkmak nedendir....

MAA çok mu güzel yöneticidirki ona sesimizi çıkarmadık....

Bir çift lafımda yönetime...

Zaten hakkımız olan kupamız karşılığında bir adaya destek vermek en basit anlamıyla acizliktir.... Helede Fenerbahçemiz diyen bir adama oy vermek sebebi ne olursa olsun klübümüzün 40 küsür yıllık tarihine ihanetle eş değerdir....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bırak allahaskına faik ne tarihi ne klup kültüründen bahsediyorsun....hersey bitmiş gecmiş olsun....
      ıslak imza....

Yorum

• Hala açıklama yok inanamıyorum PSV maçından sonra mutlaka bir açıklama yapılmalı yoksa bu adamlar oy vermicekmi

Yorum

• Yorum

• Anlayın artık.
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• Ata Aksu yerine Atay Aktuğ olsaydı keşke

Hacıosmanoğlu'dan başka adaya oy verilmez,
              StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aleni fenerlisi hatta Başkan olmak üsteyeni , Şekip Mosturoğlu gibi Başkan yardımcılar bile aday olabiliyorken...

İsmail Hacıosmanoğlunun adaylığına sırf Trabzonsporluğundan dolayı karşı çıkmak nedendir....

MAA çok mu güzel yöneticidirki ona sesimizi çıkarmadık....

Bir çift lafımda yönetime...

Zaten hakkımız olan kupamız karşılığında bir adaya destek vermek en basit anlamıyla acizliktir.... Helede Fenerbahçemiz diyen bir adama oy vermek sebebi ne olursa olsun klübümüzün 40 küsür yıllık tarihine ihanetle eş değerdir....
                doğruyu söylediniz!allah razı olsun!

oldukça bol olan senaryolara ben de bir senaryo söylemek istiyorum.
                sadri şener fısıltı hesapları için demirören'i desteklerse bir dahaki trabzonspor seçimli genel kurulunda hacıosmanoğlu'na başkanlık vazifesini devredecektir demektir.kendi eliyle değil ; ezici oy üstünlüğüyle

Yorum

• Desteklediğini değil Demirören'i desteklemediğini açıklasın benim için yeterlidir.
                  Bordomavi.net

Yorum

• karanlık çok karanlık..

Yorum

• İlk olarak diplomat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Kupamızı vereni destekleyeceğiz"... ne kadar büyük bir acziyettir bu...

Hasan Yener: "Net Tavrımız Yok"... ne demek bu ya....
                      Gel benden destek iste demektir ama Ata Aksu Trabzonspordan destek istememis galiba, yani kulisde yapmamislar...

Yorum

• Sadri Şener trabzon teşvik verdi diyen iftira atan adamlarla aynı kişiye oy veriyor yazıklar olsun
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Sadri Şener takmış bi kupaya evet önemli ama adam verdi diyelim kupanı sana sonraki seneler adam azımıza s.... yani!
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• bizim yönetim şuanda üç maymunu oynuyor,,,ve seçim bitene kadar hangi adaya oy verdiğini açıklamaz,

kim kazanırsa o kişiye oy verdik diyecekler.....

nokta
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• http://www.haber61.net/news_detail.php?id=106582

bizde böyle bir çalışma varmı acaba
                              En son amasya0561 tarafından düzenlendi; 24.02.2012, 23:26.
                              2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                              X