Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanın tavrını desteklemiyorum. Bize yakışmadığını söylemeliyim.

Fakat başkanın harakiri yaptığını düşünüyorum ve kupayı aıp istifa edeceklerdir.

Bunların başka türlü bize hak ettiklerimizi verecekleri yok. Biz duruşumuzu Sadri başkanla kazanmadık, onunla da kaybetmeyiz. Sadri başkan bize hak ettiklerimizi aldığı gün gitmeli ama ona da çok yüklenmek istemiyorum. Bu itler böyle. 27 sene burnumuzdan kan getirdiler.

Yorum

• Tff ne hakla bu parayı karşılar?
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Arkadaşlar, homurdanmayın (!) hee deyin geçin.
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tff ne hakla bu parayı karşılar?
          bende bunu anlamiyorum iste

diger madur kulüpler (düsenler, düsürülenler, biz,...)
          bunlarda istemezmi 45 milyon
          böyle sey olabilirmi yahu

diger kulüpler dava acmazmi

allaha havale ediyorum herkesi

Yorum

• Ben, sırf sivas'lı totoşlara inat takımımı yanlız bırakmamak için 8 aylık hamile eşimi istanbul'da bırakıp, uçak biletine birton para verip trabzona gidiceğim, kısıtlı olan paramı ve zamanı bu uğurda harcayacağım,

benim başkanımsa, ona her platformda şahsına iftira eden, arkasından vuran adamla hekesin gözü önünde lak lak yapacak ve bundan da hiç çekinmeyecek..

tek kelimeyle..

YAZIKLAR OLSUN SADRİ ŞENER...

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya arkadaşlar, sezon başından beri bizim desteklemediğimiz bir yönetim ve bizim hakkımızı savunması için atamış bir kuklanın eline baktığımız bir federasyon vardı, bu federasyonda söz sahibi olmamız için desteklemek zorundaydık Demiröreni. Ben transfer politikası iflas ettiği için yönetimin sezon sonu birşey yapmayacaksa derhal istifa etmesini isterim.
              katılıyorum...
              Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
              Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
              Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
              Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…

Yorum

• tabi canım homurdanmayın sadri baba kızdı bizi başka birileriyle karıştırıyor başkan

Yorum

• sadri devamlı kamuoyunu acıklama yapmaktadır, ama farkında değil midir başkanı olduğu takımın taraftarı infial halindedir ve bir mantıklı acıklama beklemektedir
                  BİZE HERYER TRABZON!!!
                  Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• yd para veremez.babasinin parasini vermiyor orda. tek cikari hakikaten babasinin parasini fb vermesi.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sadri devamlı kamuoyunu acıklama yapmaktadır, ama farkında değil midir başkanı olduğu takımın taraftarı infial halindedir ve bir mantıklı acıklama beklemektedir
                      çok da umrunda kulüpler birliği başkanıda olur

Yorum

• Sadri Sener o koltuga otursun bir daha kalkmaz..

oturmadan koltuga japon yapistiriciyi iyi gene sürer!!

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar, homurdanmayın (!) hee deyin geçin.
                          Böyle taraftarlık mı olur, taraftar dediğin başkan ne derse hee der geçer, varsa avanta bilet- kombine atar cebine işine bakar...

Homurdanmak ne haddine, hele de bizleri bulsa bir kaşık suda boğacak camialara kan davalısıymış gibi bakmanın ne anlamı var. Siz dostça yaklaşın varsın onlar gırtlağınızı sıksın...

Yorum

• ya arkadaşlar çok art niyetliyiz sadri şener bulunduğu klübün alfabetik sırası yüzünden öyle oturdu dikkat edin fotoya alfabetik bi sıra var tabiki yanlışlıkları var ama sadri şenere çok yükleniyoruz şuan iyisiyle kötüsüyle birlik zamanı
                            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Yönetime çok fazla yüklendiğiniz kanaatindeyim. Eğer bizim kupamız verilecek, Fenerbahçeye'de - puan verilecekse daha ne istiyoruz onu anlamadım ben. Bilip bilmeden celalleniyoruz. Biz ne federasyon fenere para vermiş vermemiş. Eğer kupa onlardan alınıp bize verilirse biz suçsuz, onlar suçludur resmen tescil edilecek işte. Biz alnımızın akıyla, kupamızla çıkmış oluruz. Biraz sabretmeyi öğrenelim bence.
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu sen beni öldürmekmi istiyorsun?
                                Ya son cümleni okuyamasaydim?
                                benimde kan beynime sıçradı okurken ama sonra tebessüm ettim
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Çalışıyor...
                                X