sana iftira atacak ve yanına oturcak ve sen ordan kalkmayacan yazıklar olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yaş olmuş 37,az-çok Dünya görmüş bir insansın,bizlere yol haritası sormak yerine yukarıdaki fotoğrafta Sadri ile Mecnun'un yan yana oturmasını bana yorumlar mısın?
Bu fotoğraftan sonra taraftarın nasıl bir yol haritası izlemesi gerektiğini de belirtirsen mutlu olurum
Yoksa eminim başkan da yanında oturan mecnun'un suratına iki tane çakmak istiyordur.
Yorum
-
İlk olarak Çetocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadığım ne biliyormuşun senin gibi düşünenlerin ne yapmaya çalıştığı nerden biliyorsun sadri şenerin gidip mecnunun yanına oturduğunu mecnun gelmiş olamazmı dikkat edersiniz sadri devamlı kendi yerinde oturuyor diğer resimlere baktığımızda mecnun nerde oturuyor
Yorum
-
fener istediğini almamış olsaydı tüpçüye destek vermezdi
ve sessiz sessiz oturuyorlar bu sessizlikleri hayra alamet değil
burada sadri başkanın bir bildiği vardır diyen vatandaşlara şunu söyliym
sadrinin bişe bildiği yok
birşey bilen varsa o da kel nihat ile ali koç
Yorum
-
İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu anlayamıyorum !
Bazı arkadaşlar "Demirören seçilecekti kazananın yanında durmasaydık karşımıza alacaktık " diyor ya peki desteklemeyince Federasyon bize yaptırım mı uygulayacaktı? Hakem hataları şu ve ya bu bugün olduğundan daha fazlamı olacaktı yani ne olacaktı? hadi destekledik artık bizden yana mı olacaklar yani? Ne değişecekti? şimdi ne oluyorsa yarın yine aynısı olacaktı. Dün hakkın yeniliyor bugün de hakkın yenilecek! Hiç birşey değişmeyecek Pislik halının altına süpürülecek sadece...Ama en azından tükürdüğünü yalamamış olacaktın.. Bizi bu duruma düşürmeyecektin.. Gerekirse tek başınıza dik duracaktınız bunu yapamadınız yazıklar olsun.."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
İlk olarak uyanık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi söylenti var,gs forumunda forum moderatörünün bir iddiası..
mesajın içeriği şöyle:
Arkadaşlar Trabzonspor kongre üyesi yakın bir arkadaşımdan edindiğim bilgiye göre Yıldırım Demirören seçim öncesi Trabzonspor yönetimine 'UEFA zaten sizi şampiyonlar ligine alarak o sezonun şampiyonunu tayin etti. Bizde en kısa zamanda bunu tescil edeceğiz diye bir açıklama yapmış'
Bu konuda ayrıntılı bilgiler aldıkça buradan sizi bilgilendireceğim.
http://www.gscimbom.com/forum/temiz-kramponlar-operasyonu/101344-iddia-2010-2011-sezonu-sampiyonu-trabzonspor-olacak.htmlTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak ISTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işler vur, kır, parçala ile olmuyor malesef. Eğer bunu yapsaydı taraftarın gözünde şimdi kahramandı ama aynı zamanda olayların tamamen dışında, bir köşeden gelişmeleri izliyor olacaktı. Günümüzde her sorunun çözümü diyalog. Siz diyalog yollarını kaparsanız, yalnızlığa mahkum olursunuz.
Yoksa eminim başkan da yanında oturan mecnun'un suratına iki tane çakmak istiyordur.
Daha önce Mehmet Ali Aydınlar ile diyaloğa girilip Şampiyonluk sözü alınmıştı da ne geçti elimize,diyaloğumuz sayesinde hakkımızı mı aldık?
Bu işin tek çözümü Uefa'dır iş de oraya gidecek.
Yorum
-
biz birşey yapamıyoruz bari şenol hoca birşeyler yapsın hani hürr,yet,ni kaybetsede cesaretini kaybetmeyecekti adamlık böyle durumlarda ortaya çıkar hadi be hocam tek umutsun gözümde en olmadı bu çirkeflerin yanında benim işim yok de bari istifa et bakalım o adamlar daha birgün durabiliyormu orda.......
Yorum
-
2 gün sonra demirörenin alacağı bir karar sonrası kalkıpta gazetelere demirören aleyhine konuşursan ne yapacaksınız Sadri Bey ? Sen bizi niye destekledin o zaman dediklerinde ne yapacaksınız Sadri Bey ?
Bu klüp öyle bir yola girdiki hakikaten şaşıyorum. Yöneticilerimizin sergilediği duruşa inanamıyorum ve bunu maalesef hazmedemiyorum.FAAŞOD ONPKDA
Yorum
-
Diyorum sadri yine bir çakallık peşinde, bildiği birşey vardır..Bu adamlarla görüşmesi falan.
Kurtlar Vadisi gibi birşey var ortadaBaşkan herkesle küs olunca da olmaz içlerinde olmak lazım ajan misali.Ama bukadarda olmazki.O kadar şeyden sonra gidip mecnunun yanına oturuyosun ilk günden.Hemde siteden açıklama yapmana rağmen.
Yorum
-
İlk olarak serhatki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener istediğini almamış olsaydı tüpçüye destek vermezdi
ve sessiz sessiz oturuyorlar bu sessizlikleri hayra alamet değil
burada sadri başkanın bir bildiği vardır diyen vatandaşlara şunu söyliym
sadrinin bişe bildiği yok
birşey bilen varsa o da kel nihat ile ali koç
uefa ile sıfır diyalog, ve 4 lig falan dümek. Yunanistan'daki gibi.
diğer ihtimal ise uefa ile diyalog, ve yumuşatılmış ceza alma durumu.
fenerin bu iki ihtimalden başka bir yolu yok. kaldı ki ikinci ihtimal de çok ama çok düşük ihtimal bence.
ha bir de üçüncü yol var, oda fenere sıfır ceza, avrupadan sınırsız men. onu göze alıyolorlarsa zaten sözün bittiği yer.Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Enes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemirören ilk bombasını patlatmış
''Casa açtığınız davayı geri çekin 45 milyon euroyu biz verelim''
Haber61
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sana ifira atsam Bu adam tecavüzcü,bu adam hırsız desem sonra da hiçbir şey yokmuş gibi gelip yanına otursam Sen hiçbir şey yokmuş gibi benimle konuşmaya devam mı edersin?''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."
Yorum
Yorum