Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkan koltuk derdinde başka birşey yok

Yorum

• Sadri Şener'in muhakkak bir bildiği vardır diyen arkadaşlar!! çıkarın at gözlüklerinizi lütfen... takımın çıkarları yerine, kendi çıkarlarına göre hareket etmekten başka birşey bilmiyor Sadri Şener..

Yorum

• Yönetim istifa.
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
        Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• Tv lerde dolaşır TS kupa sözü aldi diye dolasır dolasır sonunda çıkar öyle bir anlaşma yok der Tüp kafa tepki çekmemek için.Anlaşma yok dediği için vermez kupayı..

Versede bu söylentileri doğrulamış olur kendi ayağına sıkmış olur onun için Kupa nın gelmeme ihtimalide yüksek

Yorum

• başkanın açıklamasını okudum.diyor ki:"demirörenden başka kimse ciddi hazırlık yapmadı biz de kuyruklarına eklendik.dışarıda kalmamalıydık." ya ne acı bir tabloyla karşı karşıyayız.buna kitle kuyrukçuluğu derler.sen daha psv maçında tüm anadolu klüplerini topladın onların abisiyiz dedin.demekki biz birşey değilmişiz.olmadığın şeyi olmuş gibi söylersen sadece kendini değil camianı da elaleme bir taraflarıyla güldürtürsün.rezilliğin,sıradanlığın doruklarına çıktık.UTANÇ verici bir durumdayız.ACZ içerisindeyiz.hep dedim gene diyorum.bu yönetim ipleri dışarıda bir yönetimdir ve bizi asla temsil etmemiştir etmeyecektir de.
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Bu sene Trabzon'da ki tüm tüp satışları bedava......Sadri Başkanın şerefine

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Yıldırım Demirören Sadri Şener'e kupayı sittiret beni destekle bütün borcunu ödeyelim demiş midir?Yakında gazetelerde okuruz artık.
                En son Mehdi tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 14:51.
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu haberi yazili olarak secimlerden sonra "haber61" daha yeni koyuyor sitesine...sanki yeni bir aciklama gibi...oysa milleti galyana getirmek ne kadar dogru bir strateji ?! Kac gündür Sadri $ener veya yetkili bir agiz nerde ne dedi diye aradim durdum...ama nafile...biriyor diyor öyle deMI$, görMÜ$, etMI$ ama kimse bana bak kaniti burda diye bir$ey göstermedi...gercekten ayipliyorum haber61'i...hicbir aciklama yok sadece flash haber olarak "Trabzonspor Yönetimi Y.D.'i desteklyior" diye haber veriyorlar...ayiptir günahtir...burda bu kadar taraftar sinir krizi gecirdi küfürler havada ucu$tu millet birbirine girdi burda...yok Sadri'ciler yok TS dü$manlari diye...onun haricinde hayirlisi olsun ne diyim...olan oldu artik...bekleyip görecez ba$ka cagre yok...in$allah UEFA kriterlerine göre davranir Y.D. ve genel kuruldaki aciklamarini gercege cevirmez...
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• feybe'nin 45 milyon €'sunu federasyon karşılasın, bunun karşılığında feybe de CAS'daki davayı çeksin dedikoduları var
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bakın sadri şener külüpler birliği başkanı olur hacının dediği koltukta belli oldu

Yorum

• Ya arkadaşlar, sezon başından beri bizim desteklemediğimiz bir yönetim ve bizim hakkımızı savunması için atamış bir kuklanın eline baktığımız bir federasyon vardı, bu federasyonda söz sahibi olmamız için desteklemek zorundaydık Demiröreni. Ben transfer politikası iflas ettiği için yönetimin sezon sonu birşey yapmayacaksa derhal istifa etmesini isterim.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Hersey bir yana Sadri Şener nasıl olurda iki gün önce bize iftira atan bir şerefsiz baskanla yanyana guluserek oturabilir. Ts ve fb el ele bank asyaya. Bunun baska açıklaması yok.
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                          Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• Yıldırım Demirören sözlerini şöyle tamamladı: Ben ve arkadaşlarım 24 saat çalışacağız ama sizden de Özhan Canaydın ve Süleyman Seba duruşu bekliyorum

Yani uslu durun

Trabzonspor'un T'si geçiyor mu? Ha geçmiyor, çünkü Sadri Şener ne denirse onu yapıyor
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İstatistik sever arkadaşlardan bir ricam olacak.

Mümkünse Aydınlar döneminde kulübümüze verilen para cezalarını gerekçeleri ile toparlayabilirler mi?

TFF yönetiminde temsilcimiz yok iken ve yönetimde 3 kişiyle temsil edildiğimizde hakkımızda verilen kararlarda bir fark olacak mı merak ediyorum...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                feybe'nin 45 milyon €'sunu federasyon karşılasın, bunun karşılığında feybe de CAS'daki davayı çeksin dedikoduları var
                                ewet abi hemde ömer güveç dedi hem tüpçüye yakın hemde fbye yalan söylemez ayrıca kulüpler birliği başkalığı için sadri şener baskı varmış hacının dediği koltuk belli oldu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X