Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bursa Yönetimine HELAL OLSUN, o kadar ...!!!

.
    Son anda Demirören'in listesine adam sokmaya çalışarak gösterdiler dönekliklerini. Kusura bakmayın ama gs ve bursa dansöz gibi kıvırdı. bizim yönetimin ise bi kıvırması olmadı açıkçası.
    Trabzonspor

Yorum

• Ulan anladık dik duramadın , anladık karşı koyamadın da ...

Sana "Teşvik verdi" diye çamur atan adamla yan yana oturup kakara kikiri yapmak da ne oluyor be ...
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• sadri sener in tupcuyu desteklemesi bizim icin daha iyi biz desteklemesek de bu adam secilecekti o zaman secildiginde bize karsi daha fazla serefsizlik yapilirdi destek verdik simdi hic olmazsa bu tupcu bize daha iyi bakacaktir
        umarim oyle olur
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Kimsenin adam gibi bir duruş sergilediği yok. Abartmayın!
          Herkes kendi işine geldiği gibi davrandı.
          Hamiş

Yorum

• Bize İftira Atan Adamla Yan Yana

Muhabbet Sohbet

Kolay Gelsin
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kimsenin adam gibi bir duruş sergilediği yok. Abartmayın!
              Herkes kendi işine geldiği gibi davrandı.
              Aynen öyle.
              Trabzonspor

Yorum

• Çok net söylüyorum buna bizde dahiliz hiçbir kulüp adam gibi sözünün arkasında duramadı çıkar ilişkileri hep ya biz olaya çok duygusal bakıyoruz ya da bu düzen yıllardır böyle ama biz görmek istemiyoruz maalesef düzen takımı olduk bizde Acı ama Gerçek...

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kim diyor bunu turgay bayındır, kimdir bu adam bir araştır istersen, mosturoğlu ve cemil turan cıktı bu davanın nere gittiği belli yargılamayı bekleyelim diyenler ne kadar haklı diyen adam, bu sadece bugün kü görevi dahilinde. sen araştır cok şey bulursun
                  Bu,onun yorumu değildi, haberdi. Beni de hiç şaşırtmadı. En ufak bir ilkelilik beklemediğim için Yazıcı mafyasından, bu tribinin de şikeye karşı durmak, temiz futbolun yanında yer almak gibi bir kaygıyla uzaktan yakından alakası olmadığını biliyorum. Hayallerinizi yıkmak gibi olması ama Bursa da diğer takımların arasında yer almıştır.

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yıldırım Demirören değilde, Aziz Yıldırım olsa desteklerdi o toplar, saçma sapan konuşmayın, adamların tek derdi, bjk ile olan sıkıntısı.
                    Peki.. bizim fenerbahce'ile olan sikintimiz? Biz sIkintIli oldugumuz bir camia'ile nasil oluyor'da bir yolda yürüyoruz?
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sadri sener in tupcuyu desteklemesi bizim icin daha iyi biz desteklemesek de bu adam secilecekti o zaman secildiginde bize karsi daha fazla serefsizlik yapilirdi destek verdik simdi hic olmazsa bu tupcu bize daha iyi bakacaktir
                      umarim oyle olur
                      Yani güc kimdeyse bizde onun yaninda olalim diyorsun?
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bazı arkadaşlarımızın yazdıklarını gördükçe üzülüyorum ...

Uyanın arkadaşlar uyanın ...
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Peki.. bizim fenerbahce'ile olan sikintimiz? Biz sIkintIli oldugumuz bir camia'ile nasil oluyor'da bir yolda yürüyoruz?
                          Senin Baskanin "Fenerbahce ile aramizda dava yok" diyor
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Teker teker gelin, hepinize yetisemiyorum .

Surda iki seyi ayirmamiz gerek.

Hic bir takim bir durus sergileyememistir. Ne Bursa, ne GS ne biz.

Bizimkilerin yaptigini bir TS taraftari olarak kabullenemiyorum.

Burda örnek vermistim: Zamaninda Fatih Sultan Mehmet, Istanbulu feth etmeden önce, gidip Iranlilara ve sirplara taviz vermis, Istanbulu ele gecirdigimiz zaman arkamizdan vurulmayalim diye.
                            Dünya maalesef böyle isliyor.

TS yönetimi taviz vermistir. Iyi bir sey icin taviz vermistir.

Hani burda bazilarimiz diyor ya, Aziz Yildirima helal olsun diye. Adam FB icin ne pislikler yapmis diye. Resmen hirsizlik yaptigi halde helal olsun diyenler vardi.
                            Bizim baskan hirsizlik yapmiyor, hakkini alabilmek icin gururlarini ezdirmek pahasina bile olsa savasiyor.

Hep kötü, hep kötü, bardagin birde dolu tarafina bakin.

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu,onun yorumu değildi, haberdi. Beni de hiç şaşırtmadı. En ufak bir ilkelilik beklemediğim için Yazıcı mafyasından, bu tribinin de şikeye karşı durmak, temiz futbolun yanında yer almak gibi bir kaygıyla uzaktan yakından alakası olmadığını biliyorum. Hayallerinizi yıkmak gibi olması ama Bursa da diğer takımların arasında yer almıştır.
                              aynen onun yorum demirören son konuşmayı yapmadan 1-2 dakika önce fbtv nin şubesi ntvspora verdiği röportaj, bir araştır bak, kendim duydum dinledim hatta iyi dileklerimi ilettiğim bir andı
                              BİZE HERYER TRABZON!!!
                              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Senin Baskanin "Fenerbahce ile aramizda dava yok" diyor
                                Eeee sorun'da burda zaten. Bu yüzden Bursalilarin hakkini vereceksin. Tükürdügünü yalamiyorlar.
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

Çalışıyor...
                                X