Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sadri şenerin trabzonspora ihanet ettiğini düşünüyorum.yaptığı bütün doğruları sildi attı.dik duramadı.kesinlike istifa etmeli.
    hakettiğimiz kupayı neden pazarlık konusu yapıyoruz? şike yapanın düşmesi açıkça belirtilmişken,neden her türlü şikeyi yapan fenerin düşmemesine razı oluyoruz?zaten şampiyonluk şansının olmadığı bir sezon da puansilinse neredeyse kutlayacak duruma geliyoruz.neden trabzonspor kulübü yaşananları UEFA'ya şikayet etmiyor? haksız olduğu halde fener bile CAS'a uyduruktan dava açıp,koz olarak kullanırken, mağdur olduğumuz halde korkak gibi ses çıkaramamak,susup kalmak neden?
    ben trabzonlu değilim.takımımla her zaman istanbula kafa tutan,futbolda devrim yapan,piyon olmayan,isyan eden bir takım olmasından dolayı gurur duyuyordum. yalanmış,piyonmuşuz,korkakmışız.
    ben artık nasıl seveyim,arkasından koşayım.herşeyin ayarlandığı bir ligde figuran olan bir kulübün arkasından nasıl gideyim. artık tek umudum fifanın Türkiye ye en ağır cezaları vermesi.umarım kulüpleri ve milli takımı turnuvalardan men eder.
    En son mourner tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 15:39.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bursa Yönetimine HELAL OLSUN, o kadar ...!!!

.
      Bu dahada komik.

Adamlar Besiktasa zitiz diye Demirörene destek cikmadilar.

Ne durusu?

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu dahada komik.

Ne durusu?
        öyle veya böyle, senin baskan'in destek cikti mi ???

.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• [QUOTE=Harun-61;1918330616]Bursa Yönetimine HELAL OLSUN, o kadar ...!!!

Onların hakkında da iddia var son dakikada yönetime adam sokmak için pazarlık yapmaya çalışmışlar ama yememiş....
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• acayip bir kültürümüz var, kurban arayıp, boynunu vurup sıkıntılardan kurtulacağımızı düşünüyosunuz.

-etik kurulu ve etik kurulu raporu değişmiyor.

-yeni yönetimde iki adamımız var.

herkesin desteklediği tek adayı destekledik diye bu kadar alınganlık yapmaya gerek yok.

eğer sonuç alınamamış olsa, feveranda haklısınız, ama sonuca en yakın olduğumuz zamandayız. keşke aziz yıldırım tff başkanı olsa ve"uefa nın kurallarını harfiyen o uygulasa." biraz sabır.
            Trabzonspor

Yorum

.
              Sabahleyin kararlarından çark edip listeye bir adamlarını sokmayı denemişler. Olmayınca da kızıp çekilmişler. Dik duruş dik duruş dedikleri de bir yere kadar demek ki.

Yorum

Mecnunun ne dediklerini bende duydum.

Geldi ama tipis tipis Sadri Senerin yanina oturdu.

Olayi birde bu perspektivten bakin.

Benim baskanim neden utansin? Biz neden utanalim?

Onlar utansin. O kadar camur atip, sonra yanina gelip gülüsücük atacak kadar düsmüsler demek ki.
                arkadaşım adamlar psikolojik savaş taktikleri uyguluyor, sende yutuyorsun, adamlar MAA ile anlaşıp sonra arkasından atıyorlar, hafta içi iceriden cıkan herkes geri kalanların sucsuz olduğunu söyluyor, hiç kimse sormuyor sen kendinin sucsuz olduğunu iddia ediyorsunda onalrın sucsuz olduğunu nerden biliyorsun, dün ve gol programında bülent efendi sivas macındaki olayların iftira olduğunu söylüyor nerden biliyor bilmiyor öyle söylemesi gerektiğinbden konuşuyor, sende uyan istersen yarın mahkemede mecnunun dedikleri iftira olsa sadri mecununla böyle konuşur mu dediler mi kalakalırsın
                BİZE HERYER TRABZON!!!
                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

Bu dahada komik.

Ne durusu?
                  Sende Fenere zıtsın. Neden destek çıktın Demirören'e? Bizim yapamadığımızı yapanları, taraftarın çizgisinde ilerleyenleri takdir etmeliyiz.

Yorum

• O kadar tape,delil bilmem ne varken fb ile ilgili her şeyi reddet, sonra Trabzonspor teşvik teklif etti diye iftira at.

yani komplo kur,aziz yıldırımın talimatıyla lekelemeye çalış sonra da benim başkanım hiçbir şey olmamış gibi yan yana otursun.

ya ben kalkarım ya da bunu buradan kaldırın aksi halde gidiyorum diye tavrımı koyarım.

bugüne kadar kim şu bana para teklif etti diye ortaya çıktı türk futbolunda.

o kadar delil var hala herşeyi inkar ediyorlar, ortada delil yok kuru iftira ile beni işin içine çekmeye çalış...

mecnun'un yaptığı düşmanlık,kin ve nefretten başka bir şey değildir ve söylediği sözlerden sonra Trabzonspor ile husumet yaratrmış bir şahıstır.
                    En son winner tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 15:43.
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

.
                      Yıldırım Demirören değilde, Aziz Yıldırım olsa desteklerdi o toplar, saçma sapan konuşmayın, adamların tek derdi, bjk ile olan sıkıntısı.
                      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

Mecnunun ne dediklerini bende duydum.

Geldi tipis tipis Sadri Senerin yanina oturdu.

Olayi birde bu perspektivten bakin.

Benim baskanim neden utansin? Biz neden utanalim?

Onlar utansin. O kadar camur atip, sonra yanina gelip gülüsücük atacak kadar düsmüsler demek ki.
                        O fotoğrafatan kimse memnun değil ama, arkadaşımızın dediği çokta doğru.
                        Trabzonspor

Yorum

• Şu avatarı kayıtlara alın.Çok yakında kullanacağız.
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            acayip bir kültürümüz var, kurban arayıp, boynunu vurup sıkıntılardan kurtulacağımızı düşünüyosunuz.

-etik kurulu ve etik kurulu raporu değişmiyor.

-yeni yönetimde iki adamımız var.

herkesin desteklediği tek adayı destekledik diye bu kadar alınganlık yapmaya gerek yok.

eğer sonuç alınamamış olsa, feveranda haklısınız, ama sonuca en yakın olduğumuz zamandayız. keşke aziz yıldırım tff başkanı olsa ve"uefa nın kurallarını harfiyen o uygulasa." biraz sabır.
                            doğru uefa diyorki fb para ver castan davayı çeksin

Yorum

• Sampiyon olmak zordu. Artik imkansiz. 45 sene daha olamayiz. Adam gibi sampiyonluk goremeden gocup gidecez heralde bu dunyadan.
                              Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                              K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sabahleyin kararlarından çark edip listeye bir adamlarını sokmayı denemişler. Olmayınca da kızıp çekilmişler. Dik duruş dik duruş dedikleri de bir yere kadar demek ki.
                                kim diyor bunu turgay bayındır, kimdir bu adam bir araştır istersen, mosturoğlu ve cemil turan cıktı bu davanın nere gittiği belli yargılamayı bekleyelim diyenler ne kadar haklı diyen adam, bu sadece bugün kü görevi dahilinde. sen araştır cok şey bulursun
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

Yükleniyor...
                                X