Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahçe Yöneticisi İlhan Ekşioğlu'nun akrabası ve TFF Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Yemen Ekşioğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İLHAN’IN, YILDIRIM’IN YÖNETİMİNDE OLMASINI İÇİME SİNDİREMİYORUM

Yemen Ekşioğlu F.Bahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu’nun Aziz Yıldırım’ın kumpasının içine düştüğünü belirterek” "Ben İlhan’ın kendisi ile de konuştum; Aziz Yıldırım’ın yönetiminde olmasını içime sindiremiyorum. Çünkü İlhan Ekşioğlu’nu iyi tanıyanlar bilirler, İlhan her yönüyle tertemiz bir çocuktur.

Nasıl Aziz Yıldırım’ın kumpası içine düştü bu konuyu anlayamıyorum. Aziz Yıldırım’ı Türk futbolu içinde 25-30 senedir en iyi tanıyanlardan birisi benim. Açıkça söylüyorum Aziz Yıldırım’ın İlhan ve Şekip Mosturoğlu’nun bu listeye nasıl girdiğini hala aklım ve mantığım almıyor."

AZİZ YILDIRIM İÇERİDE VE DIŞARIDA HERKESİ SATTI

"3 Temmuz’dan bu yana yaşananları biliyorum. Aziz Yıldırım kendisini kurtarmak için herkesi sattı en başta ise İlhan’ı sattı. Mahkemelerde yaşananlardan ötürü bunu hepimiz biliyoruz. İçeride de sattı dışarıda da. İlhan belki diyebilir; ‘Ben Aziz Yıldırım ve bu yönetim ile birlikte olursam bu depremden kurtulurum' diye düşünmüş olabilir. Bunu bilmiyorum ama Aziz Yıldırım’ın kendi menfaati adına yapamayacağı şey yok."

AZİZ YILDIRIM ARTIK KENARA ÇEKİLMELİ

"İlhan tertemiz bir çocuk ama nasıl bu oyunlara geldi yani Aziz Yıldırım’ın oyunlarına nasıl geldi. Ama Aziz Yıldırım’ın oyunları yakında patlak verecek. Bugün Trabzon’dayız burada yürüyüşler vardı. Bugün burada öyle şeyler yaşadık ki. İnsanların düşmanlığı Fenerbahçe’ye değil, insanlarda tamamen bir Aziz Yıldırım düşmanlığı oldu.

Aziz Yıldırım’ın bir süre kenara çekilip dinlenmesi lazım. Dinlense ne olur yani? Hala üstüne gidiyor, çivi çaktı oraya. Bu dünya kimseye kalmadı. Zincirlikuyu’dan Karacaahmet’e vazgeçilmezlerle dolu. Ahir zamanda çok az bir ömrümüz kaldı. İnsanları sevelim kendimizi değil. İnsaları sevki Fenerbahçe’yi sev. Aziz Yıldırım Fenerbahçe’yi sevseydi bu işler buralara gelmezdi.

EN ÇOK PARAYI İLHAN VERİYOR

"İlhan'ın listede olmasını içime sindiremedim. İlhan çocuk değil yaşını başını almış kendi kararını verecek bir insan. Şuanda şu yönetimde de en çok parayı veren ve mali destek sağlayan kişi İlhan’dır. Bu konuya da hayret ediyorum açıkçası. İlhan’ın bu yönetime girmesini çoğu kimse yadırgadı. Fenerbahçe Yönetimi’ne her zaman girebilir buna kimse bir şey diyemez."

MAHMUT USLU SAHİBİNİN SESİDİR

"Ben Aziz Yıldırım’ın o gün Beyaz TV’ye çıkamayacağını düşünüyordum. Ben size açık söyleyeyim Aziz Yıldırım’ın sağı solu belli olmaz, biraz patavatsızdır. İyi ki o program olmadı. Söz verip gelmemeleri ayrı bir olay ama demek ki Mahmut Uslu her zamanki giderlerini yaptı. Zaten Fenerbahçe’ye de bir tane ‘sahibinin sesi’ lazımdı o da Mahmut Uslu oldu, iyi oldu. Ortalık şenleniyor."
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• uefa da bu şikecilere çakarsa ki çakacak bunlar kendi kendilerini imha ederler demedi demeyin

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Celal bey az camları açın.Burası havasız kalmış
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Celal bey az camları açın.Burası havasız kalmış

engelli olduğundan aylardır foruma mesaj yazamıyordum bırakında tadını çıkaralım

Yorum

• Futbolda maddi imkansızlıklar, özellikle alt liglerde yer alan takımları son dönemlerde zorlamaya başladı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Siirtspor ve Belediye Bingölspor, üst üste iki maçlarına çıkmazken, Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Müsabaka Talimatı’nın 24/a maddesi uyarınca bir alt lige düşürülecekler.

Siirtspor ve Belediye Bingölspor’dan sonra Spor Toto 2. Lig’de de Çankırıspor ve Bozüyükspor, geçen haftaki maçlarına çıkmadı. Beyaz Grup’ta mücadele eden Çankırıspor, evinde oynaması gereken Giresunspor karşılaşmasında sahadaki yerini almadı. İç Anadolu ekibi, grubunda 17 puanla son sırada yer alıyor.

Kırmızı Grup takımlarından Bozüyükspor ise Körfez Futbol Kulübü ile deplasmanda yapacağı karşılaşmaya çıkamadı. Bozüyükspor, 18 takımlı grupta 10 puanla 17. sırada bulunuyor.

Çankırıspor ve Giresunspor, bu sezon birer maçlarına daha çıkmamaları durumunda küme düşecekler.

Futbol Müsabaka Talimatı’nın 24/a maddesinde “Bir lig devresinde ikinci defa müsabakaya gelmeyen, müsabaka sahasına gelmekle beraber müsabakaya çıkmayan veya müsabakayı terk eden takım hakkında hükmen mağlubiyet kararı verilmekle beraber, bu takım ligden çıkarılarak bir alt lige düşürülür ve bu müsabaka tarihinden itibaren bu takımla müsabakası olan diğer takımlar müsabakaları oynamaksızın hükmen galip gelmiş sayılırlar” ifadeleri yer alıyor.

ALLAH seni ıslah eylesin tüpçü...

Yorum

• Siyaset tamamen yolsuzluk soruşturmalarını unutturmak, gündem değiştirmek için yeniden yargılama vs. gibi şeyler ortaya atıyor. Eninde sonunda UEFA gömecek şikecilere hem de çok pis. İşte o gün bayram ilan edilmeli.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şayet bu doğruysa , Juventus maçında '' Türkiyede Şike serbesttir ya İtalya da ???'' diye bir pankart ile (İtalyanca) çıkmanın tam zamanı.

Allahım , sen bu basireti bu cesareti bizim yönetimden esirgeme yarabbim. Bir maçlık be!
                çok iyi fikir valla italyadaki maça "burda şike yasak peki ya Türkiyede" gibi bi şeyler yazan pankartla çıksak ne kaybederizki!!
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• TELEGOL ekibi su an Radyospor'da canli yayinda.

http://www.radyospor.com/canli_yayin.html
                  "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• bazen düşünüyorumda fenerin yerinde biz olsaydık kimbilir şu an ne hallerdeydik...

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çok iyi fikir valla italyadaki maça "burda şike yasak peki ya Türkiyede" gibi bi şeyler yazan pankartla çıksak ne kaybederizki!!
                      Bunu oyuncuların taşıyacağı tipte pankart şeklinde yapabileceğimizi pek düşünmüyorum, uefa cl prestijli yer falan der izin vermez bunun yerine ana kameranın karşısındaki tribüne bjk maçında olduğu gibi bir pankart açarsın hatta olabildiğince alt sıralarda olsun ki göstermeme şansları olmasın. Tabi bunun için de juve taraftarlarıyla anlaşmak lazım.

Yorum

• İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu oyuncuların taşıyacağı tipte pankart şeklinde yapabileceğimizi pek düşünmüyorum, uefa cl prestijli yer falan der izin vermez bunun yerine ana kameranın karşısındaki tribüne bjk maçında olduğu gibi bir pankart açarsın hatta olabildiğince alt sıralarda olsun ki göstermeme şansları olmasın. Tabi bunun için de juve taraftarlarıyla anlaşmak lazım.
                        bencede juve taraftarı ile anlaşılarak birşeyler yapılabilir... sonuçta juve şike yaptı ve cezasını çekti fakat fb ye verilen bir ceza yok... juveli taraftarlar neden fb ye ceza verilmiyor diye bize destek olabilirler ki eğer böyle bişey olursa mükemmel olur bence...

Yorum

• Bu gunku Habertürk Gazetesi nde fatih aslan haberi var. Kulup ya yalanlama yapmali ya da ilisik kesmeli.bir de cogu Trabzonspor taraftari demez mi ha suphanallah. Konu ile ilgili kulubu hangi numaradan arayabiliriz.
                          En son eltfox tarafından düzenlendi; 27.01.2014, 14:39.

Yorum

• İlk olarak eltfox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu gunku Habertürk Gazetesi nde fatih aslan haberi var. Kulup ya yalanlama yapmali ya da ilisik kesmeli.bir de cogu Trabzonspor taraftari demez mi ha suphanallah. Konu ile ilgili kulubu hangi numaradan arayabiliriz.
                            konu nedir anlayamadım ben

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              konu nedir anlayamadım ben
                              Haber var dunku aciklamalari ile ilgili adamlarin zaten arayipta bulamadigi malzeme efendim fb dusmesini istemeyiz falan kim diyo bunu ben boyle kpnusan ts taraftaro hoc formedim

Yorum

• İlk olarak eltfox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haber var dunku aciklamalari ile ilgili adamlarin zaten arayipta bulamadigi malzeme efendim fb dusmesini istemeyiz falan kim diyo bunu ben boyle kpnusan ts taraftaro hoc formedim
                                kupa geldiğinde fb düşmüş olacak zaten... defalarca yazdım burda diyelim sadece kupa geldi emin olun fbliler amatöre kadar düşmeyi kabul ederler ama kupanın ellerinden alınmasını istemezler. o yüzden iki sonuçta hepsini intiharın eşiğine sürükler

Yorum

Yükleniyor...
                                X