Su fb avukatin yazdigi küfürleri neden mahkemeye verilmiyor afam tv yazar yazarim dedikten sonra ben yazmadim diyemez ve o serefsize tazminat davasi acilmali
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bu kanal MAY'ın değil mi ? FB TV böyle çalışmıyor yeminle.. Yazıktır yahu..
Şu adamın üyeliğini düşürüp, adını tesislerden almak için neyi bekliyorlar ??
Yorum
-
Bu saçma sapan prgramlarda konuşan paranın kölesi olmuş insan müsfettelerini izleyerek zamanımı israf edemem.Ne demişler 'İt Ürür Kervan Yürür' beni ilgilendiren tek şey Uefa ve Fifa ya yapılan başvuru
Yorum
-
bu hafta samanyolu tv de şefkat tepe ve iki dünya arasında isimli 2 diziye yeğenimin ve annemin zoru ile bakmak zorunda kalırken bir şey dikkatimi çekti..dizinin bir bölümünde gazete sayfasında ''fenere tuzak kurdular'' haberi kasıtlı olarak zoomlandı tabiri caizse diğerinde ise fener bilmem ne derneği tabelası izleyicinin gözüne sokuldu resmen....yani bu cemaat fenerle arayı düzeltmeye çalışıyo aklınca yani diyo ki biz sizin arkanızdayız size tarafız Trabzonspor dan bize ne size ne yaptıysa hükümet yaptı algısı yaratmaya çalışıyor..oldum olası cemaat tarikat işlerini sevmedim lakin kanal olarak bi sempatim vardı STV ye lakin gerçek yüzleri iğrenç bir şekilde ortaya çıkarıyorlar eminim başka dizilerinde de fenere yalakalık yapıyorlardır..ne devletin devletliği ne hükümetin hükümetliği ne muhalefetin muhalefetliği ne medyanın medyalığı batsın..bu kadar iğrençlik ahlaksızlık arasında Trabzonspor taraftarı olarak nasıl sabrediyoruz valla helal olsun bize..
Yorum
-
dün EMTV de fenerli avukat ilyas bulcanmıdır nedir diyor ki'' madem kupa Trabzonsporun hakkı 3 temmuzdan bu yana bizi hiç yenemediler bizi yenemeyen takım nasıl olurda o kupayı ister futboldan anlayan insanlar bunu görüyor diyor'' adam(ki değil) avukat olmuş ama hala kara cahil ortaya koyduğu kısasa göre bu sene karabük feneri 2 maçta yense şampiyonluğu karabükemi verecekayrıca 3 temmuzdan sonra bu Trabzonsporun kadrosunun bel kemiği kırılmışken hakemlerin seni nasıl itekleyip beni doğradığını bilir ve bilmemezlikten gelirken,Trabzonda ki maçta hakem müsveddesi aydınus nasıl kıçından yeni bir ofsayt yorumu türettiğini bir diğerinin körlerin bile göreceği net golümüzü vermediğini de bu avukat gerizekalısına hatırlatmakta fayda var ama zaten angut anlamaz adamlar azizi şeyh yapmışlar başlarına,enteresan olan bir şey de onursal başkan sıfatlı beyfendinin televizyonunda adnan aybaba maymunun ve azizin peçetecisi büşah dallamasının bu kadar Trabzonspora hakaret vari söylemlerine zemin hazırlaması inanılır gibi değil..mehmet baransu da olmasa iyice salyalarını akıtacaklar...netice olarak..avukat salağına şunu bilmeli ki siz ve diğer iki ezik istanbul takımları medya ve hakem.federasyon kollaması olmasa siz koskocca bir hiçsin içi hava dolo balondan farkınız yok,,siz şikeciler adil bir oyunda hiç bir zaman Trabzonsporu yenemezsiniz oysa biz sizleri hakemlere rağmen federasyonlarınıza rağmen kaç defa yendik ve ağlattık,aleme rezil ettik timsah yürüyüşü polis arabası yakmalar şike vs. ama yabancı olmadığınız için rezilliğe yarabbi şükür dediniz..rezil geldiniz rezil gideceksiniz..
Yorum
-
Kelimelerinefendisi @ozayarda 14 sn.
@ilyasbulcay 3 temmuzdan bu yana söylediğiniz herşeyin tersi çıktı ve çıkmaya devam edecek ekranlarda anca fenerlileri avutursunuz
Aç Yanıtla Sil Favorilere ekle Daha fazla
Kelimelerinefendisi @ozayarda 60 sn.
@ilyasbulcay o kupayı şike şike vereceksiniz hem de küme düşeceksiniz,nerden mi biliyorum,
Kelimelerinefendisi @ozayarda 2 dk.
@ilyasbulcay farkında bile değilsin, seni aceba silah zoruylamı okutup avukat yaptılar..ağlasanızda sızlasanızda,
Kelimelerinefendisi @ozayarda 3 dk.
@ilyasbulcay ekranlarda çıkıyosun herkesi kendin gbi sanıyosun ve inandığını düşünüyosun daha ortaya koyduğun argümanın komedi olduğunun,
Kelimelerinefendisi @ozayarda 4 dk.
@ilyasbulcay sen aç bi tarih oku sen şampiyon olduğun senelerde Trabzonu 2 maçta da yenemedin ama şampiyon oldun o zaman o kupa Trabzonunmu:
Kelimelerinefendisi @ozayarda 6 dk.
@ilyasbulcay karabük seni seneye 2 maç yensin bu sene şampiyon olursanız bu senenin şampiyonluğunu karabük haketsin
Kelimelerinefendisi @ozayarda 7 dk.
@ilyasbulcay o yüzden 2011 şampiyonu biziz dedin ya sana olan acıma hissimiz daha da arttısenin mantığına göre,
Kelimelerinefendisi @ozayarda 9 dk.
@ilyasbulcay dün yine büşah adnan emre ve sana çok acıdık sayın avukat,hele o Trabzon 3 temmuzdan beri bizi yenemedi,
Aç
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu hafta samanyolu tv de şefkat tepe ve iki dünya arasında isimli 2 diziye yeğenimin ve annemin zoru ile bakmak zorunda kalırken bir şey dikkatimi çekti..dizinin bir bölümünde gazete sayfasında ''fenere tuzak kurdular'' haberi kasıtlı olarak zoomlandı tabiri caizse diğerinde ise fener bilmem ne derneği tabelası izleyicinin gözüne sokuldu resmen....yani bu cemaat fenerle arayı düzeltmeye çalışıyo aklınca yani diyo ki biz sizin arkanızdayız size tarafız Trabzonspor dan bize ne size ne yaptıysa hükümet yaptı algısı yaratmaya çalışıyor..oldum olası cemaat tarikat işlerini sevmedim lakin kanal olarak bi sempatim vardı STV ye lakin gerçek yüzleri iğrenç bir şekilde ortaya çıkarıyorlar eminim başka dizilerinde de fenere yalakalık yapıyorlardır..ne devletin devletliği ne hükümetin hükümetliği ne muhalefetin muhalefetliği ne medyanın medyalığı batsın..bu kadar iğrençlik ahlaksızlık arasında Trabzonspor taraftarı olarak nasıl sabrediyoruz valla helal olsun bize..Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
şike konusunda en büyük darbeyi hepimizin bildigi gibi bizler zarar gördük sahet zamanda hemen cezalar uygulansa ozamanki kadro bozulmasdi ve daha güclü durumda olurduk, maddi kaybimiz eksi degil artilara gecerdi, gereken transferler yapilirdi Hocamiz basimizda olurdu Senol hoca yipranmazti yönetim problemimiz olmazdi sahte kabadayi IHO asla hayadi boyunca Baskan olamaz mra hoca olamazdi. 1461 daha iyi durumda olurdu. Türk futbolu daha cok gelisirdi hakemlerimiz daha cesaretli adaletli olabilirdi ama hepsi malesef olmadiYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Dün aksam bende seyrettim TV EM deki programi...gercekten Atilla Dilaver abimiz süper konustu.....Büsah a agzinin payini verdi.....Atilla Dialrveri twitterden takip etmenizi tavsiye ederim....ben sahsen 3 Temmuzdan sonra takip ediyorum...SIKE konusunda ne yazdiysa aynen bir bir cikiyor.......Fener küme düsecek, kupada TRABZONUMUZA gelecek...baska alternatif YOK!!!!TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün aksam bende seyrettim TV EM deki programi...gercekten Atilla Dilaver abimiz süper konustu.....Büsah a agzinin payini verdi.....Atilla Dialrveri twitterden takip etmenizi tavsiye ederim....ben sahsen 3 Temmuzdan sonra takip ediyorum...SIKE konusunda ne yazdiysa aynen bir bir cikiyor.......Fener küme düsecek, kupada TRABZONUMUZA gelecek...baska alternatif YOK!!!!
Az önce çok uzun yazmıştım;
fener düşecek.
kupa gelecek.
Siyasiler Özür dileyecek. Haklısın diyecek.
O dönemin şampiyonları özellikle Şenol hoca ve Sadri Şener Dünya kupasını almışcasına karşılanacak.
Adalet daha hızlı sonuçlar üretecek.(tff deki kurullar)
fener 100 milyon dolardan aşağı olmamak kaydıyla tazminat ödeyecek.
aziz yatacak,
MAA gibileri helallik isteyecek, ki bi tarafını yırtsa Hakkımı helal etmiyorum.En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 04.02.2014, 13:32.
Yorum
Yorum