MAA'nın önerisinde kupanın iadesini göremedim. Ya da hak edene verilmesini. Sadece para, ödül iadeleri var. Ayrıca puan silme önerisi de 2011-2012 için
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
adam üstüne basa basa söyledi, trabzonsporun alınmaması için direndim diye.. bize kalsa bursasporu gönderirdik diyor .. ulan evlat acısı yaşayan adam kul hakkı yer mi? elinde kocaman etik kurulu raporu vardı trabzonspor suçsuz diyen, o raporu da mı okumamıştın.. sana dürüst adam diyenin!!!
uefaya gönderdiği belgede kupanın geri alınması, yayın gelirlerinin takipçiye verilmesi var ama kupanın ne olacağı bilgisi yok.. hain MAA!! biz adam değil miyiz?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
adamın anlattığı yeni hiç bir şey yok.. feneri nasıl kurtarmaya çalıştım bilgisi var.. muhtemelen fenere başkan olmak istiyor .. anlattığı herşey bilinen şeyler.. bir tek "bize kalsa trabzonsporun yerine bursasporu gönderirdik" bilgisi yeni!!!!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam üstüne basa basa söyledi, trabzonsporun alınmaması için direndim diye.. bize kalsa bursasporu gönderirdik diyor .. ulan evlat acısı yaşayan adam kul hakkı yer mi? elinde kocaman etik kurulu raporu vardı trabzonspor suçsuz diyen, o raporu da mı okumamıştın.. sana dürüst adam diyenin!!!
uefaya gönderdiği belgede kupanın geri alınması, yayın gelirlerinin takipçiye verilmesi var ama kupanın ne olacağı bilgisi yok.. hain MAA!! biz adam değil miyiz?En son calavera tarafından düzenlendi; 18.09.2013, 12:06.6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun
Yorum
-
serefsiz durumlarin böyle olacagini biliyordum diyor yani sike yapildigini kabul ediyor ama fb korumak icin herseyi yapti sorsalar namuslu derler Allah belasini versin bununYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
Yorum