Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ümit Özat bey de kupa gelse ne olacak 18 puan geridesiniz diye aklı sıra dalga geçiyor. Ömer Çavuşoğlu kafası da aynı şeyleri söyleyip asıl Trabzon şike yaptı bakın o sene 82 puan aldı şimdiki haline bak diyip duruyordu. Ama her ne hikmetse 2010-2011 sezonu kadrosundan sadece 3 oyuncu kaldığından ve o kadronun temel taşlarının GS'yi 2 sene şampiyon yaptığından kimse bahsetmiyor...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İtalya Futbol Federasyonu Türkiye'ye Şike suçundan 'çifte standart' uyguladığı İçin Uefa'yı mahkemeye verecekmiş...
      iho istifa.

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İtalya Futbol Federasyonu Türkiye'ye Şike suçundan 'çifte standart' uyguladığı İçin Uefa'yı mahkemeye verecekmiş...
        gercek mi bu? nerde okudun?

Yorum

• CAS HEARINGS

For information only - CAS hearings are not open to the public

23 January 2014
          CAS 2013/A/3323 Deportivo Petare F.C. v. FIFA
          CAS 2013/A/3301 FC Red Bull Salzburg v. UEFA, Arsenal FC & Fenerbahce Spor Kulübü

http://www.tas-cas.org/en/infogenera...0-1092-15-1-1/

Bu durusmanin kararini takip etmekte fayda var.
          "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• Bu korcan pisligi nasil oynuyo hala bilen varmi?

Yorum

• Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 12 Min.
              3 diyorum 3!
              Asla 2 lig düşmelerine izin vermeyeceğiz.
              Bu hafta çok hareketli olacak.

(Su adama güvenmiyorum. Kenarda dursun diye buraya yapistirdim )
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Arkadaslar simdi bu Aziz Yildirim ve bir kac kisi ile ilgili daha hapis cezasi karari verildi degil mi? Peki bu adamlar niye iceri girmiyor veya ne zaman iceri alinacak? Sikeci Ibrahim Akin su anda mac yapiyor. Ben bu isten bisey anlamadim.
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar simdi bu Aziz Yildirim ve bir kac kisi ile ilgili daha hapis cezasi karari verildi degil mi? Peki bu adamlar niye iceri girmiyor veya ne zaman iceri alinacak? Sikeci Ibrahim Akin su anda mac yapiyor. Ben bu isten bisey anlamadim.
                  Ben de tam bunu soracaktım.
                  Bunun belli bir süresi falan yok mu arkadaşlar ?
                  Ne zaman girecek bu adam içeri ?
                  Hamiş

Yorum

• Tebliğ tarihinden itibaren 1 ay infaz süresi var diye biliyorum.

Önemli olan delikanlı gibi teslim olabilmektir ama delikanlı adam bu haltı yemez. Dolayısıyla bu tip hareketleri hepsinde göreceğimiz gibi ajitasyon ve kader mahkumu havalarınada hazırlıklı olalım.
                    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tebliğ tarihinden itibaren 1 ay infaz süresi var diye biliyorum.

Önemli olan delikanlı gibi teslim olabilmektir ama delikanlı adam bu haltı yemez. Dolayısıyla bu tip hareketleri hepsinde göreceğimiz gibi ajitasyon ve kader mahkumu havalarınada hazırlıklı olalım.
                      Artık istedikleri kadar ajitasyon yapsınlar kimsenin umrunda değil kendilerini kandırıp durmaktan başka bi işe yaramaz kamu vijdanında bile aklanmışlarya ) gülüyorum sadece bunlara.
                      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Küçükçekmeceli dostlar.Akp'nin belediye başkanının hakkımızdaki yazıları. Bu twitin karşılığı olacak @temel67 pic.twitter.com/R3fLX1eD0y
                        twiti beceremedim ama her yerde dolaşıyor..böyle şeyleri yayalım.
                        En son Helvacı61 tarafından düzenlendi; 26.01.2014, 22:23.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 12 Min.
                          3 diyorum 3!
                          Asla 2 lig düşmelerine izin vermeyeceğiz.
                          Bu hafta çok hareketli olacak.

(Su adama güvenmiyorum. Kenarda dursun diye buraya yapistirdim )
                          Ben güveniyorum süreç boyunca söylediklerin'in çoğu oldu..
                          Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                          Komünar..

Yorum

• istanbulun 39 ilçesi var akpnin 9 ilçe için adayı Trabzonlu ???

adalar,avcılar,üsküdar,beylikdüzü,b.çekmece,g.paşa ,arnavutköy
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben güveniyorum süreç boyunca söylediklerin'in çoğu oldu..
                              Valla bi bucuk sene takip ettim, söyledigi hic bir sey tutmadi. Sonrada takipten cikardim. Ondan sonra degistiyse bilemem tabi.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• ---
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Yükleniyor...
                                X