İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi soruyorum??
Fener Avrupa maçına çıkacak
Diyelim ki, İlk tur maçları sonunda Fener yenildi ve elendi.
Ve CAs da akabinde Fener'i suçlu buldu??
Bu durumda
2 yıl men cezası nın 1 yılını geçirmiş mi olacak????????
Eğer öylesyse böyle saçmalık olmaz.
Aslında bu sene 1 cezasını çekecekti, 1 sezonda sonra, ama böyle bir şey cereyan etti, bundan sonraki 2 sezon boyunca cezasını cekecek bence
Yorum
-
Su CAS olayi iyi mi oldu, kotu mu hala emin olamiyorum. Biraz dusununce iyi oldu diyorum cunku cezalarinin sadece artmasi ihtimali var bana kalirsa. Ote yandan adamlarin bir 40-45 gun daha atip tutmalarina dayanamayacagim. Hayatimiz beklemekle geciyor.
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu CAS olayi iyi mi oldu, kotu mu hala emin olamiyorum. Biraz dusununce iyi oldu diyorum cunku cezalarinin sadece artmasi ihtimali var bana kalirsa. Ote yandan adamlarin bir 40-45 gun daha atip tutmalarina dayanamayacagim. Hayatimiz beklemekle geciyor.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
-
UEFA kağıtları kendisi dağıtıyor resmen
1)olaylar grup aşamasından önce bitecek
2)olası tazminat durumundan kurtulacak
3)en önemlisi kararın kendi lehlerine çıkacağını bildikleri için tüm yollar bitmiş ve suçluya dahi adaletli davranmış olacak tüm dünya önünde
İçim öyle rahatki kimle dans ettiklerini bilmiyorlar azize iyice batağa sürüklüyor dilerim Allah tan daha da sürüklesin
Ömür boyu tüm dünyanın gözünde şikeci kalacaklar''Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz,rüzgarı yaratır"
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu CAS olayi iyi mi oldu, kotu mu hala emin olamiyorum. Biraz dusununce iyi oldu diyorum cunku cezalarinin sadece artmasi ihtimali var bana kalirsa. Ote yandan adamlarin bir 40-45 gun daha atip tutmalarina dayanamayacagim. Hayatimiz beklemekle geciyor.Fanki tonki zonki...
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaziz bile bile goz gore gore yaş tahtaya basip TVde bu açiklamayi yapacak kadar geri zekalimidir ? ne dersiniz
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaziz bile bile goz gore gore yaş tahtaya basip TVde bu açiklamayi yapacak kadar geri zekalimidir ? ne dersiniz
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar cezanın kalktığına inanıyorlar ya çıldıracağım
Yorum
Yorum