Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bursa'nın hakkını araması güzel ama benim mantığım hâla adamların gruplara kalabilmesini almıyor. FB'nin olası 2 turda elediği takımların hakkı ne olacak?
    Ben de bunu anlayamadim. Oyle bir durumda FB, bir nevi Bursaspor'un kopekligini yapmis olacak. Bana FB cikarildiginda yerine hicbir takimin alinmayip geri kalan duzenlemenin (sadece bu yila ait olmak uzere) ona gore yapilmasi daha mantikli geliyor.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi soruyorum??

Fener Avrupa maçına çıkacak

Diyelim ki, İlk tur maçları sonunda Fener yenildi ve elendi.

Ve CAs da akabinde Fener'i suçlu buldu??

Bu durumda

2 yıl men cezası nın 1 yılını geçirmiş mi olacak????????

Eğer öylesyse böyle saçmalık olmaz.
      Mantıken 2014-2015 ve 2015-2016 sezonları eğer katılmışsa, gidemeyecek anlamına gelir
      Aslında bu sene 1 cezasını çekecekti, 1 sezonda sonra, ama böyle bir şey cereyan etti, bundan sonraki 2 sezon boyunca cezasını cekecek bence
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• aziz bile bile goz gore gore yaş tahtaya basip TVde bu açiklamayi yapacak kadar geri zekalimidir ? ne dersiniz
        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Su CAS olayi iyi mi oldu, kotu mu hala emin olamiyorum. Biraz dusununce iyi oldu diyorum cunku cezalarinin sadece artmasi ihtimali var bana kalirsa. Ote yandan adamlarin bir 40-45 gun daha atip tutmalarina dayanamayacagim. Hayatimiz beklemekle geciyor.

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Su CAS olayi iyi mi oldu, kotu mu hala emin olamiyorum. Biraz dusununce iyi oldu diyorum cunku cezalarinin sadece artmasi ihtimali var bana kalirsa. Ote yandan adamlarin bir 40-45 gun daha atip tutmalarina dayanamayacagim. Hayatimiz beklemekle geciyor.
            zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bu süreçte en karlısı bursa çıkar hiç eleyemiyeceği takımları elemiş olacak

öbür türlü maç temposundan yorulmadan bir yerden devam etmeye baslayacak
              ~Twitter ~

Yorum

• adamlar cezanın kalktığına inanıyorlar ya çıldıracağım
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• UEFA kağıtları kendisi dağıtıyor resmen

1)olaylar grup aşamasından önce bitecek
                  2)olası tazminat durumundan kurtulacak
                  3)en önemlisi kararın kendi lehlerine çıkacağını bildikleri için tüm yollar bitmiş ve suçluya dahi adaletli davranmış olacak tüm dünya önünde

İçim öyle rahatki kimle dans ettiklerini bilmiyorlar azize iyice batağa sürüklüyor dilerim Allah tan daha da sürüklesin

Ömür boyu tüm dünyanın gözünde şikeci kalacaklar
                  ''Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz,rüzgarı yaratır"

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Su CAS olayi iyi mi oldu, kotu mu hala emin olamiyorum. Biraz dusununce iyi oldu diyorum cunku cezalarinin sadece artmasi ihtimali var bana kalirsa. Ote yandan adamlarin bir 40-45 gun daha atip tutmalarina dayanamayacagim. Hayatimiz beklemekle geciyor.
                    Abi ilk başta ben de umutsuzluğa kapılmıştım ama sakinleşince UEFA'nın ya herro ya merro demiş olduğunu anladım
                    Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aziz bile bile goz gore gore yaş tahtaya basip TVde bu açiklamayi yapacak kadar geri zekalimidir ? ne dersiniz
                      O adamin, ozellikle icinde bulundugu ruh hali icinde, kararlarinda herhangi bir mantik bulmak mumkun degil. Bence kafasindaki tek sabit fikir uzun suredir su: Mumkun oldugu kadar herseyi ertelet, sureci sundur. Bir gun bile kardir.

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aziz bile bile goz gore gore yaş tahtaya basip TVde bu açiklamayi yapacak kadar geri zekalimidir ? ne dersiniz
                        bence bir hastalığı var, uefanın açıklama yapmayacağını düşünmek salaklık
                        ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adamlar cezanın kalktığına inanıyorlar ya çıldıracağım
                          bırak sevinsinler, gerçeğin farkına varınca ne yapacaklar merak ediyorum en zevkli kısmı orası
                          ~Twitter ~

Yorum

• Av. H. Alpay KÖSE ‏@HALPAYKOSE 1 dk
                            Ayrıca şahsımı arayarak açıkça yanlış bilgi veren Fenerbahçe YK üyesini kınıyorum.
                            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Yalniz o masum, sikeden bihaber (yerseniz) FB'li futbolcular ceza yiyeceklerini bile bile on eleme maclarina cikacaklar. Ne buyuk bir zevk onlari o halde gorebilmek, seyredebilmek.

Yorum

• Bursa ŞL'ye katılmaz inş.. Adamlar iyi kadro yaptılar ŞL'den de gelecek parayla iyi transferlere devam edip bizim üstümüze çıkabilirler..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Çalışıyor...
                                X