Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Ercan Taner tam bir o ile başlayan iki kelime. Adam sevinçten uçuyor programda fb katılacak diye.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Fb ön elemelerden birinden elenirse, duruma göre Uefa elemeleri veya gruplarına kalıyor.. Nasıl oluyor da CL'den elenmesi halinde ceza artırımı gelmezse 3 yıl oluyor diyoruz?

Yorum

• Fenerbahçe borsada yalan söyledi SPK müdahale etmeyecek mi ?
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Orhan Can (Hürriyet.com.tr Spor yazarı)

CAS'ta geçek yargıçlar var demiştim. İlk adım bugün atıldı. İnşallah sonu da hayırlı ve vicdanlardaki adalet yara almaz. Bir insanın suçsuzken suçlu ilan edilmesi dünyada yapılacak en büyük kötülüktür.

sizin vicdanınızı ..... küfretmemek için zor tutuyorum kendimi, şaka gibi...

Yorum

• Fikret Orman BJK maçı olimpiyatta olabilir dedi.
            Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• ercan taner tambir trabzon düşmanı o.çocugudur kendisi
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şimdi soruyorum??

Fener Avrupa maçına çıkacak

Diyelim ki, İlk tur maçları sonunda Fener yenildi ve elendi.

Ve CAs da akabinde Fener'i suçlu buldu??

Bu durumda

2 yıl men cezası nın 1 yılını geçirmiş mi olacak????????

Eğer öylesyse böyle saçmalık olmaz.
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak rocky.balboa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Orhan Can (Hürriyet.com.tr Spor yazarı)

CAS'ta geçek yargıçlar var demiştim. İlk adım bugün atıldı. İnşallah sonu da hayırlı ve vicdanlardaki adalet yara almaz. Bir insanın suçsuzken suçlu ilan edilmesi dünyada yapılacak en büyük kötülüktür.

sizin vicdanınızı ..... küfretmemek için zor tutuyorum kendimi, şaka gibi...
                  Nasıl bir karakter var bunlarda... Şeytanın elçileri...
                  Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Reklamlara tıklayalım arkadaşlar Teşekkürler (arada hatırlatayım dedim, alıntılamayın bunu )
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

• bizim yönetim bu işe el atsın niye bekliyorlar..
                      2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi soruyorum??

Bu durumda

Mantıken 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında avrupadan men edilmeli...
                        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi soruyorum??

Bu durumda

hayır çekmiş olmuyor...
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ercan taner tambir trabzon düşmanı o.çocugudur kendisi
                            Gıcık oluyorum ona fb men edildiğinde ölü gibi çıkmıştı yayına şimdi çok neşeli birde Trabzonspor derbi mi sizin için diyor
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizim yönetim bu işe el atsın niye bekliyorlar..
                              uefa sürecinin tamamlanmasını bekliyorlar...
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak rocky.balboa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Orhan Can (Hürriyet.com.tr Spor yazarı)

orhan canın hayatında duyduğu en ağır küfür herhalde ka.. ç.ş dir herhalde

öyle bir sey yazmışki klavyenin başında çocuk var
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X