Bu Ercan Taner tam bir o ile başlayan iki kelime. Adam sevinçten uçuyor programda fb katılacak diye.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Orhan Can (Hürriyet.com.tr Spor yazarı)
CAS'ta geçek yargıçlar var demiştim. İlk adım bugün atıldı. İnşallah sonu da hayırlı ve vicdanlardaki adalet yara almaz. Bir insanın suçsuzken suçlu ilan edilmesi dünyada yapılacak en büyük kötülüktür.
sizin vicdanınızı ..... küfretmemek için zor tutuyorum kendimi, şaka gibi...
Yorum
-
Şimdi soruyorum??
Fener Avrupa maçına çıkacak
Diyelim ki, İlk tur maçları sonunda Fener yenildi ve elendi.
Ve CAs da akabinde Fener'i suçlu buldu??
Bu durumda
2 yıl men cezası nın 1 yılını geçirmiş mi olacak????????
Eğer öylesyse böyle saçmalık olmaz.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak rocky.balboa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrhan Can (Hürriyet.com.tr Spor yazarı)
CAS'ta geçek yargıçlar var demiştim. İlk adım bugün atıldı. İnşallah sonu da hayırlı ve vicdanlardaki adalet yara almaz. Bir insanın suçsuzken suçlu ilan edilmesi dünyada yapılacak en büyük kötülüktür.
sizin vicdanınızı ..... küfretmemek için zor tutuyorum kendimi, şaka gibi...Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi soruyorum??
Bu durumda
Eğer öylesyse böyle saçmalık olmaz.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi soruyorum??
Bu durumda
Eğer öylesyse böyle saçmalık olmaz.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleercan taner tambir trabzon düşmanı o.çocugudur kendisiGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim yönetim bu işe el atsın niye bekliyorlar..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak rocky.balboa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrhan Can (Hürriyet.com.tr Spor yazarı)
öyle bir sey yazmışki klavyenin başında çocuk var
Yorum
Yorum