Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben olanı söylüyorum, yapılması gerekeni söylüyorum.. Camia, Yönetim bu söylediklerimi inceler araştırabilir..
    Olmadı Talip Doğan Karlıbel ile görüşebilirler, bende işittiklerimi anlatmaya hazırım..Kulak arkası ederlerse hata ederler..

Fenerbahçe Yönetimiyle,Avukatlarıyla İsviçre'de Lozan'da adeta kamp kurmuşlar ...10 koldan çalışıyorlar, kulis faaliyeti yürütüyorlar..

TRABZONSPOR SESSİZ KALMAMALI LOZAN'DA.. UEFA KARARI CAMİAYI SUSTURDU..ZAFER SARHOŞLUĞU VAR..

Yönetim orada olmalıdır..Türkiye'de verilecek mesajların hiçbir kıymeti yok.. Bizim Başkan'ın Kulüp Avukatlarıyla birlikte Lozan'a gitmesinde büyük fayda görüyorum..4-5 Gün kalsınlar..Kendileri ile görüşmek isteyen insanlar var..

Hacıosmanoğlu'na büyük görev düşüyor.. Lozan'da CAS yetkilileri kendisiyle görüşebilir..

Kesinlikle boş durulmaması gerekiyor.. Taraftar biliyoruz transferle ilgileniyor ama bu olay transferden 100 misli önemli bir mevzu..
    En son Alemdar61 tarafından düzenlendi; 23.07.2013, 14:41.

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      CAS cezaları onaylayınca hemen kupa gelecek söylemlerde bulunup buradakilerin beklentilerini yükseltmeyelim.CAS kararları onaylayınca tescil bize geçmeyecek.CAS'tan sonra yargıtay kararı da beklenecek.Yargıtay kararını seçimden önce vermez.Yargıtay kararından sonra da TFF'nin yeniden yargılama yapıp yapmayacağı meçhul.İçerideki otoriteden bişey beklemeyin.Hakkımızı yine bir şekilde dışarda arayacaz.UEFA,FİFA,CAS. Adamlar baskı yaparsa kupayı ancak alabiliriz ama bu süreç de Yargıtay'ın karar vermesini bekleyecez, ondan sonra TFF yeniden yargılama yapacak o da nereden bakarsak 5-6 ay sürer. Benim görüşüm kupa için 1 ya da 2 yıl bekleyecez.
      Kesinlikle böyle değil. Cas onayladıktan sonra hiçbir şekilde Yargıtay'ın bu olay üzerinde bir etkisi kalmıyor. Ceza davası olarak devam eder..

Cas kararına göre Uefa-tff ve hatta fifa-uefa-tff arasındaki iletişime göre en azından puan silme olarak uygulanabilir...
      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
      "Küçük bir kentin büyük savaşı"
      kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Anket

Kupanın önündeki engel kim ?

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anket

Kupanın önündeki engel kim ?

http://www.jetanket.com/p/d1e234f696
          Bu anket forumdaki akp teşkilatını çok rahatsız eder şimdi
          2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak İlker Gazioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu anket forumdaki akp teşkilatını çok rahatsız eder şimdi
            Taraftar kimi sorumlu görüyor merak ediyorum gerçekten,

Sadece BMN değil tüm TS'liler katılsın,

Mümkünse twitter hesabınızdan paylaşın, sonuçlar herkese açık, 1 bilgisayardan sadece 1 oy atılabiliyor, IP takibi falan yok.

StopMatchFixing.Com

Yorum

• yahu bırakın masalları..100 milyon kim nereye yatırıyor..rüşvet verip delil mi yok edecekler..aynı şey uefa için de söylendi kaç kere..30 milyon almış da ondan göz yummuş da bilmem neler..

fener bilse ki 100 milyara bu iş temizleniyor bulur buluşturur temizler..bu işin parayla alakası kalmadı..o aşamalar geçileli çok oldu..
              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Alemdar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fenerbahçe Yönetimi CAS davasında kullanılmak üzere İsviçre'de banka hesabı açmış..Hesaba 100 Milyon Euro para yatırılmış..Medya da okuyoruz Fenerbahçe bir yandan transferde milyonlarca euro vermeye devam ediyor, diğer yandan da 100 Milyon Euro nakit para yaratabiliyor..Bunun akıl ile mantık ile izahı olamaz..

Bu para nereden geliyor diye çıkıp soran bir Allahın kulunu göremiyorsunuz..Türk medyası ve Yetkililer hepsi vicdansızdır, satılmıştır..

Fenerbahçe kulübü borç denizi içersinde yüzen bir kulüp..Nereden çıkıyor 100 Milyon Euro !!
                Kimse Fenerbahçe'nin 100 Milyon Euro parası olduğunu iddia edemez..
                Hem transferde milyon Euroları dağıt hemde 100 Milyon Euro rüşvet parası ayır..

Bu paranın devlet tarafından ödendiğine dair çok ciddi iddialar var..

YÖNETİM CAS'IN OLASI SÜİSTİMALİNE KARŞI NE YAPABİLİR ? NE TEDBİR ALABİLİR ? BİZLER NASIL DESTEK OLABİLİRİZ ? BUNU DÜŞÜNELİM..

INTERPOL VE EUROPOL bu hesabı incelemeye aldığı bildiriliyor..Hatırlanacağı üzere Aziz Yıldırım'ın UEFA Tahkim Kurulu'na Köln'de yaşayan bir Hakim aracılığı ile 50 Milyon Euro rüşvet teklif ettiği iddia edilmişti..

UEFA Tahkim'e 50 Milyon Euro rüşvet teklif eden, CAS'a 100 Milyon Euro rahatlıkla teklif edebilir..

Trabzonspor camiası CAS'da adalet için, bu davada görev alacak kişilerin görevlerini süistimal etmemesi için Avrupa'da Kamuoyu baskısı yaratmak zorundadır.. Eğer ortalığı boş bırakılırsa, davanın süistimal edileceğini ve rüşvetin kararda etkili olacağını düşünmek için kahin olmak gerekmiyor..

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün böyle bir parasının olmadığını Deli Dumrul bile biliyor.. Bu para nereden geldi ve kim verdi ?

Aslında bu sorunun cevabını bulabilirsek şike olayının arkasında Fenerbahçe'yi koruyan ve kollayan kişiyide bulmuş olacağız..
                Alemdar nöördün aman diyim,
                ismine münhasır tam Polat Alemdar moduna girmişsin,
                ve içimden geçeni yazıyım da kasmayım kendimi,tam antu luk bir tez olmuş,
                ayın 28 i gelir CAS vurur geçer sen hiç sıdalanma
                ölmez sağ kalırsak 28 Ağustos a kadar,görüşürüz senle bu başlıkta.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Taraftar kimi sorumlu görüyor merak ediyorum gerçekten,

Sadece BMN değil tüm TS'liler katılsın,

Mümkünse twitter hesabınızdan paylaşın, sonuçlar herkese açık, 1 bilgisayardan sadece 1 oy atılabiliyor, IP takibi falan yok.

http://www.jetanket.com/p/d1e234f696
                  Trabzona gelip Omuzlarinda kas kol ile "Siz Sampiyon oldunuz´da bizmi yapmadik" der gider yine. Oylar garanti nede olsa
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzona gelip Omuzlarinda kas kol ile "Siz Sampiyon oldunuz´da bizmi yapmadik" der gider yine. Oylar garanti nede olsa
                    Şu anketi birkaç bin kişiye çıkaralım, sonra TFF'ye, Hükümet'e, Trabzonspor yönetimine göndeririz.

%50'yi bile aştı bu sefer RTE
                    StopMatchFixing.Com

Yorum

Şu anketi birkaç bin kişiye çıkaralım, sonra TFF'ye, Hükümet'e, Trabzonspor yönetimine göndeririz.

%50'yi bile aştı bu sefer RTE
                      Ben de oy kullandım demeye bile tırsıyorum şimdi gine iş uzayacak,
                      engelden zangal çıkacak diye
                      havaya bakıyorum şu an
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de oy kullandım demeye bile tırsıyorum şimdi gine iş uzayacak,
                        engelden zangal çıkacak diye
                        havaya bakıyorum şu an
                        Halkın iradesine, toplu görüşüne kimse karışamaz abi rahat ol
                        StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alemdar nöördün aman diyim,
                          ismine münhasır tam Polat Alemdar moduna girmişsin,
                          ve içimden geçeni yazıyım da kasmayım kendimi,tam antu luk bir tez olmuş,
                          ayın 28 i gelir CAS vurur geçer sen hiç sıdalanma
                          ölmez sağ kalırsak 28 Ağustos a kadar,görüşürüz senle bu başlıkta.
                          hay ağzına sağlık abicim
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Anket sonuçları (Şimdilik 404 kişi katıldı)

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ankette Yıldırım Demirörenle başbakanı birleştirmek lazım.zira tüp beyinliyi oraya atayan başbakan.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ankette Yıldırım Demirörenle başbakanı birleştirmek lazım.zira tüp beyinliyi oraya atayan başbakan.
                                Seninle aynı fikirde olmayanlar oy vermiş belliki,

Bu dediğini kabul etmeyecek bir Trabzonspor başkanı tanıyorum
                                StopMatchFixing.Com

Yorum

Çalışıyor...
                                X