Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ortada dolaşan üç tarih vardı. CAS mesela 30 Temmuz tarihinde karar veremez mi?
    verebilir ama sanmıyorum bence 28 ağustosta biter bu iş...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fenerli yanımda telefonla konuşuyor. diyor ki karşısındakine '' olsun abi avrupayada gitmesek olur, kupayı vermeyecekmişiz '' adamlar bu zihniyette. şike yaptılar yapmadılar önemli değil..
      herzaman diyorum bunlar amatöre düşürseler koymaz ama o kupayı vermek acayip koyar bu mallara...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bu çok iyi oldu...

Yorum

• ha böyle herkes rahat olsun bunlar sadece kendini avutuyor.

aklandıklarına inanıyolar ahahahah oysaki cas daha belgeleri görmedi
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• neyseki 8-9 ay beklemekten yırttık 40 güne biter bu iş

Yorum

• ya adam diyorki tamam aklandık işte yoksa cas tedbiri kaldırmazdı... bende bununla tartışıyorumya...

Yorum

• he he UEFA bunların suratına sıcsa aklandık diyecekler

Yorum

• İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  uefa şu anda CAS sürecini beklemeden karalarını gözden geçir diye tff ye kağıt gönderemezmi?
                  Gönderebilir, bence gönderecektir de. Disiplin Kurulu kişilerin cezâlarını açıkladıktan sonra - herhalde bir hafta içinde açıklanır - UEFA'dan TFF'ye bahsettiğin uyarı gelecektir diye düşünüyorum. Yada çoktan geldi de TFF şimdilik duyurmuyor.
                  En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 18:06.
                  7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Cok sukur istedigim oldu. Bursaspor hakkini aramaya basladi.
                    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok rahatım... 28 Ağustos'taki kararla şikeciler toplam 3 yıl ceza yemiş olacaklar...
                      Gruplara kalamazsa dediğin doğru.
                      Gruplara kalırsa 1 yıl ceza yiyecek.
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Ben mi yanlış anlıyorum Şimdi fenev turları geçti gruplara kaldı Cas fenevin cezasını onadı.. Bursaspor Mu gidecek gruplara ? Böyle bir şey mi var. ?

Yorum

• İlk olarak Mahmut Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben mi yanlış anlıyorum Şimdi fenev turları geçti gruplara kaldı Cas fenevin cezasını onadı.. Bursaspor Mu gidecek gruplara ? Böyle bir şey mi var. ?
                          evet...

Yorum

• İlk olarak Mahmut Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben mi yanlış anlıyorum Şimdi fenev turları geçti gruplara kaldı Cas fenevin cezasını onaadı.. Bursaspor Mu gidecek gruplara ? Böyle bir şey mi var. ?

o zaman başka ülkeden bir takım katılıyor, fb ile bursa değil

bursa casa gitmezdi öyle bişey olsa

Yorum

• Radyo Spor : CAS ın 15 gün içerisinde karar verebileceği konuşuluyor...

Yorum

• Bunlar bursaya katilim parasını vermiş olmasın. Itiraz etmesinler diye sonucta itiraz yok sadece mudahil oluyorlar suçu onanirsa biz katilalim diye

Yorum

Çalışıyor...
                                X