İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerli yanımda telefonla konuşuyor. diyor ki karşısındakine '' olsun abi avrupayada gitmesek olur, kupayı vermeyecekmişiz '' adamlar bu zihniyette. şike yaptılar yapmadılar önemli değil..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa şu anda CAS sürecini beklemeden karalarını gözden geçir diye tff ye kağıt gönderemezmi?En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 18:06.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok rahatım... 28 Ağustos'taki kararla şikeciler toplam 3 yıl ceza yemiş olacaklar...
Gruplara kalırsa 1 yıl ceza yiyecek.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen mi yanlış anlıyorumŞimdi fenev turları geçti gruplara kaldı
Cas fenevin cezasını onadı.. Bursaspor Mu gidecek gruplara ? Böyle bir şey mi var. ?
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen mi yanlış anlıyorumŞimdi fenev turları geçti gruplara kaldı
Cas fenevin cezasını onaadı.. Bursaspor Mu gidecek gruplara ? Böyle bir şey mi var. ?
o zaman başka ülkeden bir takım katılıyor, fb ile bursa değil
bursa casa gitmezdi öyle bişey olsa
Yorum
Yorum