İlk olarak memozcan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebildiğim kadarıyla fenerin elediği takım ŞL'ne alınıyor Bursasporun fener ilk maça çıkana kadar şansı var sonrasında hiç şansı yok. o yüzden bir an önce onlarda başvuruda bulunmalı ve bu sayede fener ve uefa'dan bedavadan para alacaklar gelecek yıl.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız buna çok güldüm. Sen çok yaşa abi.
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe UEFA, Ne CAS, Ne FIFA, Ne TFF, bu işin tek sorumlusu Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'dır...
twitter'dan alinti ve aynen katiliyorum
Yorum
-
kanser hastaları ölmeden önce az bir zaman kala iyileşir gibi görünürler...
işin diğer tarafı bizim için çok iyi oldu
biz TFF ye kararlarınızı tekrar alın dedikçe onlar CAS bitsin hele diyeceklerdi... CAS ta normal şartlarda 8-9 aydan önce bitmezdi...
şimdi en fazla 28 Ağustosa kadar bekleyeceğiz
ayrıca benim öngörümdür (içime doğdu) CAS şikecilerin cezasını arttıracak ...
(ki bu yıl elemeleri oynayarak kendileri 1 yıl uzattı)
kısacası iyi oldu iyi...elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehacı sanki casın bu kararı vereceğini biliyordu.. dünkü resmi açıklamada uefa süreci tamamlanınca ifadesi geçmekteydi .. oysa an itibariyle uefa süreci tamamlanmıştı..I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Arkadaşlar paniğe gerek yok çok daha iyi oldu çırpındıkça batacaklar ben şimdi 5 yıl men ayrıca ülkeye bütün spor alanlarında yaptırım bekliyorum. Cas sadece futboldan değil bütün spor branş ve davalarından sorumludur ve yaptırım gücü vardır. Ayrıca bırakın akp yi chp yi mhp yi benim artık devlete en ufak bir güvenim kalmamıştır diyecem ama polisimizin, savcımızın, hakimlerimizin hakkını gaspetmiş onların emeklerini yok saymış olurum ki adamlar o kadar baskıya rağmen işlerini layıkıyla yaptılar. Ancak ne ben nede ailem bundan sonra bu ülkede oy falan kullanmayız. Artık askere evlat bile göndermeye soğuk bakıyorum.En son bitirim tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 20:40.Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!
Bu şikeciler kendilerine eziyet ediyor yeminle.
Yine uzattilar isi kendilerince
Kanalturk te konuyu guzel aydinlatiyorlar.
Kendileri istemis bunu, kura ya katilip 30-40 gun daha sevinsin kuslar diye.
Yine timsah a geldiler kendi elleriyleTRABZONSPOR
Yorum
-
agustos sonuna kadar uzatmalari uefa nin zorla ülke ici ceza verebilmesinide etkiliyor sanirim.
Bu acidan gelecek sezon süperligde olabilecekler anlasilan.
Bunlari halen süperligde izlemek istemiyorum.En son sanatik tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 00:21."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleagustos sonuna kadar uzatmalari uefa nin zorla ceza verebilmesinide etkiliyor sanirim.
Bunlari halen süperligde izlemek istemiyorum.
Yorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleagustos sonuna kadar uzatmalari uefa nin zorla ülke ici ceza verebilmesinide etkiliyor sanirim.
Bunlari halen süperligde izlemek istemiyorum.
Kandırmayalım kendimizi...Hamiş
Yorum
-
Umarım bir ali cengiz oyunu oynanmıyordur. Fifa için birçok rüşvet iddiaları çıkıyor. Bilhassa bu spor organizasyonları düzenlemek olunca iddialar ayyuka çıkıyor. azize hayatına şikeci damgasını yememek ve mapuslara düşmemek için servetinin yarısını bile feda edebilir. Tabi herşeyin altında bit yeniği aramamak lazım ama azizenin hızlı yargılamayı tercih etmesi içime kurt düşürdü.
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım bir ali cengiz oyunu oynanmıyordur. Fifa için birçok rüşvet iddiaları çıkıyor. Bilhassa bu spor organizasyonları düzenlemek olunca iddialar ayyuka çıkıyor. azize hayatına şikeci damgasını yememek ve mapuslara düşmemek için servetinin yarısını bile feda edebilir. Tabi herşeyin altında bit yeniği aramamak lazım ama azizenin hızlı yargılamayı tercih etmesi içime kurt düşürdü.) tercih ediyoruz" diyemezlerdi cunku bu tercihlerini ulke icinde, basta kendi camialari olmak uzere kimseye aciklayamazlardi o zaman. Bunu poker oyunu gibi dusunun. Yani UEFA bu heriflerin her halukarda CAS'a gidecegini biliyordu. Elini sakladi, ceylani urkutmeden arttirdi, bunlar gordu, sonra gummm!, UEFA elini acti.
En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 00:33.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin açıkçası ne BJK ne de Fener küme düşürülecek arkadaşlar...
Kandırmayalım kendimizi...
1) Avrupadan Men
2) Bilmem kacinci Lige düsürülmeleri
3) Kupanin bize verilmesi
4) Bu oyunu oynayanlarin Oy hesaplari ters dönüp secimde iktidar olamayip cogunlugu kaybetmesi.
5) Abdullah Gülün Cumhurbaskani kalmasi"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
Yorum