Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu duruma en çok sevinen bursasporlular olmalı.. fener muhtemelen ön elemeyi geçer ve bi tokat daha yer.. bs ise beleşten cl katılmış olacak..

yalnız uefa başına iş alıyor farkında değil.. bundan sonra şike yapan takımlar cas süreci tamamlanmadan kupalardan men edilemez..
    bildiğim kadarıyla fenerin elediği takım ŞL'ne alınıyor Bursasporun fener ilk maça çıkana kadar şansı var sonrasında hiç şansı yok. o yüzden bir an önce onlarda başvuruda bulunmalı ve bu sayede fener ve uefa'dan bedavadan para alacaklar gelecek yıl.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bildiğim kadarıyla fenerin elediği takım ŞL'ne alınıyor Bursasporun fener ilk maça çıkana kadar şansı var sonrasında hiç şansı yok. o yüzden bir an önce onlarda başvuruda bulunmalı ve bu sayede fener ve uefa'dan bedavadan para alacaklar gelecek yıl.
      uefa bursaspora yazı göndermiş, fener gruplara kalırda cas tarafından cezası onanırsa sizi alacağız gibisinden..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalnız buna çok güldüm. Sen çok yaşa abi.
        Eyvallah. Sen de

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne UEFA, Ne CAS, Ne FIFA, Ne TFF, bu işin tek sorumlusu Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'dır...

twitter'dan alinti ve aynen katiliyorum
          O varligin adini buraya yazip forumu kirletmeye utanmiyormusun?

Yorum

• bu işin içinde tayyip de olabilir emin değilim ama !
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• kanser hastaları ölmeden önce az bir zaman kala iyileşir gibi görünürler...

işin diğer tarafı bizim için çok iyi oldu
              biz TFF ye kararlarınızı tekrar alın dedikçe onlar CAS bitsin hele diyeceklerdi... CAS ta normal şartlarda 8-9 aydan önce bitmezdi...

şimdi en fazla 28 Ağustosa kadar bekleyeceğiz
              ayrıca benim öngörümdür (içime doğdu ) CAS şikecilerin cezasını arttıracak ...
              (ki bu yıl elemeleri oynayarak kendileri 1 yıl uzattı )

kısacası iyi oldu iyi...
              elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hacı sanki casın bu kararı vereceğini biliyordu.. dünkü resmi açıklamada uefa süreci tamamlanınca ifadesi geçmekteydi .. oysa an itibariyle uefa süreci tamamlanmıştı..
                İleriyi gören Hacı..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Arkadaşlar paniğe gerek yok çok daha iyi oldu çırpındıkça batacaklar ben şimdi 5 yıl men ayrıca ülkeye bütün spor alanlarında yaptırım bekliyorum. Cas sadece futboldan değil bütün spor branş ve davalarından sorumludur ve yaptırım gücü vardır. Ayrıca bırakın akp yi chp yi mhp yi benim artık devlete en ufak bir güvenim kalmamıştır diyecem ama polisimizin, savcımızın, hakimlerimizin hakkını gaspetmiş onların emeklerini yok saymış olurum ki adamlar o kadar baskıya rağmen işlerini layıkıyla yaptılar. Ancak ne ben nede ailem bundan sonra bu ülkede oy falan kullanmayız. Artık askere evlat bile göndermeye soğuk bakıyorum.
                  En son bitirim tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 20:40.
                  Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Bu şikeciler kendilerine eziyet ediyor yeminle.
                    Yine uzattilar isi kendilerince

Kanalturk te konuyu guzel aydinlatiyorlar.

Kendileri istemis bunu, kura ya katilip 30-40 gun daha sevinsin kuslar diye.
                    Yine timsah a geldiler kendi elleriyle
                    TRABZONSPOR

Yorum

• agustos sonuna kadar uzatmalari uefa nin zorla ülke ici ceza verebilmesinide etkiliyor sanirim.

Bu acidan gelecek sezon süperligde olabilecekler anlasilan.

Bunlari halen süperligde izlemek istemiyorum.
                      En son sanatik tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 00:21.
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        agustos sonuna kadar uzatmalari uefa nin zorla ceza verebilmesinide etkiliyor sanirim.

Ne TFF'nin, ne UEFA'nin bunun icin CAS kararlarini beklemesine gerek yok diye biliyorum. TFF'nin ne oldugunu coktan biliyoruz da, UEFA'nin burada samimi olup olmadigini gorecegiz onumuzdeki gunlerde. TFF tabii ki otu kuregi bahane ederek ayak sureyecek, kume dusurmeye dair hicbir sey yapmayacak. Onemli olan, o durumda UEFA ne yapacak?

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          agustos sonuna kadar uzatmalari uefa nin zorla ülke ici ceza verebilmesinide etkiliyor sanirim.

İşin açıkçası ne BJK ne de Fener küme düşürülecek arkadaşlar...
                          Kandırmayalım kendimizi...
                          Hamiş

Yorum

• Umarım bir ali cengiz oyunu oynanmıyordur. Fifa için birçok rüşvet iddiaları çıkıyor. Bilhassa bu spor organizasyonları düzenlemek olunca iddialar ayyuka çıkıyor. azize hayatına şikeci damgasını yememek ve mapuslara düşmemek için servetinin yarısını bile feda edebilir. Tabi herşeyin altında bit yeniği aramamak lazım ama azizenin hızlı yargılamayı tercih etmesi içime kurt düşürdü.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Umarım bir ali cengiz oyunu oynanmıyordur. Fifa için birçok rüşvet iddiaları çıkıyor. Bilhassa bu spor organizasyonları düzenlemek olunca iddialar ayyuka çıkıyor. azize hayatına şikeci damgasını yememek ve mapuslara düşmemek için servetinin yarısını bile feda edebilir. Tabi herşeyin altında bit yeniği aramamak lazım ama azizenin hızlı yargılamayı tercih etmesi içime kurt düşürdü.
                              Bu hizli yargilama teklifi ilk kimden gelmis? FB'li yoneticiler bastan bilerek boyle bir teklifle mi gitmisler, yoksa ayni yoneticiler sirf bir seyleri geciktirmek adina, laf olsun diye kos kos CAS'a basvurduklarinda onlerine bu iki sikki mi dayamislar? Burasi cok onemli bence. Sayet ikinci sik gerceklesmisse o durumda FB'lilerin mavi ekran verdiklerini tahmin ediyorum. Oyle bir durumda "Biz uzun olanini () tercih ediyoruz" diyemezlerdi cunku bu tercihlerini ulke icinde, basta kendi camialari olmak uzere kimseye aciklayamazlardi o zaman. Bunu poker oyunu gibi dusunun. Yani UEFA bu heriflerin her halukarda CAS'a gidecegini biliyordu. Elini sakladi, ceylani urkutmeden arttirdi, bunlar gordu, sonra gummm!, UEFA elini acti.
                              En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 00:33.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İşin açıkçası ne BJK ne de Fener küme düşürülecek arkadaşlar...
                                Kandırmayalım kendimizi...
                                Bu asagida saydiklarim gerceklesmedigi sürece, Türk futbolu ile benimle konusmak isteyen herkes ile (Bugün bir Galatasayli kardesimizi üzdüm maalesef oruclu oruclu ama suclu benmiyim ?) sadece dalga gecerim:

1) Avrupadan Men
                                2) Bilmem kacinci Lige düsürülmeleri
                                3) Kupanin bize verilmesi
                                4) Bu oyunu oynayanlarin Oy hesaplari ters dönüp secimde iktidar olamayip cogunlugu kaybetmesi.
                                5) Abdullah Gülün Cumhurbaskani kalmasi
                                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Çalışıyor...
                                X