Bugün CAS, yarın kura çekimi olduğundan bjk ve şb'nin yaptığı başvuruları cevaplandıracak ama kanaatim odur ki, yine büyük bir şamarı vuracak bunlara.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Dün GS kulübünün açıklamalarına bayıldım. Ne giydirdi şikecilere, yağlarım eridi iftar öncesi. Bitmedi.
Lütfi ARIBOĞAN da enfes konuştu, sonunda patladı adam, hırsızın hiç mi suçu yok dedi, azize için malum şahıs ifadesini kullanması da çok komikti.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTalip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 5m
Bugün Şunu öğrendim Trabzonspora Kupa verilmeyecek.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHollanda'nın De Morgen gazetesine kısa bir açıklama yapan Kuyt, "UEFA'nın aldığı bu kararı kabul etmemiz imkansız. Benim, arkadaşlarımın ve 30 milyon F.Bahçe taraftarının gözünde bu kararın geçerliliği yoktur" dedi.
Zaten size bağlıydı, ama bi yandan da iyi şikebahce'nin olması, yoksa başka kime güleriz.napıyolar acaba
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikebahçenin her geçen gün düştüğü bataklığa adım adım saplandığını büyük bir keyifle izliyorum.
UEFA'ya yazdıkları mektubu okudunuz mu? Resmen saygısızlık, tehdit, baskı ve utanmazlık, yüzsüzlük içeren cümlelerle dolu. Buna seviniyorum. Alpay KÖSE'nin de belirttiği gibi 5+3 maçtan CAS'a gideceksin. Üstüne hakarete varan bir mektup yazacaksın. CAS bunların cezasını ikiye katlarsa hiç şaşırmam. Bunu hakettiler. Her geçen saniye bocalıyorlar. Bataklığın dibine gidiyorlar. UEFA süreci bence tahkimle bitti ama isterim ki CAS bunları güzel bir kastırsın. Bu mektup çok iyi oldu. Hala farkında değiller gafiller tehlikenin. Keyfini çıkaralım.
Ben size söylüyorum. Yargıtay süreci yıl sonuna kadar bitecek ve kararları onadığında, dün 2. başkanın da dediği gibi tff şampiyonluğumuz vermek zorunda kalacak.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak buserkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun cas karar verecekmi
yoksa 8 ay sonrami verecek
kura cekimi var febesin yerine gitcek avrupa kim gitcek bugun belli olurmu
uefadan febeve faks gelirse yaptirim icin bunu gizlermi tupcu efendi
gunaydin:-)2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYargitay, CAS derken bu senede ligde tutulacak sb. CASin nihai kararindan sonra sb kumeye, kupa muzemize gelecek. Surecin boyle gececegini dusunuyorum.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikebahçenin her geçen gün düştüğü bataklığa adım adım saplandığını büyük bir keyifle izliyorum.
UEFA'ya yazdıkları mektubu okudunuz mu? Resmen saygısızlık, tehdit, baskı ve utanmazlık, yüzsüzlük içeren cümlelerle dolu. Buna seviniyorum. Alpay KÖSE'nin de belirttiği gibi 5+3 maçtan CAS'a gideceksin. Üstüne hakarete varan bir mektup yazacaksın. CAS bunların cezasını ikiye katlarsa hiç şaşırmam. Bunu hakettiler. Her geçen saniye bocalıyorlar. Bataklığın dibine gidiyorlar. UEFA süreci bence tahkimle bitti ama isterim ki CAS bunları güzel bir kastırsın. Bu mektup çok iyi oldu. Hala farkında değiller gafiller tehlikenin. Keyfini çıkaralım.
Ben size söylüyorum. Yargıtay süreci yıl sonuna kadar bitecek ve kararları onadığında, dün 2. başkanın da dediği gibi tff şampiyonluğumuz vermek zorunda kalacak.
Bu kuş kafalılar o mektubu acaba Türkçe mi yazdılar yoksa İngilizce mi ?2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda uefa nın tavrı çok önemli eğer tff ye kararlarını gözden geçir derse o süreci beklemeyiz aksi halde süre dediğin gibi olur ama sonuç değişmez kupa her halukarda gelir...
Bizim icin bundan sonra surec keyifli gececeginden pek sorun yok
Yorum
-
alpay köse kupanın aslında geldiğini biliyor,hukuk ekibi kurun deyip bu kolay davayı almaya göz kırpıyor..
şu aşamadan sonra değil rte onun babası gelse kupayı almamızı engelleyemez..kupanın gelmesi eğer gecikirse bunun tek sorumlusu,şamar oğlanı gibi iktidarın kucağında yatıp kalkan iho olacaktır..gelene gidene atarlanıp,süreci bu hale getirenlerin mitinginine zartına zurtuna koşarsan,eline ne verirlerse onunla yetinirsin..laf söylemeye yüzün de olmaz..Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim de merak ettigim konu UEFAnin bu saatten sonra tffye baski yap(ma)masi. Muhtemelen Uefada cas surecini bekler diye dusunuyorum.
Bizim icin bundan sonra surec keyifli gececeginden pek sorun yok2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
CAS sürecinin sadece çok kısa süre içerisinde verilecek yürütmeyi durdurma kararı bizi ve süreci ilgilendiriyor. Yanlış anlaşılmasın.
Yürütmeyi durdurma kararı verilirse fb Avrupa'ya gider, dava görülür, sonucu beklenmek zorunda kalınır. Bu bizim hakkımızı alma sürecini uzatabilir. Yine de bu durumda bile UEFA kararları uygula diye TFF'ye yazı gönderebilir.
Yürütmeyi durdurma kararı verilmezse olay bitmiştir. UEFA yazıyı gönderir TFF gereğini yapmak zorunda kalır..CAS'taki dava artık tazminat davasına döner, fb sonuçta haklı bulunsa bile tazminat hakkı doğar.Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
Yorum