Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fb nin başkanı olsanız ve davanızda haklı olduğunuza emin olsanız acaba siz bu erken - acil duruşma istermisiniz? ben olsam istemem. çünkü CAS ta kazancağımı bilsem UEFA dan böylelikle 45 milyon euro tazminat alma hakkım olur. üstelik seneyede katılma hakkım olur. şimdi katılsa en fazla gruplarda elenir. yani arada maddiyat olarak dağlar kadar fark var.

aziz yıldırımda kazanamayacağını biliyor. kazanacağını bilse dediğimi yapar daha çok para kazanır üstelik kahraman olur. aziz yıldırımın bütün niyeti işleri ileriye atma, öteleme. belkide yargıtayın kararını bekleme.

yoksa bu yapılanlar mantıklı değil kesinlikle. ayrıca CAS ın aksi bir karar verebileceğini sanmıyorum.
    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Su CAS olayi iyi mi oldu, kotu mu hala emin olamiyorum. Biraz dusununce iyi oldu diyorum cunku cezalarinin sadece artmasi ihtimali var bana kalirsa. Ote yandan adamlarin bir 40-45 gun daha atip tutmalarina dayanamayacagim. Hayatimiz beklemekle geciyor.
      Söyle aciklayim sana..

fb ve bjk CASa basvurdu ve CASin karari normade 7-8 ay sürerdi..

CAS olaganüstü yargilama karari aldi. UEFA, hizlandirilmis yargilama yapılmasını teklif etti. Buda kabul edildi..

Yani UEFAda CASin verecegi karardan o kadar eminki bu konunun fazla uzamasini istemiyor artik.

Olan fenere olacak.. Suclu halde ön eleme oynayacak ve casda cezayi onaylarsa o zaman 2007den beri avrupaya katilan her kulübün uefada imzaladigi bir belge var.. O belgede her kulüb sike yapmadigina dahil garanti veriyor..

Feneri daha cooookk cezalar bekliyor merak etmeyin

UEFA avrupanin en iyi avukatlariyala calisiyor her attigi adimi 40 kere düsünerek atar..

Sent from my iPhone using Tapatalk
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İns febesi casacaklar
        2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• Asagidakileri diger basliga da yazdim. Burada da bulunsun. Kayitlara gecsin :

"Iddia ediyorum, FB rakibi kim olursa olsun ilk on eleme turunu gecemeyecek, daha dogrusu gecmeyecek. Cunku: Diyelim iki on elemeyi gecti ve tabii ki CAS'tan cezayi yedi. Ne olacak? 1. Bursaspor kendilerinin yerine gruplara gidecek. Al sana ikinci timsah vakasi. Hatta ondan cok daha beter bence. 2. O iki on elemede eledigi takimlar UEFA'ya dava acamazlarsa kime dava acacaklar???

Velhasili bugunku CAS olayi bu bakimdan cok iyi oldu. FB'nin su ilk on elemedeki performansi adamlarin hakikaten iddia ettikleri gibi masumiyetlerine inanip inanmadiklarini gosterecek. Ve altini cizerek yaziyorum tekrar: Rakipleri kim olursa olsun, ilk on elemeyi gecemeyecekler."
          En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 19:40.

Yorum

• Bu sene tek GS CL oynar, FB men edilecek ve yerine Bursayi almayacaklar.

Yorum

• Twitter ve Facebook'ta Şikebahçeli bebeler neye seviniyor çözebilen var mı aranızda ?
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sene tek GS CL oynar, FB men edilecek ve yerine Bursayi almayacaklar.
                UEFA Bursapor'a bunu yazili olarak bildirmis. FB iki on elemeyi gecip men edildigi takdirde Bursapor alinacak.

Yorum

• Edit Akbayram.
                  En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 19:55.

Yorum

• ..............
                    En son Serdær tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 19:59.

Yorum

• Şikeci Buraya pislikler giremez...
                      En son Serdær tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 19:59.
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Edit Akbayram2.
                        En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 20:03.

Yorum

• “UEFA Tahkim Kurulu’nun Beşiktaş’ın Avrupa kupalarına katılmaması için aldığı tedbir kararına Uluslararası Spor Mahkemesine (CAS) yaptığımız itiraz neticesinde, Uluslararası Spor Mahkemesi, bu talebimizi yerinde bulmuş ve Tahkim Kurulu’nun aldığı kararın yürütmesini durdurmuştur.
                          Buna göre, 20-23 Ağustos 2013 tarihleri arasında davaya ilişkin duruşma yapılacak, karar 30 Ağustos 2013 tarihinde verilecektir.”

şike muabbetinin resmi açıklamalarını bjk'nin resmi sitesinden takip ediyorum, şikebahçe Allah bir dese bundan gözümde inandırcılığı yok, bjk en azından neyse onu açıklıyor manüpilasyon yapmadan... Buradaki açıklamadan anladığım CAS yürütmeyi durdurmuş yani uefa değil, bazı yerlerde cas'tan bağımsız uefanın tedbiri kaldırdığı şeklinde yazılar okumuştum. Bu durumda değişen birşey olur mu beyler nedir durum?

Yorum

• Kendi şehrinizde dayak yiyorsunuz lan şampiyonluk kutlarken Cumhuriyet kuruyormuş bebe Age of Empires çok oynadın heralde
                            En son Serdær tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 19:58.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Fenerbahçe taraftarının geldiği son nokta.Kafalar uçmuş

Okuyun, ibret alın.
                              En son Serdær tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 19:58.
                              #Dik oyna

Yorum

• Bırakın ergeni, son bir ayı, açılamayan o nesneyi çok kötü açacaklar bunlara...

Yorum

Çalışıyor...
                                X