Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bakalım uefa 1 haziranda avrupaya katılacak takımlar listesini kabul edecek mi?

Yorum

• Ne güzel ülkee bee İbrahim Akının Canı sıkılıyor tek başınaa Şike yapıyorr hiçbirşeye güvenim kalmadı bu ülkede.
      TRABZONSPOR
      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• PFDK üyesi Av.Yusuf Reha ALP PFDK kararları için "Karara saygı duyulması gerektiğini" söylemiş.Talihsiz bir beyanat.Belli ki pfdk üyeliğinin kendisine sağladığı statü,Trabzonspor'un kuruluş değerleri ve misyonuna aykırı beyanat vermesini sağlamış.Kendisi bilir.Ben bu pfdk'nın aldığı kararlara saygı duymuyorum.Tff ve ona bağlı hiç bir kuruma saygı duymuyorum.Çünkü bu kurumlar şikecilerin işbirlikçisi kurumlardır.Aldıkları kararlarla da adaletin,hukuk'un ırzına geçmişlerdir.İnsanlık onuru,şikecileri ve şikecilerin işbirlikçilerini er yada geç yenecektir.

Yorum

• İlk olarak KemalisTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben TS başkanı olsam o herifin yüzüne bile bakmam.
          randevu almış pazar günü için görüşecekmiş becede görüşmesin iş bitmiş çünkü
          En son Salih Yazıcı tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 15:20.

Yorum

• takimi ligden cekmedikce hakkettigimiz sampiyonlugu alamayiz, sozun bittigi yerde artik eylem baslar

Yorum

• Bunlar kadar paramız yok,bunlar kadar çevremiz adamımız yok...Şike artık serbest ama biz Sittin sene şike yapamayız ...Peki seneye biz neden oynayacağız?
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Hani olur ya...UEFA adil davranmaz

Aranizdan kac ki$i daha Ligi seyreder...TS a$ki ma$ki demeyin sakin

Soruyorum...Icinizden kac ki$i futboldan sogmadim der? (:
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Arkadaşlar asıl sorun aylarca başkanın dillendirdiği ve bizelerinde burda sürekli söyledidiği kupanın iadesi yani asıl sahibine verilme işi büyük bir sorun gibi geliyor bana. tahkim karar verdikten sonra bu ülkede savaş çıksa o karar bozulmuyor tahkimin kararından önce UEFA nın müdahele etmesi şart ama şu durumda UEFA müdahelesi en az 1-2 hafta sonrsa gibi geliyor bana.

Anlayacağınız galiba bu kupanın hayal olma durumu var.
                  KING M'BİA

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    randevu almış pazar günü için görüşekmiş becede görüşmesin iş bitmiş çünkü
                    Bunca şeyden sonra o adamın önünde eğilip bükülecekse toplantıdan sonra versin istifasını gitsin...
                    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• Ne dersiniz

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Asabım bu insanları görmeyi hiç aldırmıyor. Benim gözümde bu insanın Emre'den Volkan'dan farkı yok.

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yani...

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hani olur ya...UEFA adil davranmaz

Aranizdan kac ki$i daha Ligi seyreder...TS a$ki ma$ki demeyin sakin

Soruyorum...Icinizden kac ki$i futboldan sogmadim der? (:
                            UEFA bir sey yapmasin, ben artik hic bir ülkenin maclarini izlemem.

Futbol biter benim icin.

Ama umutsuzluga kapilmayalim. UEFA amca kapida bekliyor.

Yorum

• Drogheda ile birleşip İrlanda da oynayalım...
                              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• hakikaten ya
                                tahkim karar verdikten sonra uefa gelse ne olacak

eskiden ali koç, ts acele etmesin adli yargı sonucu zaten suçlu bulunursak kupayı alır ts demişti.

şimdi adamlar adli yargıdan suçlu bulunsalar bile tahkimin onadığı karar nasıl bozulup kupa bize gelecek???
                                Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

Yükleniyor...
                                X