Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O değilde, bugün ki haberlerde Beşiktaş mevcut yönetiminin CAS'a gidip, mevcut durumun eski yönetimin kabahat olduğunu, kendilerinin bağlanmaması gerektiğini söyleyecekmiş. (Gerçi CAS bunları iplemeyecek ama)

Böyle bir durum olursa Yıldırım Demirören ve UEFA / CAS karşı karşıya gelecek.

Çok merak ediyorum ne düşünecekler. Adam sahte beyan ile dolandırıcılık yapıyor şimdi ülkesinin futbolunu kurtarmaya çalışıyor
    emin ol onlar tüpcünün ne mal oldugunu bizden iyi biliyordur

Yorum

• açın trt 3 te burak ı izleyin
      Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kupa gelecek, hem de hiç beklemediğiniz şekilde zorluk yaşamadan alacağız o kupayı.
        1 sene oldu yahu, 100005258 tane haksizliga ugradik daha ne zorluk yaşamaması..

Yorum

Kupa gelecek, hem de hiç beklemediğiniz şekilde zorluk yaşamadan alacağız o kupayı.
          Bence bunu demek kendini kandırmaktır malesef keşke herşey yazıldığı gibi olsa bu Ülkede çok büyük haksızlıklara uğruyoruz belkide uğramaya devam edilceğiz her sonuca hazırlıklı olmak gerekir
          En son kral 61 tarafından düzenlendi; 30.05.2012, 23:20.

Yorum

2.11 A club which is not admitted to the competition is replaced by the next bestplaced
            club in the top domestic league championship of the same association,
            provided it fulfils the admission criteria. In this case, the access list for the
            UEFA club competitions (Annex Ia) is adjusted accordingly.

Wird ein Verein nicht zum Wettbewerb zugelassen, so wird er durch den in
            der höchsten nationalen Spielklasse desselben Verbands
            direkt nach ihm
            platzierten Verein ersetzt
            , vorausgesetzt, dieser erfüllt die
            Zulassungskriterien. In diesem Fall wird die Eintrittsliste für die UEFAKlubwettbewerbe
            (vgl. Anhang Ia) entsprechend angepasst.
            Ben bunu bir kac kere yazmistim ancak yinede yazalim. Dogru maddeyi yakalamissin ve aynen dedigin yaziyor.

Ayrica BJK 2 sene men yemis. Ikinci senesi ertelenmis. 5 yil icinde yine bir olay olursa ikinci defa men olacaklar.

Bu kararlar Tahkim onayli oldugu icin degistirilemez. Sadece CAS yolu aciktir.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1 sene oldu yahu, 100005258 tane haksizliga ugradik daha ne zorluk yaşamaması..
              Bundan sonrası için dedim onu.

Yorum

O değilde, bugün ki haberlerde Beşiktaş mevcut yönetiminin CAS'a gidip, mevcut durumun eski yönetimin kabahat olduğunu, kendilerinin bağlanmaması gerektiğini söyleyecekmiş. (Gerçi CAS bunları iplemeyecek ama)

Böyle bir durum olursa Yıldırım Demirören ve UEFA / CAS karşı karşıya gelecek.

Çok merak ediyorum ne düşünecekler. Adam sahte beyan ile dolandırıcılık yapıyor şimdi ülkesinin futbolunu kurtarmaya çalışıyor
                Öyle saçma savunma mı olurmuş? . EE Şike yapan kulüp başkanı da istifa etsin, şikeyi eski yönetim yaptı desin sıyrılsın işin içinde )) Gece gece güleceğim yoktu.
                Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

Bu görüşüne ben de katılıyorum, kısa süre sonra kendimizi bambaşka bir ortamda bulacağız, yorgan gitti kavga bitti ortamında kupa uğraş vermemize gerek olmadan bize verilecek.
                  7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Seneye CL de bu formayla Oynamaya ne dersiniz dostlar )

Uploaded with ImageShack.us
                    yakışır.çok güzel bir forma..

Yorum

• Emirhan Makul;
                      1-) Bizim şuanda davada adımız var ve bu davadan suçsuz olarak çıkma gibi bir belgemiz bir onayımız verilecek mi? Verilecekse bu 1 haziranda verilir mi ?bu konuda ciddi midem bulanıyor.. bence hakimin bizimle ilgili kararı uefadan çok çok daha önemli..
                      2-) Aziz ve yanındaki kişilere tahliye talebi gelme ihtimali sizce kaçtır ?
                      bence cok yüksek
                      3-) Tahkim kurulu kararını ne zaman verecek, yada ne zaman vermeli ?
                      bence tükürdüklerini yalamaktansa , suratlarına tükürülmesini tercih edecekler..
                      .[/QUOTE]
                      En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 30.05.2012, 23:29. Sebep: duzeltme
                      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Platini istanbul'da dedi kupa isine karismayiz diye

ben kupa'yi TFF'den bekliyorum ha verirmi orasi ayri ..
                        24:00- 08:00 mesaisini sen mi devraldın
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yıldırım Demirören dünyaya geleli nereden baksan 50 yıl olmuş, hükümet kürtajı şimdi yasaklıyor. Cidden enteresan.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Öyle saçma savunma mı olurmuş? . EE Şike yapan kulüp başkanı da istifa etsin, şikeyi eski yönetim yaptı desin sıyrılsın işin içinde )) Gece gece güleceğim yoktu.
                            Garibim adam ne yapsın ya, çok acıyorum fikret Orman'a.

Adam her yolu deniyor napsın...

Yorum

Bende Boyle dusunuyorum yalniz bir sart gerceklestikten sonra

Zor ve sancili olacagini bildigimiz fenerin dusmesi -dusurulmesi gerceklestikten sonra (eger gerceklesebilirse)

Yeter ki ulke icinde fb ye ceza verecek bir guc bulunsun , bunu yapacak guc kupayi da ts ye verir.. Biz fb ye ceza veremeyenlerden kupa bekledigimiz icin simdiye dek bos bos bekledik

Yorum

Bu zamana kadar maili konularda verilen cezalara alışık değildik. En azından Türkiye ligleri olarak.

Bu durum bize gelinen noktada UEFA'nın Türk takımları üzerinde ki ince eleyip sık dokuma çalışmasını göstermekte.

Mali konudan ve sahtekarlıktan 3 kulübün dışarıda kalması Fenerbahçe'nin de dışarıda kalacağına delalettir.
                                mahkemeden alnımızın akıyla çıkalım.neler gelmezki,onur ,gurur,huzur,...en sonunda kupa da gelir inşallah.
                                mücadelemizi hiç bir platformda bırakmıcaz.
                                ADALET GECİKMEZ TEZ VERİLMELİ!

Yorum

Yükleniyor...
                                X