Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi
    neresi burası?
    Benim tahminim Abhazyavs. Ülkeler.Gürcistandan resmi olarak ayrilacaklar yakinda.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İnş hakem hataları ile fb gs yi yener , yensinde ortalık karıssın ama sanmıyorum gs fenerı yener ustune aykut volkan falan tebrık eder anında herseyı unutur gs, ayrıca basbakanın sadrı senerle gorusecenı sanmıyorum oyle ayak ustu belkı gorur , basbakanın gundemı programı yogun zaman ayırmaz

Yorum

• bazı arkadaşlarım uefa da birşey yapamaz diyorlar gelde sinirlenme, bende diyorum italya,isviçre,fransa,yunanistan,makedonya federasyonları saftı değilmi diyorum uefa kala kala sidikli şb yemi kaldı bu işin sonu milli takım da dahil süresiz men edilmeye kadar gidebilir çünkü 58.madde uefa üyesi ülkelerde standart bir kural ama bizde şike serbest oldu o kural eski haline gelip küme düşürülene kadar şb süresiz almazlar bizi

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi
          suriye mi??
          resmi olarak tanindiklarinda suriye ve iran dan da tabiki toprak alacaklardir..türkiye den alacaklarini bir müddet daha bekleyecekler..gerci ulus devlet modasi geceli yillar oldu ama onlar gec uyandilar pek zeki sayilmazlar..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Hazır başka ülke federasyonlarını düşünüyorken, en kısa yoldan halledelim şu işi. Bağımsızlığıızı isteyelim. Her sene şampiyonlar ligine direk gideriz.

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              uefa'dan müdahale bekleyenler ve mevzuatı iyi bilen arkadaşlar

sizce uefa neyi bekliyor.
              nihai tahkim kararlarını mı ?
              eğer öyleyse 2 hafta sürer diyorlar tahkim kararlarının sonuçlanması ?
              Dediğin gibi, kararın en son mercice onanmasını, yani tahkimi. uefa alınmış ve temyiz, de sonuçlanmış resmi bir karar olmadan hareket edemez. usülen davalık olur.

Az daha sıkacağız dişimizi...
              Oscar CARDOZO
              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kreisligadan baslamiyor musun??Regional Ligaya gel ordan cikmak kolay olmuyor.En fazla zamani zaten Regional Liga,3.Liga ve 2.Liga da gecer.
                Tamamda 40-50 Milyon€ ile cok rahat cikarsin.
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Behzat_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bazı arkadaşlarım uefa da birşey yapamaz diyorlar gelde sinirlenme, bende diyorum italya,isviçre,fransa,yunanistan,makedonya federasyonları saftı değilmi diyorum uefa kala kala sidikli şb yemi kaldı bu işin sonu milli takım da dahil süresiz men edilmeye kadar gidebilir çünkü 58.madde uefa üyesi ülkelerde standart bir kural ama bizde şike serbest oldu o kural eski haline gelip küme düşürülene kadar şb süresiz almazlar bizi
                  Bu saydığınız ülkeler toptan uefadan men edilmeye razı olmadı

tff razı

aradaki fark budur

Yorum

• Vicdan bitmiş bu ülkede. Hayatımda ilk defa Türk olduğumdan utandım. Bundan sonra ne kupa umrumda ne de futbol. Ama bu ülkeye hizmet etmek için yanıp tutuştuğum, bilim adamı olmak için bi taraflarımı yırttığım için kendime kızıyorum artık. Yazsam içimdekileri destan olur ama ne değişecek yazsam? Hiçbirşey. Trabzonspor'un hakkını göz göre göre gasbeden, bunca Trabzonspor'luyu madur eden vicdansızlara hakkımı helal etmiyorum. Bu dünyada adaleti kılıfınıza uydurabilirsiniz ancak, öteki dünyada size fikriniz sorulmayacak. Gerçek adalet uygulanacak. Tek tesellim de bu kaldı artık.

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hazır başka ülke federasyonlarını düşünüyorken, en kısa yoldan halledelim şu işi. Bağımsızlığıızı isteyelim. Her sene şampiyonlar ligine direk gideriz.
                      Güzel espri.

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vicdan bitmiş bu ülkede. Hayatımda ilk defa Türk olduğumdan utandım. Bundan sonra ne kupa umrumda ne de futbol. Ama bu ülkeye hizmet etmek için yanıp tutuştuğum, bilim adamı olmak için bi taraflarımı yırttığım için kendime kızıyorum artık. Yazsam içimdekileri destan olur ama ne değişecek yazsam? Hiçbirşey. Trabzonspor'un hakkını göz göre göre gasbeden, bunca Trabzonspor'luyu madur eden vicdansızlara hakkımı helal etmiyorum. Bu dünyada adaleti kılıfınıza uydurabilirsiniz ancak, öteki dünyada size fikriniz sorulmayacak. Gerçek adalet uygulanacak. Tek tesellim de bu kaldı artık.
                        demekki birileri amacina ulasmis kültür soykirimi yetmiyormus gibi deger yargilarimizida siliyorlar bilinclerden..

Yorum

• bu tüpçü uafa ile görüşmedi mi onlardan habersiz bu işlere giriştiğini zannetmiyorum.
                          bu değişikliğin başbakandan habersiz yapıldığına da inanmıyorum.
                          başbakan platini görüşmesinden çıkan sonuç olduğunu düşünüyorum.
                          yani ben uefa dan da ümitli değilim.
                          Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hazır başka ülke federasyonlarını düşünüyorken, en kısa yoldan halledelim şu işi. Bağımsızlığıızı isteyelim. Her sene şampiyonlar ligine direk gideriz.
                            bu cok güzel bir öneri hic aklima gelmemisti valla..ama bizim oralarida peskes cekiyorlar yabanci sirketlere..gec kaldik yahu..söyle bir 100 sene önce olsaydi..hadi 50 diyelim buna..

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kreisligadan baslamiyor musun??Regional Ligaya gel ordan cikmak kolay olmuyor.En fazla zamani zaten Regional Liga,3.Liga ve 2.Liga da gecer.
                              Şike yaparız helal olsun Almanya'nın adaletine

Yorum

• Hala bekleyin Bakalım Yönetim
                                Yapacağınız gayet basit ve net
                                Ligden çekilip Borsadakileri madur etmeyede gerek Yok
                                Karar Şu
                                "Bu günden sonra Kadıköyde Oynanacak FB maçlarına Gidip Şikenin Pislğin içindeki takımla maç yapmayacağız.Onlarda Trabzona gelmesin gelirlersede kendileri bilir."
                                Yeterde artar bile
                                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Yükleniyor...
                                X