İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
-
İnş hakem hataları ile fb gs yi yener , yensinde ortalık karıssın ama sanmıyorum gs fenerı yener ustune aykut volkan falan tebrık eder anında herseyı unutur gs, ayrıca basbakanın sadrı senerle gorusecenı sanmıyorum oyle ayak ustu belkı gorur , basbakanın gundemı programı yogun zaman ayırmaz
Yorum
-
bazı arkadaşlarım uefa da birşey yapamaz diyorlar gelde sinirlenme, bende diyorum italya,isviçre,fransa,yunanistan,makedonya federasyonları saftı değilmi diyorum uefa kala kala sidikli şb yemi kaldı bu işin sonu milli takım da dahil süresiz men edilmeye kadar gidebilir çünkü 58.madde uefa üyesi ülkelerde standart bir kural ama bizde şike serbest oldu o kural eski haline gelip küme düşürülene kadar şb süresiz almazlar bizi
Yorum
-
İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildisuriye mi??pek zeki sayilmazlar..
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa'dan müdahale bekleyenler ve mevzuatı iyi bilen arkadaşlar
sizce uefa neyi bekliyor.
nihai tahkim kararlarını mı ?
eğer öyleyse 2 hafta sürer diyorlar tahkim kararlarının sonuçlanması ?
Az daha sıkacağız dişimizi...Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKreisligadan baslamiyor musun??Regional Ligaya gel ordan cikmak kolay olmuyor.En fazla zamani zaten Regional Liga,3.Liga ve 2.Liga da gecer.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Behzat_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı arkadaşlarım uefa da birşey yapamaz diyorlar gelde sinirlenme, bende diyorum italya,isviçre,fransa,yunanistan,makedonya federasyonları saftı değilmi diyorum uefa kala kala sidikli şb yemi kaldı bu işin sonu milli takım da dahil süresiz men edilmeye kadar gidebilir çünkü 58.madde uefa üyesi ülkelerde standart bir kural ama bizde şike serbest oldu o kural eski haline gelip küme düşürülene kadar şb süresiz almazlar bizi
tff razı
aradaki fark budur
Yorum
-
Vicdan bitmiş bu ülkede. Hayatımda ilk defa Türk olduğumdan utandım. Bundan sonra ne kupa umrumda ne de futbol. Ama bu ülkeye hizmet etmek için yanıp tutuştuğum, bilim adamı olmak için bi taraflarımı yırttığım için kendime kızıyorum artık. Yazsam içimdekileri destan olur ama ne değişecek yazsam? Hiçbirşey. Trabzonspor'un hakkını göz göre göre gasbeden, bunca Trabzonspor'luyu madur eden vicdansızlara hakkımı helal etmiyorum. Bu dünyada adaleti kılıfınıza uydurabilirsiniz ancak, öteki dünyada size fikriniz sorulmayacak. Gerçek adalet uygulanacak. Tek tesellim de bu kaldı artık.
Yorum
-
İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazır başka ülke federasyonlarını düşünüyorken, en kısa yoldan halledelim şu işi. Bağımsızlığıızı isteyelim. Her sene şampiyonlar ligine direk gideriz.
Yorum
-
İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVicdan bitmiş bu ülkede. Hayatımda ilk defa Türk olduğumdan utandım. Bundan sonra ne kupa umrumda ne de futbol. Ama bu ülkeye hizmet etmek için yanıp tutuştuğum, bilim adamı olmak için bi taraflarımı yırttığım için kendime kızıyorum artık. Yazsam içimdekileri destan olur ama ne değişecek yazsam? Hiçbirşey. Trabzonspor'un hakkını göz göre göre gasbeden, bunca Trabzonspor'luyu madur eden vicdansızlara hakkımı helal etmiyorum. Bu dünyada adaleti kılıfınıza uydurabilirsiniz ancak, öteki dünyada size fikriniz sorulmayacak. Gerçek adalet uygulanacak. Tek tesellim de bu kaldı artık.kültür soykirimi yetmiyormus gibi deger yargilarimizida siliyorlar bilinclerden..
Yorum
-
bu tüpçü uafa ile görüşmedi mi onlardan habersiz bu işlere giriştiğini zannetmiyorum.
bu değişikliğin başbakandan habersiz yapıldığına da inanmıyorum.
başbakan platini görüşmesinden çıkan sonuç olduğunu düşünüyorum.
yani ben uefa dan da ümitli değilim.Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazır başka ülke federasyonlarını düşünüyorken, en kısa yoldan halledelim şu işi. Bağımsızlığıızı isteyelim. Her sene şampiyonlar ligine direk gideriz.hic aklima gelmemisti valla..ama bizim oralarida peskes cekiyorlar yabanci sirketlere..gec kaldik yahu..söyle bir 100 sene önce olsaydi..hadi 50 diyelim buna..
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKreisligadan baslamiyor musun??Regional Ligaya gel ordan cikmak kolay olmuyor.En fazla zamani zaten Regional Liga,3.Liga ve 2.Liga da gecer.helal olsun Almanya'nın adaletine
Yorum
-
Hala bekleyin Bakalım Yönetim
Yapacağınız gayet basit ve net
Ligden çekilip Borsadakileri madur etmeyede gerek Yok
Karar Şu
"Bu günden sonra Kadıköyde Oynanacak FB maçlarına Gidip Şikenin Pislğin içindeki takımla maç yapmayacağız.Onlarda Trabzona gelmesin gelirlersede kendileri bilir."
Yeterde artar bileSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
Yorum