Tahkim süreci bir sonlansın bakalım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İkinci etik kurulu raporunun ısmarlama ve talimatla yazıldığının ve hukuksuz olduğunun kanıtı pdfk'nın verdiği aşağıdaki iki karar kanıtlamıştır. Fener - ibb maçnıda oynayan İbrahim akın için müsabaka sonucu etkilemekten ceza verirken. Bu adamı ayartığı tapelerden görünen kulüp yöneticisine ise o maçın sonucu değiştirmeye teşebbüsten ceza vereceksin. Peki İ.Akın kendi kendine mi gelin güvey olmuş şikeyi kiminle yapıp maçın sonucuna direk tesir etmiş????? Bu sorunun cevabını nasıl verecekler.
İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
İLHAN YÜKSEL EKŞİOĞLU'nun, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor- Trabzonspor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 3 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,“Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Neden kızıyorsunuz?
Açıklanan karar tek kelimeyle MÜKEMMEL. Ben ortada hiç suç yok diyecekler diye çekiniyordum.şu anda dediler ki;
Bu ülkede şike yapılmıştır, yapanlar şunlar şunlardır. her şey ortadadır. Ama ceza vermiyoruz. buyrun.
Evet işte şimdi beklemeye başladık elin gavurunu...Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak inprise tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkinci etik kurulu raporunun ısmarlama ve talimatla yazıldığının ve hukuksuz olduğunun kanıtı pdfk'nın verdiği aşağıdaki iki karar kanıtlamıştır. Fener - ibb maçnıda oynayan İbrahim akın için müsabaka sonucu etkilemekten ceza verirken. Bu adamı ayartığı tapelerden görünen kulüp yöneticisine ise o maçın sonucu değiştirmeye teşebbüsten ceza vereceksin. Peki İ.Akın kendi kendine mi gelin güvey olmuş şikeyi kiminle yapıp maçın sonucuna direk tesir etmiş????? Bu sorunun cevabını nasıl verecekler.
İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
İLHAN YÜKSEL EKŞİOĞLU'nun, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor- Trabzonspor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 3 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
yıldırım demirörenin iş yeri
Genel Müdürlük
Adres
Şişhane Yokuşu Demirören Han. No:2, 34420 Azapkapı / İstanbul - TÜRKİYE
Telefon
+90 212 238 22 72
+90 212 235 01 36 (pbx)
Fax
+90 212 235 00 10
+90 212 253 74 36
+90 212 238 67 76
Email
dlpg@demiroren.com.tr
aradım duygularımı ilettim....''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem şike yöneticilerle oluyor ilhan ekşioğlu ve şekip mosturoğlu ceza aldıysa fenerede ceza vermeleri şart.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Padişahımız öyle emir buyurmuş ne bekliyordunuzki Türk futbolunun başısağolsun..
Yorum
-
İlk olarak Blackseaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülea
d
m
i
n
a
c
i
l
u
l
a
ş
a
b
i
l
i
r
m
i
s
i
n
yahu kardeşim sinirliyim ama bu adam kopardı beni ya# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
Yorum