Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir futbol zevkimiz vardı onuda bitirdiler, dilerim uefa çok ağır cezalar verir...
    En son Süleyman50 tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 14:58.
    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Ya arkadaşlar,Allah aşkına şu forumda adını bile yazmaktan iğrendiğim terör örgütünün adını yazıp durmayın.Tamam demek istediğinizi anlıyoruz ama benzetme çok yanlış,yapmayın.
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Şenol gunes giderse bende futbolu bırakırım

Yorum

• Bugun pfdk yi hakli olarak elestiriyoruz ama unuttugumuz cok onemli bir konu var,bugunlere gelmemizde pfdk ve fenerasyona istedigi gibi at kosturma hakki taniyan 6222 sayili kanunun davul zurnayla degistirilmesinde trabzon milletvekilleri basta olmak uzere trabzon halkini temsil eden tum toplum liderlerinin bu degisime sessiz kalarak destek olmasidir.eger 6222 degismeseydi bugun sikenin kimlerin k.cina yansidigini gorecektik

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bundan sonra ne mutlu Hollandaliyim diyene.
            Allahtan alman pasaportum var. Birde yakin zamanda Türkiyeye dönecektim Ancak arada bir memlekete gidip dönerim artik.
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Atletico Madrid, geçmişi ve başarıları ile Barcelona ve Real Madrid'den sonra ülkenin en önemli kulüplerinden biri olarak kabul edilir. İç saha maçlarını Vicente Calderón Stadyumu'nda yapan kulübün Real Madrid'le oynadığı derbiler son derece çekişmeli geçer. Takım taraftarlarının büyük bir bölümü Kralın Takımı olarak gördükleri Real'e karşı muhalif olması nedeniyle Atletico'yu tutar. Zaten kulüp 26 Nisan 1903 günü dönemin İspanya yönetimine muhalif üç adet Bask'lı öğrenci tarafından kurulmuştur. Kurucuları kulübü Bask Bölgesi için bir spor kulübünden öte durumda olan Athletic Bilbao'nın bir kolu olarak kurmuşlardı

Kralı Padişah yapın...Benzerliği görün...

Padişahın takımına ithafen...
              En son KemalisTS tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 15:04.
              Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• Olayı münasip yerlerinizden anlamayın.Güneydoğu'da yaşananları, saçma olayları, insanların körü körüne bölünmesi anlatılmak isteniyor.Cephe alınması, bölünme anlatılmaya çalışılıyor.Tepkilere bak ya.
                9 # Osvaldo'

Yorum

• fb 2012/23 sezon kombine bilet satisa sunmuslar.....adamlar okadar rahatki..yok men ceza, küme vs. bosuna yormuyalim kendimzi fb yüzünden.bu saatten sonra TD Senona Baskan Sadriye sonsuz destek ve Isadamlarimiz büypk is düsüyor.

Yorum

• hadi uefa yerleştir şu yumruğu artık
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak hakankutlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada güneydoğu bile inanın daha sakin.trabzonda olanlar buralarda olmuyor televizyondan izlediklerim korkuttu beni
                      Ne olmuski. 30 bin olu 100bin yarali olmadi ya guneydogudaki gibi b
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak hakankutlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kütahya'nın altındakini okumadın galiba batman'ın kozluk ilçesinde görev yapıyorum.
                        Kusura bakma görmemişim... Allah kolaylık versin..

Ben diyarbakırda 9 ay geçirdim. Astteğmen olarak...

Oralarla Trabzon'u kıyaslamak gerçekten büyük haksızlık olur...

Gece nöbetlerinde bomba atma, kurşunlama, sokak olayları ne arasan yaşadım..

Trabzon'a kimse haksızlık etmesin...

Dün sahada olan fenerin taraftarı emreye atılanların aynısını protokol trününde oturan dönemin cumhurbaşkanına yaptı...

Kimse onları dağdakilerle kıyaslamadı...

Not: Seni hedef almıyorum..

Yorum

• Bu olaylarin Bas mimari RTE'dir. Akp felan demiyorm. RTE
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Ben ceza'lıyken neler olmuş vay anasını aynen beklediğim ve söylediğim gibi olmuş herşey.Aziz yıldırım tamamen aklanmış , bu kıyamet alameti gibi birşey , adamlar resmen göstere göstere dalga geçmiş bizle.Adamlar düşmesi gerekirken iki final oynayacak.Uefa tff nin kararına saygı duyucak dıyodum hala dıyorum.Aziz'i neden akladılar sanıyosunuz , ilhan eksioglu istesin azizi bitirir, eksiogluları türkiyenın en kalabalık ailesidir , eger adamsa ılhan yapar bunu

Yorum

• arkadaşlar tahkim ne günleri toplanıyor kaç gün sürer tahkim işi

Yorum

• Bence en önemli hedefimiz tff yi yurt dışındaki basın yayın organları ve kuruluşlara "rezil etmeye" çalışmak olmalıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X