Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence tahmin 1 haziranda aziz çıkmadan asla açıklamayacak kararı, zaten çıktıktan sonrada da açıklarlar yazdıkları kararı, karar belli onaylayacaklar PDFK'dan gelen herşeyi.
    Merhaba arkadaşlar konuyla ilgisi yok ama üye adımı gerçek ad ve soyadım olrak değiştirmek istiyorum ne yapabilirim
    ADALET GECİKMEZ TEZ VERİLMELİ!

Yorum

• eee sonuc ne zaman

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birileri bizi fene tufaya getiriyor Uefa dün toplancak diyorlardı toplanmadı Cuma kararları açıklayacak denildi şimdide Haftaya açılıyacaklar diyorlar maytapmı geçiyorlar bizlen eminin onlarında hiç bir şey bildiği filan yok
        UEFA kendilerine göre dogru ve Kuralarina uyan kararlari her zaman son güne kadar verir.Karar 1 gün sonra olur veya deadline´dan 1 dakika önce olur.Kimse UEFA FIFA ile pazarlik yapamaz.Herkez rahat olsun.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak hakankulacoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          UEFA ve 2010-11 Şampiyonluk Kupası hakkında yorum yapmayacağız bir süre daha.
          Bekleyelim görelim.
          Hakan abi şu bülent uygun'un ''Eskişehir-şikebahçe maçı öncesi ,Trabzondan 1 milyon teşvik parası geldi . Ümit karana söyledim arkadaşlarını uyar , adam gibi oynasınlar , 4.lük şansımız var.'' iftirasının saçmalığını dillendirebilir miisiniz ? ''teşvik alan takım yenince nasıl 4.lükten olabilir türbülent '' diye sorabilir misiniz ?

Yorum

• İlk olarak SCORPION61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Merhaba arkadaşlar konuyla ilgisi yok ama üye adımı gerçek ad ve soyadım olrak değiştirmek istiyorum ne yapabilirim
            sen üye olurken bu ismi çokmu aradın yoksa sen arsinlimisin

Yorum

• Hakan abinin dediklerine ben de bir ekleme yapayım. Kupanın bize verilip verilmeyeceği kararı bu TFF yönetimi tarafından alınmayabilir.

Bunun olması için 3 ihtimal var:

1 - O zamana kadar Demirören ve ekibi istifa etmiş olabilir.

2 - Haziran ayında yine kongreleri var sanırsam, Sadri başkan öyle diyordu, biz, GS, Bursa vs. birlik olup TFF yönetimini bir şekilde koltuklarından indirebiliriz bu önümüzdeki bir iki ay içinde ki Sadri başkan da bunun hazırlılarını, görüşmelerini yaptıklarını söylemişti. Artık bu saatten sonra da Demirören'in gitmesini isteyecek birçok takım çıkar.

3 - UEFA TFF yönetimini görevden alır, ki duyduğuma göre böyle bir yetkisi var UEFA'nın.

Her 3 ihtimal sonrasında da bize kupayı vermeye yatkın olabilecek bir yönetim geçebilir TFF'nin başına, yani belki şu an düşündüğümüz kadar zor olmayabilir, mahkemelere kalmaz.

Yorum

• Benim tek güvendiğim UEFA nın böyle durumlarda kimsenin gözünün yaşına bakmıyor olması.
                Tapelerde delillerde her şey ortada.
                Zaman zaman bizlerin bile kafasını karıştıran haberleri hatırlayın. Hepsi yanlı basının uydurmaları değilmiydi?
                Bahsi geçen insanlarla basındaki bazılarının ilişkilerini öğrenmedik mi?
                Koca bir pasta var ortada. milyon dolarlık pasta.
                Dışardan bakıldığında birbirini sevmiyor görünen insanlar kapalı kapılar ardında aynı masada oturup o pastayı paylaşıyor. buna adım gibi eminim.
                mesela lig tv , mesela kimi başkanlar, mesela bazı gazeteler..
                Sesleri gür çıkınca koyun insanlar yazılanları doğru sanıyor. istedikleri gibi yön veriyorlar olaylara..
                Ama UEFA hiç birini yemiyor. Tıpkı koca dev Juventusu ve diğerlerini ismine bakmadan kümeye gönderdiği gibi..
                fenerbahçe bunlardan daha büyük bir takımmı? fenerbahçe sadece yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı Türkiyede kendini zorla ayrıcalıklı zannedenlerden zannettirilenlerden bir tanesi.
                Ama ülke sınırları dışında, 3. dünya futbol ülkesinde herhangi bir takım..
                Heleki tapelerden sonra tüm olan bitenden sonra bunların gerçek yüzlerini herkes çok daha iyi gördü.
                Artık kurtuluşları yok.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

UEFA, MAA federasyonuna da kupa konusuna fazla karışmayacağını söylemişti.
                  Ancak FB ceza alırsa TS hukuk yolu ile kupasına kavuşabilir.
                  Örneği olmadığı için yanıtı zor konular.
                  Bir de, UEFA ceza verse bile TS'ye kupasını teslim etmeye razı bir TFF yoksa iş mahkemeye kalıyor.
                  Burada asıl konu, TS'nin UEFA ve ceza mahkemesinden temiz çıkması.
                  Bekleyelim görelim.

benim tahminim söyle:

1.Uefa Türkiyeye ceza kesecek ve milli Takim Dahil tüm kulübler men cezasi yiyecek..

2.Demirören ve Yönetimi istifa edecek...

3.Yeni adam gibi dürüst bir Yönetim Ve TFF Baskani gelecek...

4.Uefa ile görüsmeler baslayacak..suclular cezasini cekecek, düsecek olanlari düsürecegiz ama sizde cezayi kaldirin diyecek...

5.ilk basta fener düsecek ve trabzonspor kupasina kavusacak..
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Bir de, UEFA ceza verse bile TS'ye kupasını teslim etmeye razı bir TFF yoksa iş mahkemeye kalıyor.
                    Bekleyelim görelim.
                    Pazar günü futbol turnuvam vardi malum hocalik yapiyoruz gurbette gençlerimize.
                    Fransiz bir arkadasimla Lille maçina gitmistik o Lille'den göçme bende Kayserili bir Trabzonspor sevdalisi.
                    Konu geldi $ike'ye dedim hala sampiyonlugumuzu vermediler
                    dedi ki siz zaten benim gözümde sampiyonsunuz yoksa UEFA sizi neden direkt SL'ye alsin dedi
                    O an çok mutlu oldum anlatamam abi.
                    Avrupali bizi sampiyon biliyor bu kesin zaten.
                    Insallah herseyin en güzeli bize nasip olsun
                    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Mahmut Baran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hakan abi şu bülent uygun'un ''Eskişehir-şikebahçe maçı öncesi ,Trabzondan 1 milyon teşvik parası geldi . Ümit karana söyledim arkadaşlarını uyar , adam gibi oynasınlar , 4.lük şansımız var.'' iftirasının saçmalığını dillendirebilir miisiniz ? ''teşvik alan takım yenince nasıl 4.lükten olabilir türbülent '' diye sorabilir misiniz ?
                      Tek kivirma sansi soyle olabilir diye dusunuyorum: 4.luk hedefimiz var, birakin tesvik parasini filan, zaten her maca kazanmak icin cikiyorsunuz. Kanunsuz seyleri kafanizdan gecirmeyin, vs.

O zaman da sorulacak soru su: Bu mantik ile herhangi bir hedefiniz olmasaydi o tesvik parasi deger(!) mi kazanacakti?

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tek kivirma sansi soyle olabilir diye dusunuyorum: 4.luk hedefimiz var, birakin tesvik parasini filan, zaten her maca kazanmak icin cikiyorsunuz. Kanunsuz seyleri kafanizdan gecirmeyin, vs.

O zaman da sorulacak soru su: Bu mantik ile herhangi bir hedefiniz olmasaydi o tesvik parasi deger(!) mi kazanacakti?
                        Ya 4. olması için zaten şikecileri yenmesi lazımdı. Ha türbülent ''Satılmışşehir- Trabzonspor maçı için Trabzondan 1 milyon şike parası geldi dese savunması olacak . Fakat şikebahçe-satılmışşehir maçı için teşvik geldi diyor . bende oyuncularımı uyardım sakın o parayı almayın bizim 4. olmamız lazım . diye savunuyor mankafalı öküz Rabbim şaşırtıyor işte iftirayı bile düzgün atamıyorlar

Yorum

• Of yaa, şimdi işin yoksa rize, samsun ve eskişehirden sonra fenerlilerden de "bizi siz düşürdünüz" ağlamasını dinle yıllarca...
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Etem Güner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sen üye olurken bu ismi çokmu aradın yoksa sen arsinlimisin
                            arsinliyim kardeş gurur duyuyorum nolacak..
                            kelkit çayınamı düştün nerdesin
                            En son Mehmet EROĞLU tarafından düzenlendi; 30.05.2012, 23:08.
                            ADALET GECİKMEZ TEZ VERİLMELİ!

Yorum

• Türkiye gibi bi futbol ülkesini kaybetmek istemeyen UEFA ufak tefek konulardan niye böyle cezalar verdi İst medyası yanıtlasa da dinlesek

Yorum

Bekleyelim görelim.
                                Süreç bu şekilde gerçekleşir.

Fenerbahçe uefa dan men alsa bile , küme düşmeme ihtimalide yok değil.
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yükleniyor...
                                X