Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alıntı:
    HOPA'LI TS'Lİ tarafından yazılan
    Şu yazdığın haberi mutlaka ve acilen UEFA'ya bildirelim. Kupa için son gayret.

Gamze Hanım, İngilizceye çevirip göndermemiz konusunda son bir yardım bekliyoruz sizden.

FB YÖNETİCİLERİNİN SUÇLU BULUNDUĞU MAÇLAR:

Eskişehir-TS: Eskişehir'e TEŞVİK
    (İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu)
    G.Birliği-FB: ŞİKE (İlhan Ekşioğlu)
    FB-A.Gücü: ŞİKE (İlhan Ekşioğlu)
    FB-İBB: Bu maçta İbrahim Akın ŞİKE yapmış diyor PFDK. Ama şikeyi kendi kendine yapmış, bu maçta suçlanan Fb yöneticisi yok!!!

Ayrıca son dönemde konuşulan bir video var ve internete düşmesi bekleniyor. 2 kişi şuna benzer bir konuşma yapıyor:

- TS ve GS il eilgili niye etik kurulu raporunda suç yok. Onlara da bir şeyler bul.
    - Rapor, tam istediğimiz gibi değil ama yine de iyi.

2010-2011 Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR'dur.

Yukarıdaki kararlar, geçen yıl şike ve teşvikle Trabzonspor'un şampiyonluğunu çalan emek hırsızlarını kurtarmak için alınmıştır.

FB MANAGERS convicted MATCHES:

TS Eskisehir: Eskisehir GRANTS (Ilhan Eksioglu, Sefik Mosturoğlu)
    G.Birliği-FB: Quiz Show (Ilhan Eksioglu)
    FB-A.Gücü: Quiz Show (Ilhan Eksioglu)
    FB-IMM: This match did Ibrahim Ali says PFDK Quiz Show. But I made ​​a self-handicapping, Fb manager accused does not in this match!

In addition, there is a video spoken in the last period and is expected to fall to the internet. 2 people like this makes a speech:

- TS and GS have a crime report about why the ethics committee. Find something to them.
    - The report is not exactly what we wanted, but still good.

2010-2011 Premier League Champion TRABZONSPOR.

The above decisions, Trabzonspor's title in last year's match-fixing and the incentive to save thieves were stealing labor.

Google Translate'den çevirdim.Yabancı dili iyi olanlar ufak düzeltmeler yapsın lütfen.

MAÇKA'LI
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Burak Yilmaz Serdar Kulbilge'ye "Satilik" demişti. Cavcav da olay çıkarmıştı. Naber Cavcav? Naber Serdar?
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• toplumdaki kokusmuslugun delilidir bu olanlar. Insanlik tarafindan bakarsan insanliga ters,adaletten bakrsan adalet e ters, doga kanunlarina bile ters ama bunlarin ne insanligi ne adaleti nede kanunlari kalmis. Muz cumhuriyetindeki serefsizlerin, serefsiz duzenin adaleti bukadar olur. Biyerlerde yazmistim,bu duzenden adalet beklemekte cahillik olur.
        İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
        ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Allah böyle adaletçi göstermesin ... tecavüzde serbest olurdu karar taciz var ama tecavüz edildiğine dair net bulgulara rastlanmamıştır olurdu bağımsız tff...

Yorum

• İlk olarak malimar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            adnan aybabaya hakaret davası açtı trabzonspor

tebrikler, işte böyle bundan sonra herkes TS'lunun gücünü ensesinde hissedecek ve hizaya gelecek.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• acaba uefa yı gözümüzde fazlamı büyüttük?
              haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• İlk olarak dolaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                50 defa yazdım uefa istanbuldaki toplantıda bağlandı diye.En iyi ihtimalle bir kaç yıl avrupadan men alırız.İ.B FB maçında açıkça şike yapılmıştır demesine rağmen u efa kupa işine kesinlikle karışmaz.Bunların amacı zaten kupayı kaptırmamaktı.Bunuda milletin gözünün içine baka baka her türlü rezilliği yaparak kararları değiştirerek yaptılar.FB nin büyüklüğü karşısında herkesi saygı duymaya davet ediyorum.
                Ben de 150 defa yazdım,Uefanın ilk günden beri bağlandığı falan yok.Hangi güç bağlıyormuş UEFA yı.Bu kanaate nasıl ulaştınız?CL den men ederken niye bağlanamadı bu kurum.Kimsenin UEFA yı bağladığı yok,İtalya başbakanı bağlayamadı zamanında.Yakında herkes görecek...

Yorum

• İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  toplumdaki kokusmuslugun delilidir bu olanlar. Insanlik tarafindan bakarsan insanliga ters,adaletten bakrsan adalet e ters, doga kanunlarina bile ters ama bunlarin ne insanligi ne adaleti nede kanunlari kalmis. Muz cumhuriyetindeki serefsizlerin, serefsiz duzenin adaleti bukadar olur. Biyerlerde yazmistim,bu duzenden adalet beklemekte cahillik olur.
                  Hollanda'da yaşıyorsunuz sanırım.

Bize adaletin,hakkın,hukukun nasıl birşey olduğunu anlatır mısınız?
                  Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• Beyaz Tv’de 6 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan “Ve gool” programında yorumcu Adnan Aybaba oyuncumuz Didier Zokora’ya açıkça hakaret etmiş ve kendisini toplum önünde küçük düşürücü ifadeler kullanmıştır.

Bu vesileyle Adnan Aybaba hakkında gerekli hukuksal süreç başlatılacak ve RTÜK’e şikayette bulunulacaktır. Ayrıca hukuk birimimiz tüm tv programlarıyla ilgili incelemesini sürdürmektedir. Söz konusu programlarda bulunulacak suç unsuru içeriklerin tamamıyla ilgili aynı yönteme başvurulacağının kamuoyunca bilinmesini isteriz.
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Kaleci şikeyi içinden geldiği için yapmış ki Fenerbahçe ile alaka kuramamışlar. Lanet olsun ya ülke gibi varya nefret ediyorum ya okuma isteğimi bile elimden aldı bu olaylar şu ülkede.
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak walwo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence şuan aldıkları kararlarla feneri düşürmedik bakın demek. daha sonra uefa nin baskısıyla ilerde bakın biz sizin suçlu olmadığınızı biliyoruz ama yapıcak da bişeyimiz yok size yaptırım uygulamaktan başka demek

evet topu gol yapması için UEFA'ya attılar. UEFA tetikte.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaslar burda bmn olarak su ısın organızayonunu yapalım almanyada bı korsanlar partısı var ınternet uzerınden orguntlendı meclıse gırdı ve gelecek secımler ıktıdarın adayı..bız bukadar ılerı gıdemezsekde en azından bı trabzonspor partısı kuralım sağ sol laık dıncı lıberal komınıst ayrımı yapmadan yok sayıldığımız su ulekde en azından sıyasılere bır ders olur 2 3 mılletveklı sokarız ıcerı haklarımızı savunan bu ulkenın atletıco bılbaosu bızız artık bellı oldu..
                          En son fatihmazlum tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 11:53.

Yorum

• İlk olarak jacek cyzıo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            acaba uefa yı gözümüzde fazlamı büyüttük?
                            Bu sözünüzü Uefa nın Türkiye hakkında vereceği karar sonrasına kadar saklayın. O zaman büyüttük mü büyütmedik mi belli olur.
                            Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• eee hani şike olduğuna en ufak bir şüphe bile yoktu demirören? madem şike ve şüphesi yok ilhan ekşioğlu ne sebepten 3 yıl men edildi? cemil turan? şekip? ibrahim at yarışından mı 2 yıl men edildi? serdar kulbilge antremanlara katılmadığı için mi ceza aldı? ümit karan bir dönem gs de oynadı diye mi 2 yıl men?
                              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Bizim taraftarın gerçekten psikolojik desteğe ihtiyacı var.

Varsayılım ki UEFA bağlandı.

Yunanistan,Macaristan,İtalya ve İsviçre futbol fedarasyonları demez mi , bu perhiz bu ne lahana turşusu.

Eyyam'ın kralı olur , herkes UEFA hakkında görevi kötüye kullanmaktan dolayı CAS aleyhinde dava açar.

UEFA'nın üstü FIFA devreye girer.

Biz ırkçılık ve şikeyi bitireceğiz diyip hiçbirşey yapmadan dururlar mı .

Bu işler bu kadar kolay olmuyor .
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Yükleniyor...
                                X