Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlık da "Trabzonlu" başlığına dönüştü ya ne diyeyim? Felek utansın!
    Şenol Ustaömerler'i hatırlamıyorsunuz, bari gözünüzün önünde duran Engin Baytar'ı görün!
    İskender'i unuttunuz bari Zokora'yı görün.
    İnsaf!

Biri şike mi demişti?!
    En son poetricus tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 07:33.

Yorum

• Düşünün örneğin birinin geniş bir çevresi var. Şirketini karlı hale getirmek istiyor. Ne yapacak? Köyünden işsiz umutsuz gençleri şirketinde makamlara getirerek onlara çalıp çırptıracak. Ben sana içerde bakarım diyecek. Ne olacak? Gerçek kişi cezalandırılıp tüzel kişi yani şirkete dokunulmayacak. Ama şirket o kazanılan kirli parayla yükselecek holding olacak. Tüzel kişi cezalandırılmasın. Saçma oldu değil mi?

Önceki yazım neden silindi bilmiyorum fakat kısa bir özet geçeyim. Düşünün takımın kalecisinin hatasından gol yenildi. 3 puan alınacakken 1 puan alındı. Sonra gerçek kişiler cezalandırılsın, tüzel kişiler cezalandırılmasın, milyonlarca taraftar dendi, karar verildi 1 puan yerine 3 puan verilecek. Saçma olmadı mı?
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 08:46.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hala Beşiktaş ile oynayacağımız süper kupa tarihi netleşmedi mi ?
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gsnin sampiyonluk kutlamalarina heves etmis olabilirz, bizden calinan sampiyonlugu agiz tadiyla kutlayamamis olabiliriz...

Ama bu surecte o kadar cok sevindigimiz gunler olduki.

Bi aziz yildirimin tutuklanmasi, bi sampiyonlar ligine katilmamiz, ardindan inter galibiyetiyle baslamamiz, infantino reisin aciklamalari, angut.com.daki beyni suyla calisanlarin yorumlari, the ciks abimizin soyledigi hicbisey dogru cikmazken biranda hepsinin dogru olmasi. . . . . . .

Aslinda bakarsaniz biz toplam olarak cok daha fazla sevindik, bu sevincimizi zamana yayarak sevindik...

Simdi artik son noktadayiz, o kupamizida insallah alacagiz ve inanilmaz bir sureci noktalayacagiz.

he ayrica bu senede fenerin yerine bizi sampiyonlar ligine alacaklar buyuk ihtimalle bunuda unutmayalim..

Diyecegim suki, gsnin sampiyonluk kutlamalarina hic heves etmiyorum, cunku biz sampiyonluk kupamizi o an alamadik ama ondan sonraki surecte inanilmaz mutluluklar yasadik... Ve yasayacagiz...)
          Kupa bizim hakkımız ve söke söke alacağız.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Küçük Senol Trabzonlu Trabzonspor'dan Fb ye transfer oldu
            O sene Fb de şampiyon oldu açıklama
            "Trabzonspor'da şampiyonluk yasadım,milli formayı giydim
            Ama Fb forması ile şampiyonluk kadar hiç heyecanlanmadim"
            Önemli olan Trabzon doğumlu olmak degil
            Trabzonsporlu olmaktır
            Ünal gibi
            Orhan gibi
            İskender gibi
            Şota gibi
            Yattara gibi
            Co çok ornegi var bunları bulup getireceksin
            En son Engin Baytar adamın bırak Trabzonspor'u kendi harcadığı emeğe saygısı yok
            "fb li oyuncuları tebrik edermiş
            Onları iyi anlıyormuş baslarına is gelmiş mis mis "
            Yıllardır aynı tartışma yapılıp duruyor
            Faruk Ozak trabzonlu olsa Trabzonsporlu olsa ne olur Trabzonspor'un hakkını koruyamadiktan sonra
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• platini tff nin kararı bizi bağlamaz biz de kararıızı veririrz ay sonu kadar dedi
              En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 09:06.
              https://twitter.com/malimar61

Yorum

• sonuçları fb nin istediği gibi olmayacaksa bile süreç onların istediği gibi uzadı da uzadı

geçen sene ağlamaklı ali koç ne diyordu

tam da dedikleri oluyor ve belki de adli yargılamanın sonucunu bekletecekler

Yorum

• arkadaşlar benim bir korkum var tıpkı maa yaptığı gibi demirörende zamanı kullanacak. şimdi tahkim kararı onayıp tüpkafa ve saz ekibi istifa ederlerse bu süreç ne olur ki böyle bişey olursa ben bunun danışıklı olacağını düşünüyorum her ne kadar tff kurumsal bir yapıya sahip olup başkanın yokluğunda bile karar alması gerekiyorsada şimdiye kadar böyle bişey görmedik malum tüp kafa hatta başbakan ne derse o oluyor bu adamlar istifa ederse avrupaya gidecek takımlar olayı var tescil olayı var yeni yöentim seçilene kadar bunlar ne olurki

Yorum

• Batuhan Hazar Çavdar ‏ @Batuhancavdar61
                    Platini: "Gerekçeli kararı bekliyoruz. Kimseyi mağdur etmeyiz ama şike yapan varsa da cezasını çekecek"

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hala Beşiktaş ile oynayacağımız süper kupa tarihi netleşmedi mi ?
                      O kupa için yazı-tura atılacak. Kazanana da kupa tuvalette gizlice verilecek
                      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Tff'ye savunma diye sunulan belgelerin gerçek olup olmadığı araştırıldı mı? Örneğin Kahe diye inşaat işçisi bulunabildi mi? Ne bileyim belge çıkarda inandırıcı olmaz mesela. UEFA bunun araştırmasını nasıl yapacak?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tff'ye savunma diye sunulan belgelerin gerçek olup olmadığı araştırıldı mı? Örneğin Kahe diye inşaat işçisi bulunabildi mi? Ne bileyim belge çıkarda inandırıcı olmaz mesela. UEFA bunun araştırmasını nasıl yapacak?
                          UEFA savunmalara kadar herşeyi biliyor ve kararını verdi. SadeceTFF den resmi yazıyı bekliyor. UEFA nın belgesiz hareket etmesi söz konusu olamaz
                          Ne hasta bekler sabahı
                          Ne taze ölüyü mezar
                          Ne de şeytan bir günahı
                          Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O kupa için yazı-tura atılacak. Kazanana da kupa tuvalette gizlice verilecek
                            Hahaaay...
                            Süperdi
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• ilker naberya nasılsın görüşmeyeli...
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ilker naberya nasılsın görüşmeyeli...
                                İydir Celal'im,çok şükür aynı.
                                Haftasonu yoktun buralarda...
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Yükleniyor...
                                X