Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    acaba bu serefsiz tff bilerek mi bu olaylari kargasaya sürükledi. ts taraftarlari tahrik etti. yani basbakanin dedigi gibi, thatcher plani. her yer kavga dövüs, en iyisi biz 5 yil gitmeyelim planinin arkasinda bu mu var. öyle görünüyorki uefa bize esastan 5 yil ceza verecek. isler düzelene kadar.
    eğer bu haftaki DÜNYA DERBİSİNDE çıkarsa bu tip olaylar dedğin olabilir...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      adamlar verilen görevi yerine getirdi
      aga gorevi kotuye kullanmaktan taMinat davasi falan filan bisi acmak gerekiyo gotleri tutussun biraz

fenerin gotu yiyorsa savciyi dava eder

Yorum

• Ben şimdi farkına vardım. Fb kedi evinde Ankaragücü'ne bile şike yapıyorsa daha ne oyunlar şike yapmıştır inekler

Yorum

• Sporun her kategorisinde 30 sene falan men cezası gelsin.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gorevi

kotuye

kullanmaktan

dava

acamiyor muyuz??

padisahlikla yonetilen bir ulkede o davayi acsan neye yarar?

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rapor zaten degistirilip gidiyor. Bu 2. Rapor, daha ayar çekmeye gerek yok.
              yok öyle değil abi misal suç bulduk ama ceza yok bu uefada nasıl bir tavır sergiler bize

Yorum

• gaz kokusu alıyorum
                siz de alıyormusunuz

kaçak var galiba ççç ççç
                Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Dünyadan gelen tepkilere bakarsan çok afedersiniz ama Fener ya.. yedi

Yorum

• Ne oldu???

11 aydır kupa hayalleri kuran taraftarımız her zaman ki gibi hüsrana uğradık..

Dun akşam bu onurlu mücadeleyi kaybeden sahadakı futbolcular gibi, Yönetim ve Lobi anlamında da herşeyimizi kaybettik..

kazandığımız kupayı müzemize götüremedikten sonra bu ligde olsan ne yazar olmasan ne yazar diyorduk..

Ama sadri Başkan hala şeref i bir kenara bırakmış, En büyük dileği saha kapatmaların sonrası auğradığımız maddi zararlar..

ya sadri Başkan ''' Elinde kı kadroyu böyle dağıtırsan, Ruhsuz ve Nerde oynadığını bilmeyen oyunculara kalırsın onlarda sahada gömülürler
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2m ümit KAPUÇAM ‏ @ukapucam
                      @Ozkan_Sumer Yunanistan da TFF'nin lisansının iptalini istemiş ! Geçmiş olsun !
                      Bu çok mantıklı ve olacağı bu. İtalyada eklenir

Yorum

• Bana maç kazandıracak oyuncu lazım diyerek

GOKDENİZ i satan Sadri Başkan!!!!!!

Henrigue gibi Adrian gibilerini kazandırarak müthiş maçlar kazandık...
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bana maç kazandıracak oyuncu lazım diyerek

Şike ile ne ilgisi var abi? Haklısın ama....

Yorum

• Fenerlilerle asla tartismayin. Sinir krizi gecirirsiniz.

Adamlara diyorsun 400 sayfa sizinle alakali bir iddianame var,
                            Diyorki, bizim kismi diyorsun sizinkini niye demiyorsun...

Tamam diyorsun, bizimde var sadri sener konusmus, zeki mazlum yapmis bizim yönetici degil zaten, cimbomunda var, besiktas zaten yapar... Ama yasadan sonra fenerin görüsmeleri acik acik ortada.

Sonuc "neyse bu sike konusunda anlasamiyacaz"

Bu insanlar kim olursa olsun özürlü insanlar... Beyin yok

Yorum

Abi bunların sırası mı şimdi allahaşkına?

Yorum

ya yürüüüüüüü git

Yorum

Yükleniyor...
                                X