Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mehmet yıldız söz konusu görüşmeleri kabul etmiş beyler bayanlar bu arada.
    İşte bu çok güzel..

birkaç itiraf daha gelirse iyice köşeye sıkışırlar..

Yorum

• Milliyet' tenFutbol Federasyonu Başkanı Aydınlar'a şok: "Fenerbahçe'nin son 5 maçını oynanmadan biliyorduk"Futbolun Türkiye'deki yeni patronu Mehmet Ali Aydınlar, şike soruşturmasıyla ilgili olaral Özel Yetkili Savcı Mehmet Berk'ten şok edici bilgiler aldı. Görüşme sırasında Aydınlar'a "Fenerbahçe'nin son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Delliler sağlam" denildi.Savcılıktan bilgi alan TFF heyeti, dün hareketli bir gün geçirdi. Savcı Berk ile yarım saat görüşen heyet, şike konusunda önemli bilgiler edindi. Savcılık, "Biz Fenerbahçe'nin takibe aldığımız son 5 maçının sonuçlarıın önceden biliyorduk. Uzun süredir bu işin peşindeyiz. Deliller oldukça sağlam.Gözaltına aldığımız kişilerin önğne belge koyuyoruz, kimse inkar edemiyor" bilgisini verdi.Habertürk'ün aktardığına göre Aydınlar da durumun çok vahim göründüğünü, bu kadarını beklemediğini söyledi. Yapılan ziyaretlerde Fenerbahçe'nin başta küme düşmek olmak üzere ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalabileceği, bazı isimlerin de ağır hapis cezası alabileceği belirtildi.
      <Free Palestine>
      2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Suçun cezası düşük, sanığın da delilleri karartma ya da kaçma ihtimali yoksa tutuksuz yargılanır...O dosyalarda Fener i küme düşürmeye değil Fener e Lig bulamamaya yetecek deliller var işi yakından takip edenlere göre....
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bence formalarınızı giyin bekleyin. başka yolu yok. biz zaten şampiyonduk, bunu o adi federasyon tescil etmek ZORUNDA kaldı. YUKARDA ALLAH VAR!
          Trabzonspor

Yorum

• "Biz Fenerbahçe'nin takibe aldığımız son 5 maçının sonuçlarıın önceden biliyorduk. Uzun süredir bu işin peşindeyiz. Deliller oldukça sağlam.Gözaltına aldığımız kişilerin önğne belge koyuyoruz, kimse inkar edemiyor"

Savcı Mehmet Berk

kafada acaba mı ? olanlar için, kuşkuya şüpheye yer bırakmayacak açıklama..

devletin savcısı bunu söylüyor..
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Savcı maç sonuçlarını önceden biliyorduk derken acaba tam skorları mı biliyorduk demek istiyor?

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                feneri düsürme olmaz.Hatta aklanır fener ne demiştim ben

Diyarbakır ve Giresunun başını yakarlar aha ağır ceza verdık dıyıp uyuturlar türkiyeyi

Öylede olmadımı Tutuklanan 7 kişi sadece giresun ve diyarbakırspordan
                Sabahtan beri aynı şeyleri yazıp duruyorsun, nasıl bir hazzı varmış bu "ben demiştim"in anlamıyorum ki!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nerde geçiyor bu?
                  cnn türkte açıklandı az önce.
                  Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Suçun cezası düşük, sanığın da delilleri karartma ya da kaçma ihtimali yoksa tutuksuz yargılanır...O dosyalarda Fener i küme düşürmeye değil Fener e Lig bulamamaya yetecek deliller var işi yakından takip edenlere göre....
                    Abi bizim "teşebbüs" ne durumda?
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Suçun cezası düşük, sanığın da delilleri karartma ya da kaçma ihtimali yoksa tutuksuz yargılanır...O dosyalarda Fener i küme düşürmeye değil Fener e Lig bulamamaya yetecek deliller var işi yakından takip edenlere göre....
                      Abi şampiyonluk gelir mi sence?

Valla şahsen benim için bu önemli. Ben işin bu tarafındayım.

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adam bulamamaışlar,aykut kocamanı yine sürmüşler sahneye acıklama yapsın diye,olum aykut sen fb ye gelerek hayatını bitirdin,yalaka seni ,,seni ali şen boşuna şutlamamaış bizde seni adam zannetmiştik,penaltı lar irdelesin diyodun ,sizin her tarafınız irdeleniyor,,bakalım ne olacak..
                        sampiyonlugu sonuna kadar hakettiler ama
                        bank asya sampiyonlugunu
                        „Choose a lazy person to do a hard job.
                        Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                        BILL GATES

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          feneri düsürme olmaz.Hatta aklanır fener ne demiştim ben

Diyarbakır ve Giresunun başını yakarlar aha ağır ceza verdık dıyıp uyuturlar türkiyeyi

Öylede olmadımı Tutuklanan 7 kişi sadece giresun ve diyarbakırspordan
                          arkadaşım olumsuz hava oluşturma ya bırak olayları akışına yada yak bi sigara

Yorum

• fenerbahçeye gönül vermiş arkadaşlar, artık kendinizi alıştırın.

" küme düştünüz "

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Savcı maç sonuçlarını önceden biliyorduk derken acaba tam skorları mı biliyorduk demek istiyor?
                              o kadar sanmıyorum ama heralde Sonuç ne olacak onu biliyorlardı.
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzon'u işin içine katıp diyecekleri şu tamam şampiyonsunuz.Ama fb düşerse sizinde suça teşebbüsünüz var sizide düşürebiliriz.Olabilir mi olur burası Türkiye
                                bizi teşebbüsten düşüremezler.kesin olarak şunu tekrar söylüyorum geçmişe dönük puan silinemez.şike yapamadığımızdan görüntü olmadığından bize ucu dokunmaz ama imaj biraz sarsılcak.yada basın bizide biraz yıpratcak.ama telefondaki görüşme yi sinir ile söylemştim dese kimse bişi diyemez.sonucumuz yok bişi başaramamışız.arkadaşlar bize ucu dokunmaz artık bunu gündeme getirmeyelim.bu kadar sorgusu kesin dediğimiz arkadaşlar tutuklu serberst olarak yargılanacakları halde bize ucunu getirmeyin sürekli , amaçları bu zaten onların.

Yorum

Yükleniyor...
                                X