Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kodaman: " Uzun zamandır ilk kez oynayan Güiza gol attı. Kim Güiza'nın gol atacağını tahmin edebilirdi ki"

lan demezler mi adama şampiyonluk yolundaki maçta gol atamayacağını düşündüğün adamı neden oyuna aldın?
    Zaten o maçı 4-3 diye düşünmüştür bu dangalaklar, harbiden sürpriz olmuştur

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Asagidaki haberi hepiniz biliyorsunuzdur ama soru sormak istiyorum bununla ilgili. Bu haber bizim (calinan son sampiyonlugumuzu geri alabilmek icin ) Fenerbahceden en az bir yöneticinin tutuklanmasi anlamina geliyormu ?

"Emniyetteki sorguları tamamlanan, aralarında Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, altyapı sorumlusu Cemil Turan, sarı-lacivertli futbolcular Sezer Öztürk, Emmanuel Emenike, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sportif Direktör Ümit Karan, Sivassporlu futbolcu Korcan ve Başkan Mecnun Odyakmaz'ın bulunduğu 26 kişi Beşiktaş Adliyesi'ne sevkedildi."
      burada isterse hiç kimse tutuklanmasın , ama ki görüntüler birileri yanacak gibi gösteriyor.ama asil şampiyonluğumuzu yönetim kadrosundan olan aziz bağlıyor.eğer bu yılanın başı suçlu bulunursa ki oda öyle görünüyor.o zaman anca şampiyonluk ve CL gelebilir bize.başka mecnunlar sezerler ümitler bizi bağlamıyor vede bize bişi kazandırmayacak.kural bunu diyor.

Yorum

• Buyrun Mecnun la Bülent Başganı böyle gördükçe nasıl rahatlıyorum anlatamam... son olarakta aziz köpeğini görmek istiyorum.
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Akşama salarlar 26 kişiden 20-22 sini emenike,sezer şekip falanda tutuklanma falan olmaz

Yorum

• İlk olarak CRICK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nerede yazıyor ümit karanın serbest bırakıldığı?
            Radyospor...
            Bir takım adamlar işe el koydular; mahallenin en güzel kızını sermaye yaptılar.
            Bize de aşkı bırak müşteri ol diyorlar.
            El değmemiş oyunumuzu geri istiyoruz!..

Yorum

• adam bulamamaışlar,aykut kocamanı yine sürmüşler sahneye acıklama yapsın diye,olum aykut sen fb ye gelerek hayatını bitirdin,yalaka seni ,,seni ali şen boşuna şutlamamaış bizde seni adam zannetmiştik,penaltı lar irdelesin diyodun ,sizin her tarafınız irdeleniyor,,bakalım ne olacak..
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• Eğer bu doğruysa süper

AYDINLAR: DURUM VAHİM

Mehmet Ali Aydınlar’ın, “Durum çok vahim gözüküyor. Bu kadarını beklemiyordum” dediği öğrenildi. Yapılan ziyaretlerde, “F.Bahçe’nin başta küme düşme olmak üzere ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalabileceği ve bazı isimleri ağır hapis cezası beklediği” kanaatinin oluştuğu kaydedildi.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın savcılıkla yaptığı görüşmelerin ardından ilginç bilgilere ulaştığı öğrenildi.Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki federasyon yönetimi dün hareketli bir gün geçirdi.Önce İstanbul Adliyesi’ne giderek Savcı Mehmet Berk ile y

Yorum

• Borsa Trabzonspor en çok artanlarda...
                  Fener en çok düşenler de bir numara da...
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Burak TOSUN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bunlar tutuklama değil, şimdi adliyeye sevk edildiler ve çıkacak sonuca göre serbest bırakılacaklar veya tutuklanacaklar.
                    Adliyeye sevkedilmesi federasyonun harekete gecebilmesi icin yetiyor diye düsünüyordum dün ben.

tesekkürler.
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Bülentin bile tuıutklanması bize şampiyonluğun verilmesini gerektirmiyormu?Bülen tutuklanırsa o maçlarda şike olduğu ortaya çıkmış oluyor ve puanın silinmesini gerektirmiyormu?
                      Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence ; Sezer,Emenike,Şekip ve Ümit Karan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılacaktır ..

Mecnun Odyakmaz tutuklanırsa Aziz kesin tutuklanır.

Cemil Turan ve İlhan Ekşioğluda tutuklanabilir..
                        Ben de böyle düşünüyorum...Şimdiden yazayım ki o dört isim serbest kalınca ooooooooooooooo kapatıyorular mevzuyu muhabbbeti alev almasın....
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• hepsini salsalar ne olacak? savcıların sağlam iş yaptığı belli. kurtulamazlarrr.

Yorum

• Savcının sorgulaması tahminen akşam 18:00-19:00 civarına kadar sürer..Savcı kanaat getirdiklerini nöbetçi mahkemeye sevk eder. Bazılarınıda mahkemeye gerek kalmadan salar. Nöbetçi mahkeme kararlarını gece 01:00 gibi açıklar ; ya tutuklar ya da tutuksuz olarak yargılamak için salar. Yani bu gece çok uzun olacak...

Hakkımızda hayırlısı olsun...
                            O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• bülent tutuklanmazsa boş boş konuşmaya devam eder mi
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• 1 kişi tutuklansa bile yeterli olur. Ama hepsi gidecek hiç merak etmeyin. Gitmesse ben gidip katil olacağım.
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

Yükleniyor...
                                X