Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ömer Çavuşoğlu şerefsizini mi ? diyorsun abi ?

Şerefsiz sözü az bu itlere

Yorum

• ümit karan a da tamam, fakat sezer veya büloş u serbest bırakırsanız yakarım hepinizi.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şerefsiz sözü az bu itlere
        Az az hemde çok az ama burada seviyeli olmak gerekiyor abi....
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• bazı şeyler üstü örtülerek yapılabilirdi diyor cnntürkteki lavuk. dingil bunlar dingil
          TRABZON bir sevda TRABZONSPOR bir destan..

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ümit karan a da tamam, fakat sezer veya büloş u serbest bırakırsanız yakarım hepinizi.
            Hani karan arabada para ile yakalanmıştı

Yorum

• Bu kadar delile rağmen TRABZONSPOR'A ŞAMPİYONLUK VERİLMESSE çok büyük bir tepki vermemiz lazım.

Ligden çekilmek bile düşünülmeli.

Veya önümüzdeki sezon maç nasıl satın alınır gösterilmeli ve 34 de 34 yapılmalı.

Feneri koruyacak bir karar çıkarsa Türkiye'yi yerinden oynatmalıyız.
              Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
              K.ATATÜRK

Yorum

• Operasyon deniz fenerine de sıçramış
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  �Yaşınılanlardan ötürü 104 yıllık bir çınar olan F.Bahçe�ye ceza verilemez. Bu olaylardan, şahıslar ceza alabilir ama F.Bahçe ceza almamalı�
                  şu ifadeyi kullanan ya hukuku zerre bilmiyor ya da hepimizle dalga geçiyor.
                  kanunda acaba ''şikeyi 100 yılı devirmiş klüpler veya çok taraftarı olan klüpler yaparsa ceza verilemez'' gibi bir hüküm var da biz mi bilmiyoruz?
                  şu işlere fener değil de konya, manisa vs. gibi takımlar bulaşsaydı anında küme düşürülürdü.kimse de gıkını çıkaramazdı.ama fener olunca belli bir kesimin paçaları tutuştu.ama ne olursa olsun fener küme düşürülecektir.benim inancım bu yönde.düşürülmezse de dosyayı uluslararası hukuka taşımak klübün en büyük görevidir.
                  teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sezerin babası sezeri öpmüş çok duygusal anlar varmış. has.. arkadaş ya adamların yrdiği nanelerden kimse bahsetmiyo da babası öyle böyle yapmış. adam değil bunlar ya.
                    Adam olan şike yapmaz zaten. Sezer' in ne o... ç... olduğunu biz zaten biliyorduk. Külünkoğlu' nun dediği gibi malumun ilanı. AAAAA TRAAAABZOOONNN......
                    <Free Palestine>
                    2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
                    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bu sıstemden adalet cıkmaz ıse.En adaletlı olan sılaha basvurmaktan baska bır care gozukmuyor.Bunun sonucunda bırıler yargılanmazsa hukum gıymezse.

Sundan emınım kı bırılerı ıcımızden cıkıp bırılerını oldurmesı sadece ve sadece an meselesi..
                      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak CRICK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bazı şeyler üstü örtülerek yapılabilirdi diyor cnntürkteki lavuk. dingil bunlar dingil
                        işte bunlar bu kadar namussuz. mehmet yıldız söz konusu görüşmeleri doğruladı ayrıca. o yüzden serbest bırakıldı. bunların alayı namussuz.
                        Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Operasyon deniz fenerine de sıçramış
                          Ağazı olan konuşuyor abi yapacak bir şey yok...
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TRT
                            3 de dün akşam sayın ÖZKAN çok güzel konuştu; bir sözü..

Yeni sporda şiddet yasası neden çıktı, tff yonetimi neden değişti bunları bir düşünün, hepsi planlı programlı adım adım yapıldı ve sistem bu noktaya geldi. Artık güçlünün hukuku olmayacak, hukukun gücü konuşulacak...

Bu söz bile burdaki baz evhamlı arkadaşlara yeter..Tabiki o kadar şeyi anlamayıp bunu anlarlarsa...!
                            Abi tamam ben de böyle bişey olabileceğini düşünüyorum. Herşeyin planlanmış olduğunu, tff başkanının özellikle bu iş için değiştirildiğini düşünüyorum. Ancak bir yandan da burası Türkiye diyorum.

Ve eğer, bu işten Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe ceza alarak çıkarsa diyeceğim ki bu ülkede hukukun üstünlüğü ilkesi ilk kez çalışmıştır.

Ama asla emin olamıyorum, ''Burası Türkiye'' diyorum. Ama şu iş beklediğimiz gibi sonuçlansın bundan sonra ''Burası artık eski Türkiye değil'' demeye başlayacağım. ve şampiyonluktan daha çok buna sevineceğim.

Yorum

• İnception, dostum bunun yüzdesi falan yok...Bizimle ilgili bir sıkıntı yoksa ki yok Allah ın izniyle...Ne yüzdesi....
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Tff sİz ce 15 temmuza kadar karar verebİlecek mİ

Yorum

Yükleniyor...
                                X