Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uzak olanlar da...Mahkeme koridorlarına gidenler aynısını söylüyor...Oturduğu yerden eski alışkanlıklarla yorumlayanlarsa "olmaz yapamazlar" diyor...
    Abi bu beynimizdeki prangalardan ne zaman kurtulacağız gençler Ülkenin şu halini nasıl idrak edemiyor anlamıyorum...

Son 15 gün bile ülkenin seviyesinin nerelere yükseldiğini açıkca gösteriyor...
    Meclis yok yemin krizi var bir sürü olay ama her şey otomatik pilotta gibi normal seyrinde bknz.Ekonomi piyasaları
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Basbakan Eskisehir Maci öncesinde Alex ve Aziz Yildirimla da görüsmüstü.
      Ben sadece Basbakandan korkuyorum acikcasi.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyler şayet Başbakan bu işe engel olmazsa şampiyonluk Trabzonspora verilecek,deliller çok sağlam.Aldığım bilgiye göre tff'nin amacı bu süreçten fenerbahçeyi en az hasarla çıkarmak..

Bugun hem Hüseyin çapkı hem de savcı Berk Tff başkanına gerekli delilleri sundular,başkan ikna olmuş durumda...M.A.A fenerbahçeyi küme düşürmeden ceza vermenin formulünü arıyor,....

Sonuç olarak aldığım son bilgi,şimdilik şampiyonluğu bize verme niyetindeler ama feneride küme düşürmeden daha makul bir ceza vermenin gayretindeler...
        Şimdilik süreç bizden yana işliyor..İnşallah pazartesine kadar siyaset bu işin içine girmez...
        basbakan bu ise karisacak kadar fanatik degildir insallah, sonucta bu ülkede hic birsey gizli kalmiyor ve fenere yardim ettigi ortaya cikarsa politika kariyeri sonuna ermis oluyor. sözde 20milyon fenerbahcelinin gönlünü almak icin, geri kalan 60milyon karsina alamazsin...
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Şampiyon olalım fener küme düşürülmesin.inanamıyorum bu karara sevineceklere...

Yorum

• arkadaş millet tutturmuş fener küme düşürülmek istenmiyor diye.. yaa kanunu var bunun düşürülmek zorunda... eğer düşürülmüyorsa kulüp olarak bizim çıkıp bunu gerekli mercilere şikayet etmemiz gerekir.. gerekirse ligden çekilme tehditi kullanırız.. ama ben küme düşürüleceğine inanıyorum..

Yorum

• kimse bana kisa ozet yapamazmi son 8saatin, bi mehmet yildiz birakildi duydum baska biseyden haberim yok, ben sayfa sayfa gezdirmeyin
              Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• Hadi düşürmemenin yollarını arıyorlar anladık. Peki sivas , giresun gibi takımları düşürmeyecekler mi? Onlar da mı aklanacak. Onları düşürseler , fener i nasıl tutacaklar ligde?
                Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o toplantı sonrası ne konusuldugu alınan kararlar nedır acıklancak sampıyonluk bıze verılıp fener kume dusmesın dıye karar alıncaksa baskan kabul eder ama hem sampıyonluk hem kume dusmıcek ee nıye ozaman bunca yaygara koparttık bunu bızzat basbakan talımat verse sadrı senere gene kabul etcenı sanmam baskan ıkıdır maglup oluyo (sampıyonlukta ve fedeeason secımlerınde) ucuncude galıp gelcektır kendını bukadar kucultmez ama yınede ben toplantıya katılmayalım katılsakta sessız kalalım ısterım kaldıkı ortadada bı yasa var fenerın sampıyonlugu ve kume dusmesı baskanlara bırakılcanı sanmıyorum cunku oyle oylamayla ortbas edılcek bı ıs degıl bu olay federasyonun degıl turkıyenın yargılaması sonucu ortaya cıkmıs bı olaydır
                  yorumunuza katılıyorum işte benim en uyuz olduğum taraf bu tff böyle bir karar için klüp başkanları ile ne paylaşacak neyin pazarlığı neyin açıklaması yapılacak tff mi klüpleri yönetiyor yoksa klüplermi tff yi.. tff nin bu açıklaması tamamen bir acizliktir....
                  Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bugün aynen bunu dedim biz çıkıp desekki bize sadece şampiyonluğu verin kimse sesini çıkarmayacak sevinçten takla atarlar,ama bu iş bu katar kola değil artık...
                    şampiyonluğu verirsen niye verdin derler domino taşı gibi bir taş düşünce diğerleri durmuyor hepsini düşürmek zorundasın...işleri çok ama çok zor...
                    okadar kolaymı bız hakımmıyız verın sampıyonlugu susalım dıyelım olay bızlık degılkı hukuken suc var ortada yargı bırakırmı bunu bu seklıyle

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Basbakan Eskisehir Maci öncesinde Alex ve Aziz Yildirimla da görüsmüstü.
                      Ben sadece Basbakandan korkuyorum acikcasi.
                      O korktuğun adam müsaade etmeseydi olay asla bu noktalara gelemezdi!!!

Yorum

• İlk olarak ultrafanatik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kimse bana kisa ozet yapamazmi son 8saatin, bi mehmet yildiz birakildi duydum baska biseyden haberim yok, ben sayfa sayfa gezdirmeyin
                        18 kişi adliyeye sevk edildi.aziz yıldırım anjiyo oldu.şekip bey rahatsızlandı gitti geldi.falan filan
                        Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• Rıdvanda irdelenmeli aslında neden başbakanla konuştu??Ona operasyon öncesi bişimi söyledi....

Yorum

• şampiyonluk bize verilirse mecburen küme düşürecekler fbyi...yukarda da yazdım tekrar olacak ama bu iş domino taşı gibi bir düşerse devamı gelmek zorunda...

ya hiç bişey yapmayacaklar ki artık imkansız gözüküyor yada küme düşürme hapis şampiyonluk değişme falan filan olacak...
                            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• bu işten bişey çıkmaz üstü kapanır gider fazla ümitlenmeyin kendinizide fazla sıkmayın gidin yatın hepinize hayırlı geceler

Yorum

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hadi düşürmemenin yollarını arıyorlar anladık. Peki sivas , giresun gibi takımları düşürmeyecekler mi? Onlar da mı aklanacak. Onları düşürseler , fener i nasıl tutacaklar ligde?
                                hayir onlari fb ye sike ye tesvik etmekten dolayi düsüreceklerdir

bu mantikli örnek bile fb nin gayet acik ve net durumunu ortaya koyuyor bence..cok özel bir yerden cok önemli bir bilgiyede gerek yok olacaklari kestirebilmek icin..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X