Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 14:40 - Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu ve Mecnun Otyakmaz'ın 2.5 saat süren sorguları sona erdi.

Baş yılanların sorgulaması bitmiş...

Yorum

• bana göre bu iş fenerbahçe küme düştü gibi geliyor eger düşmesse azize o savcıyı öldürür..
      ....
      BENİM GÖZÜMDE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONUSUN TRABZONUM...

Yorum

• Atilla Türker Ceza Çok Çok ağır olabilir diyor... "Ntv Spor"
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• başta şikebahçeye acı bir haber gelebilir!!! diyor gazeteci
          her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Of of of of offf Savcılar siz böyle söylüyorsunuz ama belgeler böyle demiyor, çok sağlam deliller var denmiş Çok ağır bir karar gelebilir febeleklere diyor Atilla Türker
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• hakkaten Umut gidince Şampiyon oluruz diyordum ama bu kadar erken olmamalıydı
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ulan Aykut sen değilmisin bir fener maçından sonra feryat figan , şike den teşvikten ağlayan ... Ne değişti o fenerden? Biraz utanma olur .

Nasreddin Hoca kadılık yaparken komşusu çıkar huzura,

-Kadı Efendi bir şikayetim var. Senin Öküz bizim tarlaya girmiş, benim öküze saldırmış, benim öküzün karnını deşip öldürmüş. Ne yapacağız?

Hoca adamı dinledikten sonra;

-Hayvandır, aklı yoktur, yapılacak bir şey yok.

der.

Bunun üzerine komşusu,

- Aman kadı efendi, özür dilerim, aceleden yanlış anlattım. Benim öküz senin tarlaya girmiş, senin öküzü öldürmüş.

deyince, Hoca;

- O zaman iş değişir, kara kaplı kitaba bakmam lazım

deyivermiş....

Kıssadan Hisse...

O zaman işler başkaydı;
                O zaman Aykut Kocaman başka takımın hocasıydı...

Yorum

• Şu Topuk Yaylasındaki tesisleri de biz alsak bunların paraya da ihtiyacı olur..

Yorum

• iskenderliden mi nerdesin yeter artık ya.....
                    adamın asabını bozma.....

Yorum

• Ya bizden neden birisi tutuklansin. Perisan olan biziz.
                      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• atilla türker: fenerin şampiyonluğu alınma ihtimali çok çok yüksek.

Yorum

• İlk olarak NEŞAT BAŞOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ntv spor da atiilla türker : durum vahim !!!
                          İlk olarak Mert Marabaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Atilla Türker: Kararın çok ama çok ağır olacağını düşünüyorum fb için.

Dün Trt'de söyledi aynı şeyleri. Şimdi izleyemiyorum ama .
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak marcusjava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            olayların üstünün örtülmesindense trabzonspor'un da küme düşmesine razıyım. yeter ki değişsin birşeyler. sonra nasılsa 3-4 yılda bir şampiyon oluruz.
                            bende ayni fikirdeyim yeterki temiz spora ulasalim biz zaten ayni sartlar altinda her sene sampiyonuz
                            sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Ulennn Angut kocaman....Bu federasyon bu kadar çirkefliğe rağmen sizi hala o ligde tutup ve hala yargı kararı çıkmadı diye kıvırtıp lehinize karar verirse o zaman şikenin ağa babasını yapmış olur...O tipsiz suratınla pişkin pişkin hala çıkıp alnımızın teri,kıçımızın teri,donumuzdaki leke,ahlak,futbol falan diyosan sende adam değilsin (zaten değildinde).. eğer bu işin içinde TS yöneticininde parmağı falan varsa alayının suratına tükürmek biz taraftarların boynunun borcudur.. sizinde yüreğiniz yetiyorsa sizde yapın kıvırtmayın...Bu ne be fener fener ...yok mağdurmuş,yok koca camiaymış,yok ligin ekonomisiymiş?Juventusatan dahamı büyüksünüz lan?çok taraftarınının olması şike yapmanı haklımı kılar?lig tv para vermezse lig ebesininkinimi görür?size ne lannn!!!
                              Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• şikep mosturoğlu yada ilhan ekşioğlu (dikkat edin soyadında şike var) biri tutuklansa yeterlidir beyler

Yorum

Yükleniyor...
                                X