Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hacıosmanoğlu, Demirören'le görüşecek!
    Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosamoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelecek.

Kaynak haber 61
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hacıosmanoğlu, Demirören'le görüşecek!
      Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosamoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelecek.

Kaynak haber 61
      Tarih bellimi?

Yorum

• Attığı twetlerin yalan olduğu şurdan belli, bu sene ligde kalacak seneye düşecek. Düşek takım 1 sene ligde hedefsiz ne fışkı yiyecek .Millet çok çabuk gaza geliyor fenerin küme düşme ihtimalini görmüyorum bu bir ,millet sanki kupa kesin gelecekmişte yok bunla tatmin olmuyorzu havaları var tazminat vs. siz kupayı alında öpün başınız koyun o kuapanın gelme ihtimali süre uzadıkça azalıyor 3 sene bitiyor seneye kalırsa bu iş 4 sen sonra kupa alan tarihte yok ben kupaya ve fenerin - puanına razıyım başkanda dünden razı sadece kupayı alsa dahil onu en çok eleştirenlarden biri olrak özür dileyip taktir edecm ama bu federasyon ve başbakanla kupanın bize gelme ihitmali %20 ancak.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• EfsaneSpor ‏@SporEfsane 1 dk
          Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosamoğlu, kupanın iadesi için Yıldırım Demirören ile görüşecek.

Kurttan kuzu istenir mi ?
          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            EfsaneSpor ‏@SporEfsane 1 dk
            Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosamoğlu, kupanın iadesi için Yıldırım Demirören ile görüşecek.

Boş bir görüşme olur söz verse ne olacak daha önce de kupa sözü verdi ne oldu?
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak fatih özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              efsanespor ‏@sporefsane 1 dk
              trabzonspor başkanı ibrahim hacıosamoğlu, kupanın iadesi için yıldırım demirören ile görüşecek.

bir halt yapacağı yokta bari kafayı gömsede şu şişko nuri kılıklı çirkini yığsa yere.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• O kupa gelicek her halukarda geldi zaman ne diyeceksiniz başkana yanlış sözleri ve beyanları olmuştur özellikle BMN için fakat geldi zaman ne diceksiniz çok merak ediyorum

Yorum

• talip Doğan karlıbeli biri benim için dövebilirmi? Çok dua ederim.bende döverimde yerini bilmiyorum.şu hırtonun mesajını paylaşmayın,ne .ok olduğu belli değil,üfürükçümü,dedikodu yazarımı,kahinmi? Rahatsız kişilik..
                  Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    EfsaneSpor ‏@SporEfsane 1 dk

Zopasız gitme başgan!

O ayı laftan anlamaz.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Tüpkafa; Hoşgeldin başkan bir durummu var? hayırdır..
                      hacıosmanoğlu; Bir durummu var? Yokmidur? Kupa diyorum,şike diyorum,cas diyorum,uefa diyorum? anladın?
                      Tüpkafa;OOO sen hala ordamısın başkan ya? Yav ağzımızın tadını bozma bak Romanyayı yenmişiz,oldumu şimdi?
                      Hacıosmanoğlu; Ben az daha dururumda taraftar durmay! hele BMN var ki hesap ver deyip duruyor.Konuşsak şu kupa işini.Ne zaman verceksiniz?
                      Tüpkafa; İş bende olsa dükkan senin. Bunun bakanı var başbakanı var,aizi var,feneri var,seçimi var,oylar var,yargıtay var.
                      Hacıosmanoğlu; Bizdede barebelli var,14 lü var,çifte var,deli var,manyak var,namus var..
                      Tüpkafa; Bekliyoruz bakalım,beyefendi daha görüşünü bildirmedi bize. Ne derse o verin desin verecez yani kupayı.
                      Hacıosmanoğlu; Biz başvuru yapalımda günah bizden gitsin o zaman.
                      Tüpkafa; Ohoo iş olnla bitse. Şener de başvurdu ne oldu,hiç! Az daha takılın siz yargıtayda tamam olsun bir inceleyelim.
                      Yaniiiiiiii..... rivda riv rivvvvvv.....
                      Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• tamamen tiyatro izliyoruz devlet'in en tepesi ne derse o olur!
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bu arada sitede tıklamaya reklam yok.

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada sitede tıklamaya reklam yok.
                            demekki parayı buldular reklama ihtiyaç kalmadı
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              demekki parayı buldular reklama ihtiyaç kalmadı
                              Çok güldüm Celal.

Allahta seni güldürsün.

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok güldüm Celal.

Allahta seni güldürsün.
                                Amin abicim cümlemizi...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Çalışıyor...
                                X