Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fener ilk ön elemeyi geçerse uefa hakkı olacağı için cezasını 1. yıl için çekmiş olacak. BJK hepten sakata geldi
    hiç yoktan fazladan 1 yıl ceza çekecekler

Yorum

• Kararın UEFA taraflı ve tedbir amaçlı olduğu belirtilirken, olumlu bir gelişme olarak algılanmaması gerektiği de edinilen bilgiler arasında...

milliyet
      Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• kuş beyinli şikeciler seviniyor sanki .oklarında boncuk bulmuşlar. aşağı yukarı beklenen bir karardı. cas geçirecek haberleri yok...
        Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• fenerle bjk nasıl avrupaya gidiyor cas mı izin verdi

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben de öyle sanıp moralim bozulmuştu ama forumdaki yorumları okuyunca öyle olmadığını anladım

28 AĞUSTOS^ta çilemiz biter, kupa gelir artık.
            artık son tarih ondan ötesi yok...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• aziz şikebahçeyi değil de tüm Türkiye yi UEFA ile karşı karşıya getirip batırmaya çalışıyor. Ama nafile.

İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çok iddiaLı şekiLde söyLüyorum, aziz şikebahçeyi batırmaya çaLışıyor. Olduki 29 Ağustosta karar veriLdi ve şikeciLer o tarihe kadar 1 tane takım eLemiş oLduLar. O takım sadece tur parasınımı ister sizce? kıyamet kopartirLar.. aziz bunun farkında oLmayacak kadar gerizekaLımıdır biLmiyorum ama büyük ihtimaLLe ben battım takımıda batırmadan gitmiyim diyordur.. Adam egoist ve bunu cidden yapar, sakın daLga geçiyorum diye düşünmeyin yani.
              İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Beşiktaş'ın katılımıyla CAS kararları en geç 9 Ağustos'ta açıklanacak. Tabii eğer her iki takımın kararını beraber açıklarsa.
                En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 15:39.

Yorum

• 3 tarih var bunlardan briinde verilecek. İllaki ağustos sonuna sarkmayabilir.

30 Temmuz 8 Ağustos 25 Ağustos.

Yorum

• aklandık demeleri normal. ben tahkim 2+1in +1ini kaldırdıklarında bile korkmuştum aklandık diyeceklerine...

Yorum

• bir ayda avrupa açısından sonuçlanmış olacak bu yaşananlar. işin uzamaması sevindirici.
                      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fener ilk ön elemeyi geçerse uefa hakkı olacağı için cezasını 1. yıl için çekmiş olacak. BJK hepten sakata geldi
                        ilk önelemeyi geçmesse de benim bildiğim avrupa liginne play off tan gidecek yani her türlü bu sene cezasını çekmiş olacak fb. ama varsın olsun boşa ön eleme oynayıp yorulsunlar daha acı olacak öle

Yorum

• İnsanın cahil olması kadar kötü bir durum yok, şimdi daha iyi anlıyorum bu psikolojiyi..
                          Cahil insana her şeyi yaptırabilirsin.

Bu fenerliler hiç mi okumaz araştırmaz..
                          Şu durumda aklandık diyen fenerliler cidden acınası durumda ve olacaklardan habersiz, yazık
                          En son Sacit tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 15:41.

Yorum

• mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu 13 dk
                            Birileri yine CAS sonrası hayal kırıklıgına ugrayacak. UEFA-tazminat-mecburi karar desem, onlar Azizin ağzına bakacak. İyi rüyalar.
                            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• en makul tahmin şu:

"ortada olan uefa ile fenerbahçe'nin bir anlaşmaya varması. iddiaya göre uefa fenerbahçe'ye "siz ön elemelere katılın, eğer cas kararı cezanın onanması yönünde çıkarsa ve siz turu geçerseniz bir sene cezanızı çekmiş olursunuz, eğer turu geçemezseniz ise cezanız ertesi seneden başlar. eğer cas cezayı iptal ederse de zaten devam edersiniz" demiş. bu yöntemle uefa fenerbahçe'nin cas'dan cezayı iptal ettirmesi durumunda olası bir tazminattan kurtulmuş oluyor. fenerbahçe ise ağustos sonuna kadar zaman kazanmış oluyor."

akla yatkın ama her halükarda bursaspor'un hakkın güme gitmiş olacak.

Yorum

• Kupa yakın zamanda yok. bakan tüpçüyü makamına çağırıp muhtemelen "seçimlere kadar ölsen de tff den ayrılamazsın, hiçbir şey yapmayacaksın" diye görevlendirdi.

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben de öyle sanıp moralim bozulmuştu ama forumdaki yorumları okuyunca öyle olmadığını anladım

28 AĞUSTOS^ta çilemiz biter, kupa gelir artık.
                                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X