Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi uefa bikez daha..
    2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Bizim yönetim de yargıtayın kararını tanımıyor sanırım. Hala ses seda yok
      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ''FENERBAHÇE İLE ARAMIZDA SORUN YOK''

Fenerbahçe ile aralarında sorun olmadığını belirten Akçay, ''Fenerbahçe ve Trabzonspor'un arasındaki dostluk bitmemeli. Hukuksal süreç bittiğinde
        bazı hakların yerine verildiğinde bizim Fenerbahçe ile aramızda bir sorun olduğunu düşünmüyorum.'' şeklinde konuştu.

''AZİZ YILDIRIM TRABZON'A GELECEK''

Aziz Yıldırım'ın, 'Bir daha Trabzon'a gitmem' sözleri hatırlatılınca Akçay, ''Ben Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını talihsizlik olarak nitelendiriyorum. Sinirli bir anda söylenmiş olabilir. İnsanız hepimiz bu hataları yapabiliriz. Ben inanıyorum Aziz Yıldırım Trabzon'a gelir. Aziz Yıldırım, Trabzon'a geldiğinde onunla ilgili küfür olabileceğini düşünmüyorum.'' şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.........."

MRA düşüncelerin eğer bu biçimdeyse defol git bu takımın başından O KUPA TRABZON A GELENE KADAR NE AZİZE NEDE 1 ŞİKEBAHÇE TARAFTARI TRABZON A GEL-ME-YE-CEK BUNU BÖYLE BİL ve eğer O KUPA O MAÇA KADAR HAK SAHİBİNE TESLİM EDİLMEZSE O MAÇ OY-NAN-MA-YA-CAK o zeytin dallarını ..................ortam müsait değil
        Dilimi ısırıyorum. Yumruklarımı sıkıyorum. Allah'ım sen mukayet ol bizlere sen sabır ver bizlere. Ulan şu şerefsiz entrikacı sahtekarlar kadarda mı olamıyorsunuz! Adamlar intikam nidaları atıyor açık açık sen ise adamlara yalaklanıyorsun ... herif bizim kiminle sorunumuz var arpacık sporla mı!? Nedir lan bu sürekli fbye çiçiek uzatmalar, yalaklanmalar, aman dilemeler.

Yemin ediyorum beni bu süreç yormadı. Beni içimizdeki kişiliksiz, korkak, hesapçı, omurgasızlar, dik duramayan güç karşısında aman dileyip eğilenler yordu. Vallaha utanıyorum bunlardan. Hem utanıyor hem de insan olarak tiksiniyorum.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Yahu hakikaten insanı zıvanadan çıkartırlar, hala tff ve kurullarına rutin başvuruda bulunacağız diyorlar.
          efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• şampiyonnnnnn trabzonspor
            süper ligde hırsız var
            bize her yer trabzon
            aziz metrise

madem forum çalışmıyor şunları bi yazayım dedim nedir bu forumun hali yazık azizden beter olduk
            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• MRA şikebahçe bizim dostumuzdur Azizde Trabzona gelebilir demiş ALLAHINDAN bul MRA defol git amatör takım hocası ilk defa bir insandan bu kadar nefret ediyorum

Yorum

• Mesajım hemen gitti faaliyete girdimi forum yoksa
                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mesajım hemen gitti faaliyete girdimi forum yoksa
                  Hala biraz daha sıkıntı var var ama eskisi kadar kötü değil.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Bu hafta önemli olaylara gebe
                    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• ya bizim yöneticiler yumusak yaklasmayi ne kadar seviyor anlamiyorum adamar bizlere kin kusarken bizimkiler yumusaklikdan biryeri kirilacak Hakli oldugumuz 100 de 100 dogruyken ya bu olayin dersi olsa inanin unlar bize böyle tavranmazdi
                      Mra birisi söylesin ne fb ne gs ne bjk bizim dostumuz degil bunu kabul etmiyorsa defolup gitsin zaten takimi yonatmiyor birde böyle sacma sapan demecler vererek insanin asabini bosmasin. 3 takimi dost etmek istiyen defolup gitsin
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Artık bizimkiler neyi bekliyor acaba?
                        "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                        Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Artık bizimkiler neyi bekliyor acaba?
                          "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                          Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Bastakilerin yürek yok ki.Hele su mra dediyse sunlari defolup gitsin tolunay ben ilgilenmem benim isim degil dedi millet parcaladi onu.Su cakma filozof derhal efolup gitsin o laflari dediyse.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bastakilerin yürek yok ki.Hele su mra dediyse sunlari defolup gitsin tolunay ben ilgilenmem benim isim degil dedi millet parcaladi onu.Su cakma filozof derhal efolup gitsin o laflari dediyse.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• arkadaşlar sakin ve itidalli kalalım bazı kardeşlerimiz kan gölüne dönsün söyle asalım böyle keselim diyorlar.. etmesinler... gücümüz sakinliğimizden gelmeli.. itidali ve haklı olmanın gururundan aldığımız gücü duruşumuza yansıtalım.. sakin kalalım...

tiwitırdan MatchFixing ByFenerbahçe başlığına destek verelim.

yüzdük ve kuyruguna geldik.. yıllardır gösterdiğimiz sabır bize biraz daha lazım..

Yorum

Yükleniyor...
                                X