Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar demedi demeyin bu başlık kitap olur.Başlıkta yer alan yorumlardan şike kitabı yazarız.O yüzden ara sıra yorum yaparak yerimi sağlama alıyorum
    Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Pozitif??

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abicim biraz pozitif düşünsen
      Adaletin elin gavuruyla sağlandığı,namussuzun omuzlarda taşındığı,hırsıza beyefendi,katile sayın,şerefsize adam muamelesi yapıldığı,hukukun gukuk olduğu bir ülkede mi pozitif düşüncem ? Çok nedenim var pozitif düşünmem için bak!?daha sayayım mı?
      Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adaletin elin gavuruyla sağlandığı,namussuzun omuzlarda taşındığı,hırsıza beyefendi,katile sayın,şerefsize adam muamelesi yapıldığı,hukukun gukuk olduğu bir ülkede mi pozitif düşüncem ? Çok nedenim var pozitif düşünmem için bak!?daha sayayım mı?
        bugün çok gerginsin abicim, sağlığına yazık boşver hiçbirşey sağlıktan önemli değil...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bence başkanın bu tavrı tamamen maddi çıkarlar. Bu şekilde davranmazsa kulubü yönetemeyeceğini düşünüyor. BAĞCI-ÜZÜM denklemini bu yüzden söyledi. Maddi olarak sıkıntı büyük. O yüzden o meşhur dik duruş sergilenemiyor.

Yorum

• Bir şey olmaz.. kalp hastanesinde çalışıyorum anında müdahale ederler
            Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• hamama giren terler

İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar demedi demeyin bu başlık kitap olur.Başlıkta yer alan yorumlardan şike kitabı yazarız.O yüzden ara sıra yorum yaparak yerimi sağlama alıyorum
              Kimse yalvarmadı gel başkan ol diye.. borcuda biliyordu harcıda hiç ağlamasın. Öyle yaparım böyle yaparım diyeceğine etrafındaki çok zeki!!! kadrosuyla ekibiyle buna çözüm üretsin. Elde tesbih,tv lerde dolaş as kes. Yok öyle başkanlık,bir nevi iş adamı ve iş erbabı olacaksın

Yorum

• özür

İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kimse yalvarmadı gel başkan ol diye.. borcuda biliyordu harcıda hiç ağlamasın. Öyle yaparım böyle yaparım diyeceğine etrafındaki çok zeki!!! kadrosuyla ekibiyle buna çözüm üretsin. Elde tesbih,tv lerde dolaş as kes. Yok öyle başkanlık,bir nevi iş adamı ve iş erbabı olacaksın
                sana yazmamıştım bu cevabı yanlış oldu

Yorum

Bir şey olmaz.. kalp hastanesinde çalışıyorum anında müdahale ederler
                  aman abicim ALLAH korusun...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Galiba yine yanlış olmuş...
                    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• bu forumu çok seviyorum

Yorum

sanırım yanlış kayışlama olmuş renkdaş
                        Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 19 dk
                          FB bu sene süperliğimizde kalacak Seneye yani 2014 sezonun da PTT Ligine düşürülecek. BJK ise 12 puan silimle bu sene cezasını çekecek.
                          Etem Güner tarafından retweetlendi

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 22 dk
                          TEKRAR : TFF FB ve BJK ya bu hafta PUAN silkme CEZALARI verecekmiş.

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 22 dk
                          CEZA sınla ilgili sırf BJK da mutabık kaldığı FB konusunda ise KÜME düşürülmeye gidilmesini IVEDİ TALEP etmiş.

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 23 dk
                          UEFA bu puan silme cezasını kabul edecek mi bunu artık zaman gösterecek. UEFA kaynaklarından alınan bilgilere göre UEFA nın Puan silme

Talip Doğan KARLIBEL ‏@TDKarlibell 26 dk
                          Cezalar FB için 16 puan BJK için ise 12 puan olarak belirlenmiş."

Talip Doğan KARLIBEL ‏@TDKarlibell 26 dk
                          FLAŞ FLAŞ : " TFF bugün veya yarın UEFA nın Cezasının onaylanmasından dolayı FB ve BJK ya ara kararla PUAN silme cezası verecekmiş.
                          Aç Yanıtla Retweetlendi Favorilere ekle Daha fazla
                          Etem Güner ‏@etemgnr29 8 dk
                          @TDKARLIBEL talip koydukça inliyor kuşlar

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 24 dk
                          SON DAKİKA : " TFF Bu hafta hem FB hem de BK için UEFA nın cezasının onaylanmasından dolayı ARA karar olarak PUAN silme cezası verecekmiş."

Yorum

• bu TDK yinemi çıktı piyasaya...

Yorum

• Başkanımız ağız değiştirdi'' Ya o kupayı getiririz ya da o kupa bizi götürür''.Göreve gelirken kupa kesin gelecek diyordu,sözünü vermişti.Ne yani şimdi göreve gel, 1 yıl başkanlık yap sonra başarısız olunca da çekip git.Kupa'nın gelmeme ihtimali de varmış, gelmezse zaten giderim diyor.Başarılı olamayınca zaten gidecek.

Yorum

• Yahu şu uefa olmadan hiç bir işimizi adam gibi yapamayacakmıyız.

İlla ki zorla olacak her şey.

Olmadı ''pazarlık sünnettir ilkesiyle'' bide yüzsüzce adamlara pazarlığa oturuyorlar.Oysa sünnet olan pazarlık alışverişte geçerli.

Burdaki amaç bıktırma politikası.Ama sonuçlarını iyi hesaplayamasan adamlar senden hepten bıkabilir.O zamanda güle güle derler sana.

Yorum

Çalışıyor...
                                X