Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bana göre seçimden önce kararı vermelerinin tek nedeni var, o da yeniden yargılamanın yolunu açmak. Bu hareketle CHP ve MHP gücünü de alan AKP Ergenekon ve Şike davasının yeniden görüşülmesi için anayasa değişikliği isteyecekler. Şu anki duruma bakılırsa bütün partiler buna olumlu oy kullanacaklar bu hareketle AKP oy oranını artırırken biz Trabzonspor taraftarını yine uyutmayı başarmış olacaklar. İyi uykular Trabzonum

Yorum

• ne dedik aylarca yargıtay onayacak dedik burda bize inanmayanlar umut tacirliği yapıyorsunuz diyenler oldu... yine söylüyorum yeniden yargılama olsa dahi fb bu işten temiz bir şekilde sıyrılamaz o pislik bunlara bulaştı bir kere...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Tturan sana katiliyorum.

Ortada bir durum var o da azizenin ifadelerin de kesinlikle isnat edilen suclara itirazinin olmamasi.kozumuz cok yani.
        Garanti olan sampiyonluk daha da percinlenecek

Sent from my iPhone using Tapatalk
        2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• Ali Şen UEFA'dan bır daha ceza gelmeyeceğini söyledi.bunamış pezevenk.

Yorum

• o kupa gelecek kaçarı yok artık...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• o kupa gelecek kaçarı yok artık...

Yorum

• 1- Yeniden yargılama felan olacağı yok. Olsada şike davası bu kapsamın içinde olmayacak. Çünkü mevcut hükümet bunu sadece şuan yaptığı temizliği kapatmak için kullanıyor. Görürsünüz bu olay seçime kadar tartışılacak daha sonra hükümetimizin böyle bir gündemi yok denecek.

2- Uefa öyle bir şamar atacakki fenere yer yerinden oynuyacak. Hem avrupadan men cezasını arttıracak hemde küme düşme cezası verecek. Verecek diyorum veren tff olacaksada bunu Uefa yapacak. fenerle beraber sivas eskişehir mersin ve bjk de gümleyecek.

3-Basında çıkan sallamasyon haberlere inanmanın alemi yok. Bugune kadar yazılan birşey bildiğini iddaa eden kimsenin hiçbir dediği çıkmadı. Hatta karar açıklanmadan 10 dk önce mynet ve diğer yalamacı medya kararın bekletileceği haberleri pompalanıyordu ki yargıtay kafa attı hepsine.

4- Demem o dur ki Trabzonsporumun Şampiyonluğu bu sene içerisinde verilecek.

Birşey bildiğimden duyduğumdan mı hayır. Ama kesinlikle böyle olucak Allaha emanet olun

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bana göre seçimden önce kararı vermelerinin tek nedeni var, o da yeniden yargılamanın yolunu açmak. Bu hareketle CHP ve MHP gücünü de alan AKP Ergenekon ve Şike davasının yeniden görüşülmesi için anayasa değişikliği isteyecekler. Şu anki duruma bakılırsa bütün partiler buna olumlu oy kullanacaklar bu hareketle AKP oy oranını artırırken biz Trabzonspor taraftarını yine uyutmayı başarmış olacaklar. İyi uykular Trabzonum
                  Sevgili Turan Yukarıda bahsetmiştim bir haberde yeniden yargılama gibi bir şansları yok ŞİKECİLERİN boşuna bilgi kirliliği yapmayalım bari kendi içimizde...
                  Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• 3 Temmuz şike operasyonu sonrası varil varil şike konuşmaları, her türlü rezillik ortadayken Fenerbahçe'nin amiral gemisinin yazarı Ahmet Hakan, yine bekleneni yaptı ve göz boyamak için, Fenerlilerin gönlünde taht kurmak için bir yazı kaleme aldı ki evlere şenlik.

Neredeyse şikeci Aziz Yıldırım'ı kahraman ilan eden Ahmet Hakan, elmayla armutu karıştırıp, bir de bunun üzerinden hükümete ve cemaate saldırdı.

İşin garip tarafı Ahmet Hakan, daha önce de Trazonsporluluğunu ilan eden yazılar kaleme alması. Yazılarında önce Galatasaray'ı, ardından da Beşiktaş'ı tuttuğunu söyleyen sonrasında ise Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine yaptığı ziyaretin ardından da "Şenol Güneş’in gadre uğradığı halde mağrurluğundan ödün vermeyişinden, Özkan Sümer’in asil duruşundan ve takıma gönül verenlerin adanmışlığından öylesine etkilendim ki...
                    Anında tornistan edip adımı Trabzonspor Kulübü Kayıt Defteri’ne yazdırdım.
                    Bir de söz verdim, “Pazara kadar değil mezara kadar Trabzonsporluyum” diye." sözleriyle Trabzonsporlu olduğunu açıklamıştı.

İstanbul Medyası tarafından Trabzonpor'a yapılan haksızlıkları gördükten sonra "Ben aktif Trabzonspor taraftarı olacağım" diyen Ahmet Hakan, kendinden bekleneni yaptı ve bu kez Aziz Yıldırım'ı savunmaya başladı.

İşte Ahmet Hakan'ın akıl tutulması yaşadığını resmen ilan ettiği o yazısı;

DİK DUR EĞİLME AZİZ YILDIRIM
                    Senin elinde iki günde iki bin polisi hallaç pamuğu gibi dağıtacak güç var mı? Yok.
                    Senin elinde Yargıtay'ı Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nda görev yapan zatlardan birine bağlayacak kudret var mı? Yok.
                    Senin elinde Yargıtay'dan çıkan onama kararını "yok hükmünde" durumuna düşürecek bir kamuoyu oluşturma gücü var mı? Yok.
                    Senin elinde "İşte bunlar hep paralellerin işi" dediğin andan itibaren sesine ses katacak 7 gazete, 12 televizyon ve en az 48 köşe yazarı var mı? Yok.
                    Senin elinde "Şike var mı yok mu, buna ancak sandık karar verir" deme imkanı var mı? Yok.
                    Senin bir Bekir Bozdağ'ın var mı? Yok.
                    Senin tayin çıkarma, savcının yanına savcı ekleme, telefon dinleme, istihbarat oyunları oynama, kara propaganda yapma araçların var mı? Yok.
                    Yok... Yok... Yok... Ama sen yine de dik dur, eğilme Aziz Yıldırım.
Çünkü... Senin dik durup eğilmemen, elinde bin türlü imkanı olan kudretli şahısların dik durup eğilmemesine benzemez. Senin tek bir dik duruşun, her türlü etki, yetki ve garantiye sahip olanların bin tane dik duruşundan bile daha değerli, daha sağlamdır.
                    Dik dur eğilme! Vicdanlılar seninle!

Kaynak:61saat.com

--------------------------------------------------

Satilmi$ cok...
                    Iyi ki Azize $ike yapmi$...iyi ki polisler takip edip agizlarina tükürmü$ler...
                    Bu pislikler sadece futbol dünyasindaki asalaklari degil tüm cevrelerdeki satilmi$lari da günyüzüne cikardi...
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Sistemsel hata.
                      En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 19.01.2014, 17:47.

Yorum

• ali sen ne bilir
                        Forvete: Tencere Hill
                        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ali Şen UEFA'dan bır daha ceza gelmeyeceğini söyledi.bunamış pezevenk.
                          İNŞALLAH süresiz ceza verirler kuşbeyinlilere..
                          2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            UEFA; TFF'ye CAS'ın verdiği kararlardan sonra yeniden yargılama yapılması ve f.bahçe'nin küme düşürülmesini istedi. NTV SPOR *

şeklinde bir haber var izlemedim izleyen varsa doğrulayabilirmi?
                            Öyle bir haber olmasada(NTV SPOR fb nin yayın organı olduğu için pek zannetmiyorum) aksi bir karar uefa nın kendini inkar anlamına gelir.Şikeden 3 yıl men almış bir takım için yaptırımlar bellidir.Yunanistan ,italya örnekleri ortadayken sadece 3 yıl men le geçiştirirlerse uefa kilidi vurup gitsin zaten bunu hiç kimseye anlatamazlar.

Yorum

• Bizim savsak yönetımin avukatı Ahmet Metin Genç bugün ÇAY tv'ye bağlandı,tff ve kurullarına bı kez daha rutın başvuruları yapacaklarmış sonra UEFA'ya başvuru yapılacakmış.

Yorum

• Resmi site kimin resmi sitesisiniz basiretsiz yönetim kimin yönetimisiniz bi açıklama yapın atın şu ölü toprağınızı üstünüzden siz kime hizmet ediyorsunuz hırsıv var diye bağırın ne duruyorsunuz
                                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X