Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    etrafınızdaki fenerilere "oo tebrikler yargıtaydan beraat kararı çıkmış" deyin aldığınız cevaplara şaşıracaksınız bizzat test edilip onaylandı
    Sevgili Celal Demir;

Kardeşim,çok kötüsün

Yorum

• İlk olarak
      Jackal Wile tarafından yazılan
      sen trabzonspor başkanına twitle soru soramazsın !!!

Gökhan Koç;1919322960
      tarafından gönderildi
      niye ?

hehehe....

Skor: Jackal : 1 - Gökhan : 0

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor başkanının soru sorulmasını uygun gördüğü şekilde soru sormayla yetineceksiz.

Son sözlerin içinde bir vatan haini der önce sonra değerli paydaşlarımızla beraber Allahtan dileriz başbakanımız 10 yıl daha iktidarda kalsın der zaten konuyu siyasete bağlmaya yer arıyor her konuşmada aman kızdırmayın yoksa yine siyaset meydanına çevirir ortalığı hiç bişey öğrenemeden geri gelir millet
        Taraftarımızın bir kısmı dış mihraklar (uefa) tarafından kullanılıyor da diyebilirler belki
        StopMatchFixing.Com

Yorum

• Küme düşürme ile ilgili soru gelirse ne cevap verecek çok merak ediyorum. 2 Ağustos'ta Trabzonspor'un kuruluşunun 46. yıl dönümünde Trabzon'da konuşma yaparken, fenerbahçenin küme düşmesini istemeyiz gibi bir ifade kullanmıştı. O kalabalıkta bi an sessizlik oldu, yine aynı tabirleri kullanırsa taraftar biraz gözünü açar bu sefer.
          fenerin ceza almasını istemiyorsan, neyin ödülünü istiyorsun ki zaten?

Yorum

• Bu sayfa Trabzonspor sayfası olmaktan çıkmış, siyasi bir sayfa olmuş. Akp'ye oy verenlere hakaret etme hakkını nereden buluyorsunuz arkadaşlar. Admin, kupa'nın Trabzonspora ne zaman verileceğini öğrenmek istiyorsan bana özel mesaj at. Bunu burda açıklamam dava konusu olabilir.

Yorum

• korkarım ki iho yıne kendıne göre türkıyenın en ıyı ve en muhtesem taraftarından(sıkebahce taraftarı) bahsedecek...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak mustafaHorozoğl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sayfa Trabzonspor sayfası olmaktan çıkmış, siyasi bir sayfa olmuş. Akp'ye oy verenlere hakaret etme hakkını nereden buluyorsunuz arkadaşlar. Admin, kupa'nın Trabzonspora ne zaman verileceğini öğrenmek istiyorsan bana özel mesaj at. Bunu burda açıklamam dava konusu olabilir.
                Bu sayfalarda kimse Akp'ye oy verenler için hakaret edemez,

Böyle bir mesaj gördüğünüzde şikayet edin, gereğini yaparız.

Özelden paylaşacağınız bu kıymetli bilgiyi "sır" olarak saklayamayız ve dolayısıyla bir dava ile karşı karşıya kalmanızı istemeyiz.
                StopMatchFixing.Com

Yorum

Bu sayfa Trabzonspor sayfası olmaktan çıkmış, siyasi bir sayfa olmuş. Akp'ye oy verenlere hakaret etme hakkını nereden buluyorsunuz arkadaşlar. Admin, kupa'nın Trabzonspora ne zaman verileceğini öğrenmek istiyorsan bana özel mesaj at. Bunu burda açıklamam dava konusu olabilir.

??????????????????????????????????

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sevgili Celal Demir;

Kardeşim,çok kötüsün
                    beni buna zorladılar abi aslında çok iyi bir insandım eskiden
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yazıklar olsun. Biz bu başkanı hakedecek ne yaptık. Göreve geldiğinden beri en az 20 konuda dönüş yaptı. Şimdi de toplantı iptalmiş.

Takım uçuruma yuvarlanıyor.

Yorum

Bütün partilere en sert tepki veriliyor. AK Partililere hakaret edenler kişisel olarak ediyor. Raporlanınca forum yönetimi gereğini yapıyor zaten

Yorum

• sabah sabah ne güzel haberler cikiyor:

UEFA'dan TFF'ye şok talep!

UEFA, TFF'ye CAS'ın verdiği kararların ardından beklenen yazıyı gönderdi. Yazıda yeniden yargılama yapılması ve Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi isteniyor.

kaynak
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Basın toplantısının iptali, yazılı açıklama yapmayacakları anlamına gelmez,

Soru almayacakları kesinleşmiş oldu ama
                            StopMatchFixing.Com

Yorum

abicim bende Akp liyim bu sayfada ne Akp ye neden başka partilere oy kullananlara hakaret edilemez bir yanlışın olmasın bu konuda ?
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• beynim durdu, kendimi yakıcam iş yerinde, sebebi şikebahçe ve şikeseverler cemaati...

biri bana yardım etsin. şu uefadan geldi denen yazı gerçekmidir, kaynak nedir?

yargıtay usulde hata var deyip dosyayı geri göndermiş, usuldeki hatayla alakalı ne gibi bilgiler var elimizde? ne konuda veya nasıl bir hata yapıldığı biliniyor mu? usuldeki hata gerçek mi? yoksa buda 856145564710 uncu oyalama taktiğimi?
                                https://twitter.com/parktakiamca

Yorum

Çalışıyor...
                                X