İlk olarak Sefa YASIN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en kötü başkanıdır, daha da kötüsü gelmeyecektir. Hiç bir zaman desteklemedim ama seçimi kazandı artık Trabzonspor başkanıdır bakalım neler yapacak demiştim. Fakat görünen köy kılavuz istemez . Hacıosmaoğlu bu süreci sabote etmek için iktidarın maşası olarak gelmiştir. Siyasete bayılan şakşakcılar sonuna kadar destekleyebilirler Hacıosmanoğlunu. Çünkü onlar için önemli olan Trabzonspor değil biricik partileridir. Bugün bu başkanı savunanlar başka bir partinin şakşakcılığını yapsa yerin dibine sokarlardı ama kendi partilerinin sözcüsü gibi olunca çok hoşlarına gitti. Alın başkanınızı başınıza çalın.En son İlker Gazioğlu tarafından düzenlendi; 03.09.2013, 16:00.2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak İlker Gazioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en kötü başkanıdır, daha da kötüsü gelmeyecektir. Hiç bir zaman desteklemedim ama seçimi kazandı artık Trabzonspor başkanıdır bakalım neler yapacak demiştim. Fakat görünen kılavuz istemez . Hacıosmaoğlu bu süreci sabote etmek için iktidarın maşası olarak gelmiştir. Siyasete bayılan şakşakcılar sonuna kadar destekleyebilirler Hacıosmanoğlunu. Çünkü onlar için önemli olan Trabzonspor değil biricik partileridir. Bugün bu başkanı savunanlar başka bir partinin şakşakcılığını yapsa yerin dibine sokarlardı ama kendi partilerinin sözcüsü gibi olunca çok hoşlarına gitti. Alın başkanınızı başınıza çalın.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekırıcı oluyorsun ama Hacıosmanoğlunu destekleyen taraftarlara hakaret ediyorsun şu anda.
Az bile demiş.
Kim bu kara lekeyi savunuyorsa derdi Trabzonspor değildir.
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekırıcı oluyorsun ama Hacıosmanoğlunu destekleyen taraftarlara hakaret ediyorsun şu anda.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence orda kırıcı bir durum yok Celal abi.
Az bile demiş.
Kim bu kara lekeyi savunuyorsa derdi Trabzonspor değildir.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence orda kırıcı bir durum yok Celal abi.
Az bile demiş.
Kim bu kara lekeyi savunuyorsa derdi Trabzonspor değildir.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
neyse iş Trabzonspor luluğumuzu sorgulamaya kadar gidiyor yine... konu kapansa daha iyi olur. nasıl ben kimsenin Trabzonspor luluğunu sorulamıyorsam, kimseyede Trabzonspor luluğumu sorgulatmam ben.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi ben Hacıosmanoğlu nu destekliyorum diye siyasete bayılan bir şakşakçı, siayseti Trabzonspor un önünde tutan biri olmuş oluyorum öylemi? Sadri Şener i sevmeme rağmen nasıl destek verdiysem İbrahim başkanada vereceğim. Sadri Şener i nasıl eleştirdiysem aynı şekilde İbrahim Başkanıda eleştireceğim. burada devamlı yorum yazıyoruz herkes herkesi az çok tanıyor fikirlerini biliyor. hiç beklemediğim kişilerin burda kırıcı yorumlarına gerçekten çok üzülüyorum.
Bunun ötesi yok.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bu olanlardan sonra Hacıosmanoğlu'nu destekleyemezsin.
Bunun ötesi yok.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekırıcı oluyorsun ama Hacıosmanoğlunu destekleyen taraftarlara hakaret ediyorsun şu anda.
Hacıosmanoğlu'nun bizi nasıl kandırdığı ile ilgili bir çok şey yazılır ama üşeniyorum o örnekleri vermeye . Zaten belirli dönemlerle yazıldı forumda. Benim için Trabzonspor başkanı diye Hacıosmanoğlu'na saygı duymamı gerektirecek hiç bir şey kalmamıştır. Şikeciler ne diyor , ne yapıyor merak etmiyorum. Çünkü onlar sinirlerimi geremiyor artık ama Hacıosmanoğlu gün geçmiyor ki beni deli edecek başka birşey yapmasın. Seni kırdıysam özür dilerim ama Hacıosmanoğlu'nu siyasi refleksle destekleyen hiç kimseden özür dilemiyorum. Olumsuz bir sonuçla karşılaşırsak bunun sorumlusu Hacıosmanoğlu ve onu destekleyenlerdir.2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak İlker Gazioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu'nun bizi nasıl kandırdığı ile ilgili bir çok şey yazılır ama üşeniyorum o örnekleri vermeye . Zaten belirli dönemlerle yazıldı forumda. Benim için Trabzonspor başkanı diye Hacıosmanoğlu'na saygı duymamı gerektirecek hiç bir şey kalmamıştır. Şikeciler ne diyor , ne yapıyor merak etmiyorum. Çünkü onlar sinirlerimi geremiyor artık ama Hacıosmanoğlu gün geçmiyor ki beni deli edecek başka birşey yapmasın. Seni kırdıysam özür dilerim ama Hacıosmanoğlu'nu siyasi refleksle destekleyen hiç kimseden özür dilemiyorum. Olumsuz bir sonuçla karşılaşırsak bunun sorumlusu Hacıosmanoğlu ve onu destekleyenlerdir.
örnekleri yazmana gerek yok ben biliyorum ne demek istediğini. Hacıosmanoğlu na saygı duymayabilirsin eyvallah. bende akp liyim ama hiçbirzaman ne bu forumda nede başka bir yerde akp yi Trabzonspor un üstüne çıkardım. aksine eleştirdimde. hala daha eleştiriyorum. başkanıda eleştiriyorum işin tadını kaçırdı diye. ben yıl sonuna kadar bekleyeceğim ozamana kadar birşeyler olacak. onlar olduktan sonra gerekirse başkana teşekkür ederim gerekirse en ağır eleştirileri yaparım.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı şeyleri bende tasvip etmiyorum. mesela akp li olabilrsin ama Trabzonspor a başkansan ne akp nin nede başka bir partinin mitinglerinde boy gösteremezsin. zaten en büyük tepkiyide burdan alıyor. şike konusunda benim umudum var zaten o yüzden başından beri başkana destek verdim şu andada gelişmeleri yakından takip ediyorum herşey göründüğü gibi olmayabilir o yüzden eleştirirken erken davranmak ismiyorum.
Geçen telegole bağlandığında dedi ki, kupa başbakanda diyorlar, öyle olsa sayın başbakan bana söylerdi, haberim olurdu.
Bu kadar düşecek ne günah işledik abi?
Böyle bir cümleyi nasıl kurabiliyor. Bunu ilkokuldan bir çocuk bile diyip kendini rezil etmez.
Çıktı meydan okudu, alkışladık. Helal olsun dedik. Trabzonspor başkanı sıfatıyla mitinglere çıktı, hadi sabır dedik.
Her konuşmasında başbakanı sevmekten başka bir şey yapmadı hadi yine sabır dedik.
Oyuncu aldı geldi, stadın ortasında yine başbakanı sevip saydı.
Kirli kupayı almam diyip duruyor. Anıt yapacağım diyor. Öyle bir konuşuyor ki sanki tüm mücadeleyi kendisi vermiş gibi, kendini kahraman belliyor.
Eğer gerçekten adalet isteseydi, kişiler ve kurumlar ayrılsın diyen başbakan için iki çift laf ederdi.
Peşine dolaşıp ona atkı takmak yerine.
Bu adam benim başkanım değil, hiçbir sıfatla beni temsil edemez. Ben bu olanlardan ancak utanç duyarım ve istifa edeceği günü iple çekerim.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen mali kongrede söylediği ''siyaset fotbola karışmamıştır'' lafından sonra kendisinin başkan adaylığını asla desteklemedim. Her yerde yazdım bunu diyen nasıl oy alabilir diye. Sonra başkan seçildi. Eyvallah dedim, Trabzonspor başkanıdır artık, bize destek olmak düşer. Ama o bize köstek olana dek. İnandık, güvendik. Ve zamanla gördük ki derdi adalet değil, Aziz Yıldırım ve yandaşları.
Geçen telegole bağlandığında dedi ki, kupa başbakanda diyorlar, öyle olsa sayın başbakan bana söylerdi, haberim olurdu.
Bu kadar düşecek ne günah işledik abi?
Böyle bir cümleyi nasıl kurabiliyor. Bunu ilkokuldan bir çocuk bile diyip kendini rezil etmez.
Çıktı meydan okudu, alkışladık. Helal olsun dedik. Trabzonspor başkanı sıfatıyla mitinglere çıktı, hadi sabır dedik.
Her konuşmasında başbakanı sevmekten başka bir şey yapmadı hadi yine sabır dedik.
Oyuncu aldı geldi, stadın ortasında yine başbakanı sevip saydı.
Kirli kupayı almam diyip duruyor. Anıt yapacağım diyor. Öyle bir konuşuyor ki sanki tüm mücadeleyi kendisi vermiş gibi, kendini kahraman belliyor.
Eğer gerçekten adalet isteseydi, kişiler ve kurumlar ayrılsın diyen başbakan için iki çift laf ederdi.
Peşine dolaşıp ona atkı takmak yerine.
Bu adam benim başkanım değil, hiçbir sıfatla beni temsil edemez. Ben bu olanlardan ancak utanç duyarım ve istifa edeceği günü iple çekerim.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
Yorum