Seçimden sonra Trabzon'daki Fenerbahçelilerin sayısı belli olacak arkadaşlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Barış Mayda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu miting hangi gün ???Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecubuklu olza daha güzel olurduVe seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyun giyenede dağıtana da GİYECEK OLANA DA 40 gün 40 gece söverim haberleri olsun...
Şerefsizler...
sevmiyorum kardeşim bu şerefsizleri.bugün böyle yapıp 13 haziran sabahı herşeyi unuturlar.birde üstüne pişkin pişkin biz böyle bişey yapmadık derler.sorsan hepsinin dini bütündür ama yalan hile hurda her melanet onlarda.hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.
Yorum
-
"trabzonsporla ilgili olarak yaptıklarımızı buralarda dile getirip trabzonspora siyaset bulaştırmak istemiyoruz"
diyebilecek ONURLU insanlara ihtiyacımız var...''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla oy veriyim mi vermiyim mi hala daha karar veremedim.
Başbakanın bu şerefsizlerin stadına gidip maç izlemesini, alınan hediyeleri
aziz dümbüğünün ligin bitimine çeyrek kala b.ktan
Hani bi yandan istanbuldayım oy vermememiz bişeyi değiştirmez bir de sonuçta memleket meselesi diyorum.
Dğer yandan ulan ben oy atmasam ne değişirki içim huzurlu olur, sonradan kaçan veya bundan sonra kaçacak şampiyonluklar için elim kırılsaydı da oy vermeseydim diye düşünmiyim diyorum.
Eğer varsa böyle bir kampanya trabzon dışı iller falan farketmez oy vermeyelim hiç sorun değil.
Ama karar vermek lazım.
Yorum
-
İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolu siyasete karıştırmayanlar nerde, neden bordo mavi? beyaz değil miydi her yerde bu tip tişörtlerin rengi?İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi o tshirt ün rengine bakın amblemine bakın sonrada futbola siyaseti kim karıştırıyormuş görün...
Lafım burda siyaset yapıyorsunuz diyenlere...
Evet yapıyorum akp ye oy vermiyorum...Ama kime verdiğimide söylemiyorum...Al sana siyaset...
1 ) Burada bizim siyaset yapmamız
2 ) Siyasilerin Trabzonspor'u kullanmaya çalışması.
Yukarıdaki resimdeki olay 2. sınıfa giriyor.
İkincisine tepkiyi oylarımızla veririz. Giymeyiz veririz, dinlemeyiz veririz, orda olmayız veririz.
İlkini ise malesef burada yapıyoruz.
Ben bu sebeple şu partiye oy vermeyeceğim demek ayrı şeydir. Siz de vermeyin, veren fb lidir, koyundur, sürüdür, odur budur demek ayrı şeydir.
Ben burda çok sizde vermeyin, etmeyin diyen gördüm ve büyük destek görüyor, alkışlanıyor ama bırakın sizde verin demeyi, ben vereceğim diyen bile hakarete maruz kalıyor.Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
-
[QUOTE=Barış Mayda;1917670680]İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın 14:30 ' da. Valilik önünde.....[/QU
sagolasın abi inşallah canlı yayın yaparlarNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Burdan açıkça söylemek istiyorum Trabzonsporu siyasete alet etmek çok büyük ve tehlikeli bir oyundur.Anladımki Trabzonda yaşamanın avantajlarının yanında küçük bir yer olduğu için bazen dezavantajları da oluyor ve ordan bakınca resmin genelini göremiyorlar.Bir şekilde bu oyuna bilerek yada farkında olmadan alet olanlara ve %1 olduklarını söyleyenlere özellikle söylemek istiyorum.%1 ne demek siz biliyor musunuz? %1 demek maksimum 500.000 minimum 400.000 oy yapar. Trabzonda 500.000(yada 400.000) seçmen var mı diye sorarım o küçük dünyalı arkadaşlara.Anladım ki bizim gibi Trabzonu hayatında görmemiş ama TS'yi tutan taraftarlar için Trabzonu ve neden şampiyon olamadığımızı daha iyi anlayabileceğimiz bir takım veriler ortaya daha net çıkmaya başladı.Israrla söylüyorum Trabzonsporu,Trabzona ve Trabzonlu olanlara ve Trabzonda yaşayanlara mahkum etmek ve siyasi birtakım çatışmaların içine sokmak Trabzonsporu büyütmez aksine küçültür.Sırf bir partiyi yıpratmak için oyuna gelenleri yada gelmeyerek bilinçli olarak bu oyunun içine dahil olanları acizane uyarıyorum gelin bu oyundan ve oyuna alet olmaktan vazgeçin artık,yeter!♥Umut Bulut♥
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"trabzonsporla ilgili olarak yaptıklarımızı buralarda dile getirip trabzonspora siyaset bulaştırmak istemiyoruz"
diyebilecek ONURLU insanlara ihtiyacımız var...Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
-
bu zihniyet trabzonsporluları da bir bayrak bir tişört bir stadyumla mı kandırabileceklerini sanıyorlar !
haksızlıklarla mücadele etmeyen her kimse o adamın gözümdeki değeri sıfırn altındadır !
bazı taraftarlara yağdırdığınız söylenen paralarla onları maşa olarak kullanabilirsiniz ancak bu şehirdeki sessiz çoğunluk hepinizi ezer geçer ! trabzonsporu alet etmeyin pis emellerinize !''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk oyumu Akp'ye vericektim ama artık günahımı bile vermem. Benim gibi düşünen onlarca insan vardır heralde.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum