(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
geçen dönem ak parti milletvekili olan büyüğümüzün çabası kesinlikle benim yüreğime hitab etti. kendisini destekliyorum. fakat başbakan o büyüğümüze ne diyecek önemli olan bu. bu ülkenin savcıları başbakanın el atma dediği bişeye el mel atamaz. ve benim düşüncem, seçim öncesi başbakan bu işi sümenaltı edecektir...
- Umarım hemşerilerim şu heriflere gereken dersi verir , yoksa böyle sıradan adamların seçilmesi hem Şampiyonlukların çalınmasına sebep olacak ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Böyle bir mesaj atınca mesajım silinmiyor ama diğer mesajlarım siliniyor elbet buda silinecektir. Anlamadığım bu forumda saygı çerçevesinde düşüncülerimizi ifşa edemememiz. Eleştiriye açık değilseniz neden başkalarını eleştiriyorsunuz.
Saygılarımla
( Bunlarda silinecek ama olsun ben yinede yazmış olayım.)
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
- Tişörte bak , renge bak , ya bu adamlar bir tane bile milletvekili çıkarmaması lazım , yoksa daha çok figuran oluruz ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Geçen seçimde verecektim oyumu, vermiyorum. Türkiye genelinde benim gibi düşünen kaç tane Trabzonlu ile konuştum ben. Bakalım Türkiye geneli oylarınızda ne kadar kayıp olacak.
Yorum