Benim bildiğim burası siyasi iktidarın değil Trabzonspor'un haklarının savunulması gereken bir ortam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
- Devam aslanlar devam , sizin önünüz açık ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburasi taraftar forumundan cikmis chp mhp parti sozcusu olmus
sansar aziz lig tv de zaten ak partili oyle degil mi?
şurada chp ya da mhp lehine söylenen bir şey var mı? varsa göster. kimse burda "yaaa chp olsa böyle olmazdı işte", "hadi oylar mhp'ye" diyen mi var?
hala anlamıyorsunuz.
başbakan şampiyonluk yarışında taraf tuttu mu? tuttu. hakkımız yenirken sessiz kaldı mı? kaldı.
kusura bakmayın ama bu şeref yoksunluğunu babam yapsa ben ona da karşı dururum arkadaş.trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildiSen kimden iğreniyorsun. Ne biliyorsun kime oy vereceğimizi. Bizim hayatımız Trabzonspor olmuş. Yenildiğim maçta kızımın eşimin yanında utanmadan ağlayan,çalınan şampiyonluktan sonra günlerce kendime gelemedim...
1,5 yaşındaki kızım uzak ellerde ameliyat olmuş,onun yanında olamamışım onun üzüntüsüne eşdeğer bir üzüntü yaşamışım ve buna kısmen siyasiler neden olmuş ve ben oyumu ona vereceğim.
Asıl senin gibilerden iğrenmek gerek...
Yorum
-
İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşey düzgün diyorsun yani Türkiye de ..Futbol çok temiz bu ülkede...
Biz nasıl göremedik tüh tüh..Çıkartıyım şu at gözlüklerimi de ben de göreyim..
Bizi ampülünüzle aydınlattığınız için teşekkürler♥Umut Bulut♥
Yorum
-
İlk olarak Sansar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakın nasıl etkilemiş sizi ayrıca niye üstünüze alınıyorsunuz ki ben diğer arkadaşın yazdığı mesajın tersinin nasıl bir etki yaratacığını merak ettim ve yazdım ona tepkiniz olmadı ama buna oldu çok güzel devam...
Yazdığın o kelime için herkesten özür dilemelisin...
Yorum
-
Yine Siyaset'e gitti konu...
Konuyu bilmeyen Arkadaslar lütfen YAZMAYIN....!
Cünkü konu parti konusu degil, kac kez daha anlatalim...?
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
- Bugüne kadar bu adamlar yoktuda açlıktanmı öldük ! İnsan şu alenen tehditlerden utanır birazcık.
- Benim partim felan yok , kimseyide inandırmak zorunda değilim , adam gibi iktidarda yok muhalefette.
- Eğer siz hala Başbakanla-Aziz arasındaki diyoloğu değerlendirme yeteneğinden yoksunsanız , saz bile az abi ne yapayım ben...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Bugüne kadar bu adamlar yoktuda açlıktanmı öldük ! İnsan şu alenen tehditlerden utanır birazcık.
- Benim partim felan yok , kimseyide inandırmak zorunda değilim , adam gibi iktidarda yok muhalefette.
- Eğer siz hala Başbakanla-Aziz arasındaki diyoloğu değerlendirme yeteneğinden yoksunsanız , saz bile az abi ne yapayım ben...
düşünüyorum da, şu adamlara mı laf anlatmak daha zor yoksa fenevlilere mi?trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.
Yorum
-
emekikeye oynama diyen
ankaragucunu arayan
buca baskani ile devre arasinda anlasan para veren eskisehirdeki gollerimizi iptal eden alexe kasitli tekme atan kaleciye baski yapan da ak parti veya basbakan mi?
adam dogal ozu sozu bir
fenerbahceliyim diyor
bundan oy devsirmeye kalkmak yanlis
memurlari etkileyen basbakan deil futbol mafyasi aziz ergenekon vb olusumlardir
hedef saptirmayin
gozunuzu acin
bu yorumlar futbol mafyasinin isine gelirceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemekikeye oynama diyen
ankaragucunu arayan
buca baskani ile devre arasinda anlasan para veren eskisehirdeki gollerimizi iptal eden alexe kasitli tekme atan kaleciye baski yapan da ak parti veya basbakan mi?
adam dogal ozu sozu bir
fenerbahceliyim diyor
hedef saptirmayin
gozunuzu acin
bu yorumlar futbol mafyasinin isine gelir
aziz, lig tv, hürriyet, başbakan...
hepsi farklı menfaatler uğruna şampiyonluk yarışını kıyısından, ucundan ya da komple manipüle etti.
direk manipüle etmeyen de sessiz kaldı.
ki kötülüğe karşı sessiz kalan da en az kötülük eden kadar suçludur.
artık size bir şey demiyorum, yemin ederim sizlere laf anlatmak fenevlilere laf anlatmak kadar zor.
biz klüp başkanımızı eleştiriyoruz, yeri gelirse kongreye kadar yolu var.
ama fenerliler klüp başkanını , siz parti başkanınızı eleştirmekten dahi acizsiniz. size göre herkes sütten çıkmış ak kaşık.
böyle daha çook hakkımız yenir.trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.
Yorum
-
- Arahna kardeşim sana cevap yazmaya hiç gerek yok bence , zira neye hizmet ettiğin o kadar açıkki ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemekikeye oynama diyen
ankaragucunu arayan
adam dogal ozu sozu bir
fenerbahceliyim diyor
hedef saptirmayin
gozunuzu acin
bu yorumlar futbol mafyasinin isine gelir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum