Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ne olursa olsun 3 milletvekili çıkarırlar bence. Konu, başlık vs vs komple siyaset. Birbirinizi aşağılamayı bırakın, hedef belli, ama hala birbirimize giriyoruz.

Bu konunun yeri burası değildir, ama bazılarımız, tepki vermemizin en güzel yolunu 12 Haziran gördüğü için çok heyecanlı. Bazılarımız kasıtlı olarak, bu gündemi oluşturmaya çalışıyor. Bazıları ise, adamların (etkisinin %1 olduğunu düşünenlerin) umrunda bile olmamasına rağmen, savunmalarını üstleniyor. Garip bir durum yani. Ama yeri burası değil. Siyasi kavgalarımız bu platformun dışında tutulsun lütfen, buradaki birlikteliğimizin paydası Trabzonspor'dur bunu unutmadan, yorumlar yapalım. Verdiğimiz tepkiyi bir başkası, bizim istediğimiz şekilde vermiyor diye, kimseye hakaret etmeye hakkımız yok. Bu durum öncelikler sıralamasında bir yanlışımız olduğunu gösteriyor.
    Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

İlk olarak Ahmet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senin önce saygın olsun. Ortaya atlama milletin olaya nasıl bilmediğini bakarak. Hadi ben şimdi pikniğe gidiyorum. Çok siniriyle oynama milletin. !
      Ben bana saygısızlık yapmayan kimseye saygısızlık yapmadım.

Eğer bu konu ile ilgiili görüşümü çekemiyorsanız sizde sorun vardır.

Gidin biraz sinirlerinizi aldırın.
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        azizin askeri (savunma sanayi diyelim) ticari ilişkileri nedeniyle siyeset üstü olduğunu herkes bilir. olayı seçim üstü o kadar parti propagandasına çevirdiniz ki haklı davamızdaki hedefler bile şaşıyor. sıktı artık.

kimse artık; aziz, emre, volkan, oğuz sarvan, esat yılmaer ve tüm tsyd, tff, bilimum gazateciler, bilimum hakemler, emenike, volkan babacan vs. vs. vs. demiyor
        büloyu unutmamak lazım...
        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor'un senin için ne ifade ettiğini düşün bir sonuca ulaşırsın
          Trabzonspor benim için çok şey ifade ediyor o sebeple düşünüyorum ama bir sonuca varamıyorum yani ortaya atılan bu bilgiler sebebiyle ben düşüncelerimi bir tarafa bırakıp diğerlerine oy veremem yapamam yani bu kendime ihanet olur o sebeple bir çözüm yolu soruyorum...

Yorum

İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne olursa olsun 3 milletvekili çıkarırlar bence. Konu, başlık vs vs komple siyaset. Birbirinizi aşağılamayı bırakın, hedef belli, ama hala birbirimize giriyoruz.

Bu konunun yeri burası değildir, ama bazılarımız, tepki vermemizin en güzel yolunu 12 Haziran gördüğü için çok heyecanlı. Bazılarımız kasıtlı olarak, bu gündemi oluşturmaya çalışıyor. Bazıları ise, adamların (etkisinin %1 olduğunu düşünenlerin) umrunda bile olmamasına rağmen, savunmalarını üstleniyor. Garip bir durum yani. Ama yeri burası değil. Siyasi kavgalarımız bu platformun dışında tutulsun lütfen, buradaki birlikteliğimizin paydası Trabzonspor'dur bunu unutmadan, yorumlar yapalım. Verdiğimiz tepkiyi bir başkası, bizim istediğimiz şekilde vermiyor diye, kimseye hakaret etmeye hakkımız yok. Bu durum öncelikler sıralamasında bir yanlışımız olduğunu gösteriyor.
            azizin ergenekon davasinda ifadeye cagrilacagi soyleniyordu secim sonrasi
            basbakan zaten ergenekon gibi davalarla ulkenin temizlenmesini istiyor
            ergenekon ve benzerleri ulkeden temizlenmeden futbol da temizlenmez
            aziz generallere kadin ayarlamak haberleriyle anildi
            siz hala sucu basbakanda goruyorsunuz ak partide goruyorsunuz
            bu dusunce ile aziz ve benzerlerinin guclenmesini saglarsiniz sadece

"Ne olursa olsun 3 milletvekili çıkarırlar bence" derken kendini de ele veriyorsun .onlar diye ifade kullaniyorsun. hangi partilisin derler adama?
            olay birilerini karalamak degil
            kendi sehrimizle kendi insanlarimizla degil
            aziz ve adamlariyla
            lig tv
            sansar
            hurriyet
            emre gibileriyle ugrasilsin
            must denizli kac kere canli yayinda silivriye selam soyledi gormedinizmi hic?
            butun suc orgutleri ve sikeciler elele su an
            gormuyormusunuz
            sakin trabzonspor sevgisini siyasete alet etmeyiniz
            benim icin birinci oncelik vatanimdir
            sonra memleketim
            sonra tranzonspor
            ilk trabzonspor da olsa
            tavriniz yanlis
            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

arenadaki provakatörden ne beklersin daha
              ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
              verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
              Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                azizin ergenekon davasinda ifadeye cagrilacagi soyleniyordu secim sonrasi
                basbakan zaten ergenekon gibi davalarla ulkenin temizlenmesini istiyor
                ergenekon ve benzerleri ulkeden temizlenmeden futbol da temizlenmez
                aziz generallere kadin ayarlamak haberleriyle anildi
                siz hala sucu basbakanda goruyorsunuz ak partide goruyorsunuz
                bu dusunce ile aziz ve benzerlerinin guclenmesini saglarsiniz sadece

"Ne olursa olsun 3 milletvekili çıkarırlar bence" derken kendini de ele veriyorsun .onlar diye ifade kullaniyorsun. hangi partilisin derler adama?
                olay birilerini karalamak degil
                kendi sehrimizle kendi insanlarimizla degil
                aziz ve adamlariyla
                lig tv
                sansar
                hurriyet
                emre gibileriyle ugrasilsin
                must denizli kac kere canli yayinda silivriye selam soyledi gormedinizmi hic?
                butun suc orgutleri ve sikeciler elele su an
                gormuyormusunuz
                sakin trabzonspor sevgisini siyasete alet etmeyiniz
                benim icin birinci oncelik vatanimdir
                sonra memleketim
                sonra tranzonspor
                ilk trabzonspor da olsa
                tavriniz yanlis
                Ben herhangi partinin çalışanı ya da adayı değilim, hangisi o seçimde aklıma yatarsa gider oyumu ondan yana kullanırım. Takım tutar gibi siyaset yapıp, bir siyasi partiyi kendi partim diye görmem hiçbir zaman. Oy verdiğim parti de onlardır, diğerleri de onlardır.

Açıklamalarımda zaten bazılarının isteyerek böyle bir ortam oluşturmaya çalıştığını seçim propagandası yapmaya çalıştıklarını söyledim. hatta onlara destek vermeyenlere açık açık hakaret ettiklerini ve bunun yanlış olduğunu söyledim, burada öncelikler siyasi partiler olmamalı dedim.

Bana cevap yazarken sırf beni bir tarafta gördüğünüz için cevap yazmayın, söylemeye çalıştığım şeyleri yorumlayın.

Gösterdiğim hedefler belli.

bu pankart yüzünden kulübe dava acacakmış aziz acan kadar actıranda suçlu diyor eeee ne dielim yarası olan gocunur
                En son Turgut Altun tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 14:04.

Yorum

İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben herhangi partinin çalışanı ya da adayı değilim, hangisi o seçimde aklıma yatarsa gider oyumu ondan yana kullanırım. Takım tutar gibi siyaset yapıp, bir siyasi partiyi kendi partim diye görmem hiçbir zaman. Oy verdiğim parti de onlardır, diğerleri de onlardır.

Açıklamalarımda zaten bazılarının isteyerek böyle bir ortam oluşturmaya çalıştığını seçim propagandası yapmaya çalıştıklarını söyledim. hatta onlara destek vermeyenlere açık açık hakaret ettiklerini ve bunun yanlış olduğunu söyledim, burada öncelikler siyasi partiler olmamalı dedim.

Bana cevap yazarken sırf beni bir tarafta gördüğünüz için cevap yazmayın, söylemeye çalıştığım şeyleri yorumlayın.

Gösterdiğim hedefler belli.

http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1917669999
                  msjimin diger bolumleriyle ilgili de fikrini belirtseydin
                  daha iyi olurdu
                  ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    msjimin diger bolumleriyle ilgili de fikrini belirtseydin
                    daha iyi olurdu
                    Diğer konularda benzer fikirleri paylaştığımızı söyleyebilirim. Bu temizliğin o kadar kolay olmadığını da düşünüyorum. Ama seçim sonrasına bırakılan bazı kurum ve kişilere yönelik, bir takım belgeli davalar serisi olduğuna dair duyumlarım var. İnşallah, karanlık olaylardan yakamız sadece futbolda değil, sosyal yaşamın her alanında kurtulur.

Böyle tiplerin Trabzonspor'un içinde veya oy vereceğimiz partilerin içinde olsa dahi temizlenmesi en büyük temennimiz.

Yorum

belediye seçimlerinde %15 kaybetmişlerdi trabzonda ampul söndü pankartları altında kalkmış %1 den bahsediyor gsli arkadaş böyle adamları dışarda tutmalı trabzon şehri çünkü yıllardır onlardan zarar gördük hep inşallah gerekli tepki verilirdi aklı başına gelir herkesin
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

forma degilmis, buymus
                        yok imza, mimza

Yorum

arkadaşlar ben hiçbir partiyi tutmuyorum ama sırf trabzonsporun gücünü göstermesi adına mevcut hükümete rey atmayacağım

şahsi fikrim her onurlu trabzonsporlu bu duruşu sergilemeli.
                          baştaki partinin önemi yok önemli olan gücümüzü göstermek yoksa daha çok ağlatırlar bizi.
                          KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

Vay adamlara bak hem suclu hem güclü yahu...

Herkes elini tasin altina koysun ve bu konulardan cevresindekilerine bahsetsinler.

Eger yarin tepki olmazsa Trabzon Halki bu olanlari kabul etmis demektir...!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

İlk olarak uyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

forma degilmis, buymus
                              Buyun giyenede dağıtana da GİYECEK OLANA DA 40 gün 40 gece söverim haberleri olsun...
                              Şerefsizler...
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

İlk olarak Sansar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor benim için çok şey ifade ediyor o sebeple düşünüyorum ama bir sonuca varamıyorum yani ortaya atılan bu bilgiler sebebiyle ben düşüncelerimi bir tarafa bırakıp diğerlerine oy veremem yapamam yani bu kendime ihanet olur o sebeple bir çözüm yolu soruyorum...

Cözüm? Basbakan'a gereken tepkiyi göstermek...

Ondan sonra git oyunu kime veriyorsan ver ama Trabzonspor icin bunu yap..!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X