Aşağıla bakalım gs'li kongre üyesi Trabzon'u...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi ben istanbuldayım... Türkiyedeki Trabzonsporlular tepkisini sandıkta sorarsa Ak parti gereken cevabı alır...
Başbakanın bu şerefsizlerin stadına gidip maç izlemesini, alınan hediyeleri
aziz dümbüğünün ligin bitimine çeyrek kala b.ktan bi sebepten başbakanlığa çıkmasını ben sindiremiyorum arkadaş.
Hani bi yandan istanbuldayım oy vermememiz bişeyi değiştirmez bir de sonuçta memleket meselesi diyorum.
Dğer yandan ulan ben oy atmasam ne değişirki içim huzurlu olur, sonradan kaçan veya bundan sonra kaçacak şampiyonluklar için elim kırılsaydı da oy vermeseydim diye düşünmiyim diyorum.
Eğer varsa böyle bir kampanya trabzon dışı iller falan farketmez oy vermeyelim hiç sorun değil.
Ama karar vermek lazım.En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 12:30.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
%1 mi gutimle gülerim ben buna yaa göreceksiniz 5 milletvekiliniçççççççççççç
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'u siyasete alet etmeyin. Hem basın hem de buradaki bazı taraftarlar.
Sanki diğerleri olsaydı, bizi mi şampiyon yapacaklardı?
Bu sorunun cevabını veremeden, böyle başlıkların açılmasını anlamlı bulmadığım gibi, kasıtlı bulduğumu bile söyleyebilirim.
Zorumuz bizim zaten tamamen siyasi. Trabzonspor filan umrumuzda değil. Hele dün bir kaç şehirde Trabzonspor taraftarları sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlediler ya onu da unutmayalım.
Trabzonspor'u desteklediğiniz siyasi partiden çok aşağılara bir yere koymuşsanız hayatınızda lütfen şuraya mesaj filan yazıp insanın sinirlerini hoplatıp zamanımızı çalmayın.
Yorum
-
İlk olarak uyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyon yapsınlar mı diyoruz? dalga geçer gibi %1 etkiler ne demek! tayyip efendi adam olsaydı da aziz ile alex'i yanina almasaydı kim konuşacaktı bunları. asıl sen tutuşma, il teşkilatında mı çalışıyorsun?
Aziz ile Alexi yanına almasaydı diyorsun da, 1 hafta sonra da bizim başkan gitmedi mi yanına.
Başkan biraz vizyon sahibi olsaydı da onlardan önce gitseydi o zaman.
Bir de diyorsun ki, bizi şampiyon mu yapsın diyoruz, ne dediğini çözemedim o zaman ben kusura bakma.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle%1 he neye güvenerek böyle bir rakam veriyor bu adamYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir misyonum yok. Fakat il teşkilatında çalışsam ne olacakki?
Aziz ile Alexi yanına almasaydı diyorsun da, 1 hafta sonra da bizim başkan gitmedi mi yanına.
Bir de diyorsun ki, bizi şampiyon mu yapsın diyoruz, ne dediğini çözemedim o zaman ben kusura bakma.
Bir aşama sonrası siyasilere tepki gösterene kadar başkana tepki gösterin olacak
Yorum
-
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir misyonum yok. Fakat il teşkilatında çalışsam ne olacakki?
Bir de diyorsun ki, bizi şampiyon mu yapsın diyoruz, ne dediğini çözemedim o zaman ben kusura bakma.
Feybe başkanı olmak mı vizyon sahibi olmanın göstergesi...!!!!
öNCE TRABZONSPOR ................bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Şu denyolar yüzünden moralinizi bozmayın abilerim. En büyük protestoyu sandığa TS formalarıyla giderek gösterin. Elbetteki bu adamlar buradan en az 4 milletvekilini çıkarabilirler ama azıcık da olsa burunları sürtülür belki.
Futbolu siyasete karıştırmayın diyenlerin kendileri belediye seçimlerinde sanki kendi belediye sınırlarına bağlıymış gibi Akyazı bölgesine stat yapmayı vaat olarak verdiler. En büyük oyu bu sayede aldılar. Ki geldiğimiz yere bakarsak taraftarımız çoktan pişman olmuş durumda.
Yorum
-
Bir de diyorsun ki, bizi şampiyon mu yapsın diyoruz, ne dediğini çözemedim o zaman ben kusura bakma.yok imza, mimza
Yorum
-
Yalnızca Trabzon değil Tüm Türkiye de ki Trabzonlu ve Trabzonspor'luların ne cevap vereceğini göreceğiz şikecilerle işbirliği yapanlara.
Emre'den Trabzon milletvekiline : "başbakandan biraz feyz al."
Hangi konuda acaba?
Hepiniz deşifre oldunuz...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum